VKO 21

Moni huomaa, että on ehkä pitkästynyt ja uupunut. Koko talven ja kevään raskaat energiat ovat tehneet tehtävänsä. Olisi aika ja halua kömpiä ulos kuorestaan ja aloittaa kesä. Kuitenkaan se ei ole aivan niin yksinkertaista. On karistettava nuo negatiiviset energiat harteilta ja ladattava uutta positiivista energiaa. Sen jälkeen on helpompaa lähteä kohti kesää. Puiden lehdetkin jo tekevät tuloaan ja aurinko lämmittää, joten on aika tulla ulos kuorestaan. Tämän viikon sanoma onkin ulkoilu. Kulje luonnossa, katsele ympärillesi ja kuuntele. Kaikki kesän merkit ovat ilmassa. Sinunkin kesäsi ja kasvusi voi alkaa. 
Valitse pakoista sinua kutsuvat kortit ja lue tulkinnat.

PAKKA 1.
Ankkuri on kiinnitettävä. Olet mahdollisesti ollut tuuliajajolla tai ehkä haaksirikkoutunut. On ollut tunne, että ei ole vielä täysin paikallaan. Tämä viikko on sinun sitoutumisesi aikaa. Koskee se sitten parisuhdetta tai jotain muuta asiaa elämässäsi. Huomaat että ympärilläsi oleva energia rauhoittuu ja matkasi helpottuu. Sinulla kumpuaa energiaa välillä vähän liikaakin. Ilmaantuu otollinen tilaisuus moniin uusiin asioihin, tuttavuuksiin tai vaikka rakkauteen. Vahvoja tunteita onkin hyvä kontrolloida, sillä joskus ne menevät yli, varsinkin silloin kun sydän hallitsee päätä. Viikon aikana nousee myös myötätunto esille. Sitä voit käyttää kaikissa tilanteissa, joissa puuttuu rakkautta ja ymmärrystä.
Viikkosi on siis kaikin puolin hyvä ja tunteikas. Ota vastaan se mitä annetaan ja ole siitä kiitollinen.

PAKKA 2.
Sinun matkasi on alkamassa. Oletko lomalla? Jos et ole vielä päättänyt mitä lomallasi teet, niin on korkea aika tehdä suunnitelmia. Aluksi asiat voivat kohdata vastustusta, kuitenkin kun päästään liikkeelle, tie menestykseen on avoin. Älä siis luovuta, vaikka kaikki ei aluksi lähde käyntiin. Voi olla tuota energian vähyyttä, jonka raskas talvi ja kevät on sinusta vienyt. Puhalla tuulta purjeisiin. Lepää ja nauti kesän alkamisesta. Aurinko on sinulle parasta lääkettä tällä hetkellä. Nyt ei kannata sijoittaa voimavarojaan mihinkään turhaan tai työhön, jota ei ole pakko tällä viikolla tehdä. Joskus voi ihan luvan kanssa siirtää seuraavaan viikkoon niitä asioita, joita ei ole pakko vielä tehdä.
Sinä jos kuka olet loman tarpeessa ja sen ansainnut.

PAKKA 3.
Oletko mökki-ihmisiä? Jos olet, niin käytä viikko mökillä oloon. Siellä pääset kaikkein lähemmäksi kesää ja sen alkua. Istu ulkona terassilla ja kuuntele lintujen laulua. Kuulet mahdollisesti käen kukkuvan ja joutsenten laulavan, kun ne alkavat pesää kohentaa. Sinun viikkoosi nousee henkilökohtaisia mahdollisuuksia, joita ei pidä jättää käyttämättä. Jos olet harkinnut muuttoa, on aika tehdä asian eteen jotain. Tämä voi olla myös muutto ns. kesäkotiin. Ne, jotka jäävät töihin ja kotiin, on hyvä käyttää aikaa ystävien ja läheisten kanssa olemiseen. On tehtävä uusia suunnitelmia, keskityttävä miettimään mitä kesältä ja ehkä koko elämältä vielä haluaa. Uudet suunnitelmat pitää rakentaa menneisyyden kokemusten pohjalle. Silloin saadaan irti positiivista energiaa, joka lupaa menestystä kaiken päätteeksi. Nauti viikosta ja kesästä, anna auringon paistaa.


Vko 20

Tuntuuko sinustakin, kuin jokin painaisi hartioita alaspäin? Päänsärkyä on alkuviikosta ilmassa.
Nämä ovat kosmisia vaikutuksia, joita tuo kuun pimennys ja täysikuu aiheuttaa. On suurten muutosten aika.
Joillekin tämä ajanjakso on täynnä yllätyksiä ja taas toiset ovatkin siihen jo varautuneet hyvissä ajoin. Joten nyt on aika tehdä suuria suunnitelmia. Ota kynä käteen ja kirjaa suunnitelmasi paperille. Jos osaat, niin tee tänään tuo unelmakarttasi. Muista kirjata myös, milloin tai mihin mennessä nuo unelmat haluat toteen. Ole siis kuitenkin realisti, älä aseta tavoitteita liian pitkälle tai lyhyelle ajalle. Samoin on hyvä miettiä mikä on realistinen tavoita.
 Aloita nyt elämään tuota suurta haavettasi kohti. Aurinkoa viikkoosi.
Valitse se pakka joka mielestäsi kuvaa olotilaasi tänään, lue sen tuoma tulkinta.

