Vuositulkinta 2023

Kiinnostaako sinuakin tietää mitä vuosi tuo tulleessaan?
Valitse kuvan korttipakoista se joka sinua eniten kiinnostaa tai joka herätti ajatuksen ensin. Lue alta korttipakkojen selitys.
Voit myös tilata helposti itsellesi tulkinnan koko vuodelle, jokaiselle  kuukaudella, viikolle tai päivälle. Kurkista verkkokauppaan mitä vaihtoehtoja löytyy.
Ollaan kuulolla; Rakkaudella Minna

TULKINNAT VUODELLE 2023

1.
Sinua kohtaa tänä vuonna onni ja rikkaus. Kaikki on ulottuvillasi jos vain haluat alkaa totetuutamaan unelmia ja haaveitasi. Älä siis epäröi ryhtyä toimeen. On erittäin tärkeää muistaa, miten varallisuutta käytetään. Varallisuus ja rikkaus voi tarkoittaa muutkin kuin rahallista rikkautta. Mieti mikä on sinun rikkaus ja varallisuus? Onko sinulla henkistä pääomaa, jota voit hyödyntää vuoden aikana ja käyttää myös muiden hyväksi?
Jos luottaa pelkästään rahan valtaan, paljastuu pian elämän tyhjyys. Varo joutumasta tähän kuoppaan, sillä sieltä on vaikea nousta todellisuuden tasolle.
Ahkeruudella pääsee usein haluttuun päämäärään. Kekseliäisyys ja tunnollisuus ovat nyt vuoden avainsanat. Etsi itsestäsi nuo puolet, jos olet hukannut mielikuvituksen tai tarmokkuuden toimia.
Tee siis hyvät suunnitelmat ja yhdistä kaikki varallisuus yhteen. Hakkeet, joita olet nyt tekemässä, tulevat onnistumaan hyvin. Vuosi on siis sinulle hyvinkin antoisa. Voimavarat ovat hyvät ja seurauksena siitä onkin tasapainoinen mieli.
2.
Tunneperäisiä asoita käydään läpi vuoden aikana. Ponnistelut sen suhteen ovat jo tehtynä ja onkin aika nauttia saavutuksista. Ilmassa on odotuksen tuntua, mutta on muistettava elää tämä vuosi nauttien niistä asioista, joita olet viime vuoden aikana saavuttanut. Älä ahnehdi liikaa, on tärkeää oppia nauttimaan elämän antamista lahjoista ja iloista. Kohtalo näyttäytyy useammankin kerran vuoden aikana ja pysähdy miettimään mikä sen tarkoitus sinulle on? Sinua haluataan suojella vaikeilta asioilta tämän vuoden aikana. Kun tiedostat jonkin negatiivisen vaiheen päättymisen, niin sen seurauksena j tapahtuu suunnanmuutos, joka tuo asiat positiivisempana esille.
Kunnianhimoiset suunnitelmat nousevat esiin. Suorita kuitenkin kaikki keskeneräiset hankkeet loppuun ennekuin aloitat uusia.
Matkasuunnitelmat voivat mennä lyttyyn, joten ei ehkä kuitenkaan ole hyvä vuosi matkustella. On hyvä muistaa ottaa lomaa ja rentoutua ja suunnata matkat hiukan lähemmäksi kuin olit aiemmin ajatellut. Kotona on hyvä olla ja tämän kun tiedostaa, ei ole kiire minnekkään.
3.
Tasapainon palauttaminen elämään on tärkeä teema vuodelle. Olosuhteiden muutoksia voi olla luvassa ja tämä tuo tietysti epävarmuutta ja sitä ei voi välttää. Onkin siis parempi etsiä posiitivinen asenne kohdata muutokset. Älä jää kiinni siihen liittyviin negatiivisiin kohtiin. Yhteistyöllä saavutetaan kaksinkertaisesti parempia tuloksia kuin yksin toimimalla. Ota muut mukaan toteuttamaan suunnitelmia tai kysy ainakin toinen mielipide niille hankkeille, joita suunnitettelet. Joskus on myös parempi odotella hetki, ennekuin toimii ettei tee liian hätäisiä päätöksiä ja on parempi odotella hetki, jotta aika on varmasti oikea ja tie menestykseen on avoin.
Käytännön tasolla sinun vuotesi on siis täydellinen. Tulee pohtia omaa suhdetta ulkomaailmaan ja tehtävä tulevaisuuden suunitelmia huolellisesti. Sen jälkeen on pysyttävä kiinni niissä, eikä lähteä muuttamaan jo valmiita suunnitelmia.
Käytä itsekuria ja tunne itsesi. Tarmoa, tahdonlujuutta ja intoa sinulla on, joten käytä se hyväksesi ja aloita jotain uutta tai vie kunnialla loppuun vanhoja asiota.
4.
Sinusta huokuu energiaa ja positiivisuutta. On tärkeää muistaa käyttää näitä ominaisuuksia huolellisesti. Jos haluaa päästä tikkailla ylemmäksi, on se joskus tehtävä häikäilemättömästi ja käyttäen muita hyväksi. Tämä onkin taitolaji. Tehdä asiat niin, ettet loukkaa ketään etkä satuta muita toimillasi.-
Pyrit tänä vuonna täydellisyyteen ja se on ominaisuus johon täytyy kiinnittää huomioita, sillä se voi uuvuttaa sinut ja kanssa kulkijat. Tee työsi niin hyvin kuin pystyt, mutta liika on aina liikaa jopa sinulle. Päättävisyys ja sen voima tehdä päätöksiä ovat sinun vuotesi haaste. Ota se vastaan ja jatka polkuasi siihen suuntaan mihin itse tahdot. Älä siis alistu muille ja muiden tahtoon. Ole vahva ja luja ja pysy päätöksissäsi.
5.
Sinulle annetaan kaikki mitä vain sydän voi toivoa. Vuotesi tulee olemaan onnentunteita ja ylitsepursuavaa energiaa. Anna sen purkautua, mutta yritä silti hillitä tunteittasi, jotta niitä ei käsitetä väärin. Joskus on hyvä purkaa liikaa tunnetta esim urheiluun. Sinua kehotetaankin hankkimaan itsellesi jokin harrastus.
Jos et ole vielä parisuhteessa, niin sinua kohtaa tänä vuonna sellainen parisuhde, jota olet aina toivonut. Jos sinulla ei kuitenkaan ole toiveita mietittynä, niin et voi valittaa saavutetusta onnesta, jos se ei ole sallainen mitä haluat. On siis tärkeää laittaa ylös tai painaa mieleen minkälaisen parisuhteen oikeasti haluat. Tässä kannattaa olla realistinen. Toiset voi toivoa jotain suurta tunnetta ja tunteikasta kumppania, vaikka oikeasti eivät sellaisen kanssa pysty elämään. Muista että kaikkeen tarvitaan myös omaa yritteliäisyyttä. Älä siis päästä käsistäsi sellaista, jonka voisit saada vain ojentamalla käden tai laitamalla viestin. Miksi et tekisi kaikkea onnesi eteen?

6.
Vaikeita ratkaisuja on luvassa. Liika miettiminen ei ole hyväksi, eikä tietysti kannata jättää miettimättä. Onkin siis vaikea löytää oikeaa lopputulosta. Jos tasapaino horjuu on parempi siirtää pästöstä, kuin tehdä se silloin kun epävarmuus iskee. Odottele hetki ja anna asioiden jäähtyä. Ota myös huomioon eri vuodenajat ja niiden vaikutus päätöksiisi. Joskus voi olla helpompi tehdä päätös talvella, jos vaikka tiedät että kesällä et päätyisi samaan lopputulokseen.
Omat uskomukset voivat vaikeuttaa elämääsi vuonna 2023. Pohdi mikä sinua estää tekemästä sellaista mitä oikeasti haluat. Voitko muuttaa omaa ajatusmaailmaasi niin, että se tekee omasta elämästäsi helpompaa ja kevyempää askeltaa. Työhön liittyviä asioita pohdit vuoden aikana. Siihen liittyvät päähänpinttymät vaikeuttavat päätöksiä. Kommunikaatio tuottaa vaikeuksia ja siihen onkin hyvä kiinnittää huomiota. Keskity yhteen asiaan kerralla, älä haukkaa liian suurta palaa. Pid huoli että toiveet ja niiden toteutus kulkee käsi kädessä.