Ruusu
Viikonpakka kuvastaa omakuvaa ja sisäistä minuutta. Tästä viikosta alkaa sisäinen kasvusi vahvasti ja matkasi kohti suuria muutoksia. Nämä tulet huomaamaan kehossasi sekä ulkoisissa elämänasioissa. Haaveiletko uudesta urasta, autosta tai matkasta ulkomaille. Luo tuo unelmakarttasi, joka ylettyy kaukaisempiinkin haaveisiin.
Sinun kasvusi alkaa hiljalleen, pienin askelin mutta lopputulos on suurempaa kuin osaat nyt kuvitellakaan.
Käytä hyväksesi tällä viikolla omaa viisauttasi. Sinulta tullaan kysymään neuvoja ja luota, että juurikin sinulle annetaan nuo oikeat sanat, jotka auttavat ystävää/läheistä kun hän apuasi tarvitsee.
Vietä aikaa haaveillen ja katso kaukoputkellasi eteenpäin kauemmas. Muista kuitenkin kävellessä katsoa jalkoihin, ettet vain kompastu.
Sinun paras aikasi tänä vuonna on vko 29-32 välissä. Nauti siitä

Sokeripala
Jospa oisit kultaseni sokerpalanen? Nyt on rakkaudellisten haaveiden ja niiden toteutusten aika. Mieti mitä elämältäsi vielä haluat? Minkälaista rakkautta haluaisit ja minkälaista rakkautta antaisit. On hyvä miettiä kohtaavatko nämä kaksi toivetta. Niiden tasapainon löytäminen on joskus vaikeaa. Sinulla aukeaa kuitenkin nyt viikko, jolloin voit näitä unelmia ja haaveita alkaa luomaan ja toteuttamaan.
Viikot 27-33 on ajanjakso jolloin tunteet syvenee ja syttyy. Jos et näiden viikkojen aikana löydä tasapainoa, niin se voi siirtyä seuraavaan vuoteenkin. Rauhoita mielesi ja lopeta vastaantaistelu, mitä se sitten kenellekin tarkoittaa. Toisille sitä, että luovutan rakkauden suhteen, toisille sitä että uskallan vihdoin kokeilla tuota minulle annatettua rakkautta.
Tehdään siis itse ne valinnat rakkauden suhteen. Huomaa, että ei niitä kukaan sinulle valmiina tuo tai jos tuokin, niin silloin niitä ei osaa arvostaa. Kun kuljet, niin katsele ympärillesi ja huomaat mahdollisesti lukkoja ja avaimia viikon aikana. Tämä on sinulle merkki siitä, että on aika löytää oikea lukko ja siihen oikea avain. Rakkaudellista viikkoa

Kivi
Joko olet aloittanut tuon unelmakartan tekemisen? Jos et ole niin sinun on se tällä viikolla tehtävä, sen taika laskee viikko viikolta tänä vuonna.
Tavoittele suuria, sillä sinulle on tulossa suurempaa voittoa elämääsi. Kirjoita vaikka kirje toiveistasi; mitä minun elämäni on vuoden päästä. Lue tuo kirja vuoden päästä. Nämä toiveet ja haaveet ovat toteutuneet juurikin siinä mittakaavassa jossa olet ne tehnyt. Tään vuoksi on hyvä miettiä realistisesti omaa elämää.
Jos haluat edetä uralla, löytää uuden työn tai vaihtaa asuntoa/muuttaa, nyt on niiden suunnitelmien aika. Sinun parhaat viikkosi näiden toteuttamiseen ovat 27-34.
Puno verkkosi vesille.

Höyhenet
Koet ehkä, kuinka olet lähtöpisteessä. Elämäsi muuri on sortunut alkuvuodesta ja on uudelleen rakennuksen aika. Rauhoita hetkeksi mielesi ja mieti mitä haluat vielä tälle vuodelle. Sinun suunnitelmasi voivat olla muita pienemmät, mutta on aina hyvä luoda edes joku suunnitelma. Sinulle on varattuna yllätyksiä vko 26-29. Nuo yllätykset ovat mieleisiä tapahtumia tai asioita joita et ehkä ole edes osannut odottaa. Kun lähtee rakentamaan elämää ns. alusta, on haaveet usein pieniä ja varovaisia. Älä kuitenkaan epäröi tehdä suurempia toiveita. Jos sinulle ilmestyy tilaisuus toteuttaa itseäsi, käytä se viipymättä hyväksi. Uskollisuus palkitaan tällä viikolla. Ole lojaali ja uskollinen. Odottamattomat tapahtumat tuottavat sinulle iloa ja onnea, kun osaat katsoa niitä sieltä omasta näkövinkkelistäsi. Muista tämä on sinun oma elämäsi ja kaikki tunteesi ovat sinun omia ja tärkeitä. Kukaan toinen ei voi niitä tuntea samoin, joten onkin hyvä, että ei arvostele tai vähättele koskaan toisen tunteita.
Ota vaikka hyvä kirja tai elokuva, joka vie ajatuksiasi kauemmas tästä päivästä, lue ja rentoudu. Olet sen ansainnut.


Vko 19 


Viikon aikana nousee usealle meistä voimattomuuden tunnetta. Kasvava kuu voi aiheuttaa paineita. On hyvä ottaa rennosti aika työpäivän ulkopuolella. Suorittaminen ja talven pimeys on vienyt voimia. Tee valintoja. Valitse mitä tekisit mieluiten. Lähdetkö ulos kävelylle ilta aurinkoon vai siivoatko kaapit. Toisille tuo kaappien siivous on myös terapiaa ja toisille taas suorittamista. Siivoa pois ne asiat ja tavarat, joita et elämässäsi tarvitse. On turhaa kerätä kaikkea ympärilleen. Pienemmälläkin tulee toimeen.
Tyytyväisyys omaan elämään onkin viikon avainsana. Oletko tyytyväinen? Onko toiveita, joiden haluat toteutuva? Ystävät ja läheiset nostetaan jalustalle, vietä hetki heidän kanssaan. Iloiset tapaamiset ja juhlat ovat aina virkistäviä. On erinomainen viikko kaikelle ryhmäaktiviteetille. Lähde reippaasti mukaan ja kerää ne onnenhippuset, joita sinun matkallesi annetaan. Nautitaan keväästä yhdessä.

PAKKA 1

On muistettava mitä korkeammalla kiipeää, sitä korkeammalta voi pudota. Käy mielessäsi läpi omat tavoitteet. Oletko asettanut ne hiukan liian korkealla. Joskus on parempi aloittaa helpommasta tavoitteesta. Älä kuitenkaan luovu tuosta suuremmasta haaveesta, mutta sen aika ei ehkä ole vielä. Tartu tilaisuuksiin, joita sinulle tarjotaan. Ideoita syntyy helposti, samoin pilvilinnoja. Vakaalla pyrkimyksellä ne on saavutettavissa. Kaikki viittaa nyt laajoihin tulevaisuuden näkymiin.
Jokin asia tai henkilö yrittää rikkoa harmoniaa. Tilanne ei ole onnellinen, mutta joskus on parempi sanoa suoraan, kuin piilottaa ajatukset ja sanat. Älä ole oman elämäsi este. Voit itse vaikuttaa siihen, miten asiat menevät ja toteutuvat. Pyri pitämään yllä harmoniaa. Ole hienovarainen ja käytä mahdollisesti naisellisia energioita hyödyksi.
Viikko on siis siivousta monessakin mielessä. Anna pölylle kyytiä, se ei näytä hyvältä kevät auringossa. 

PAKKA 2
Kompromissi on joskus väistämätön. Tämä pätee tunne-elämässä tai ystävyydessä. Sisäinen rauha voi olla hetken hukassa. Tee päätökset niin, ettet aina vaadi muiden antautuvan sinun tahtoosi. Kuuntele muita ja ota oppia siitä, kuinka he saman asian käsittelevät. Et ehkä heti huomaa tuota opetusta, joka sinulle tarjotaan, kun sama tilanne tulee myöhemmin vastaan, olet jo viisaampi ja voit ajatella, että olet itse tuon asian osannut hoitaa oikealla tavalla. Toiset saattavat häikäilemättä käyttää hyväksi sinun uskollisuuttasi. Toisaalta tällainen uhrautuminen voi olla todellinen lahja niille, jotka tarvitsevat kipeästi apua.
Huomaat henkilön, joka ehkä välillä elää haavemaailmassa. Hän on rakastettava ja uneksija. Hän voi helposti ikävystyä, joten kannattaa hänelle suunnata neuvo johonkin harrastukseen tai toimintaan, mitä hän voisi tehdä, jotta masennus ei valtaa häntä. Tämä tarkoittaa tälle henkilölle uutta innostuksen puuskaa. Ota hetki aikaa hänelle ja kuuntele mitä hänelle kuuluu.

PAKKA 3

Sinun viikkosi on täydellinen käytännön mielessä. Noudata vain syyn ja seurauksen lakia, niin viikko on positiivinen ja menestyvä.
Käytännön suunnitelmat pitää laatia nyt heti, ei vasta ensi viikoilla. Tee ns. to do- lista.
Kommunikointi on sujuvaa tällä viikolla ja kaikki erikoisetkin viestit kannattaa lähettää tai kertoa eteenpäin. Älä pelkää tuoda omaa mielipidettäsi julki.
Elämäsi näyttäytyy uudesta näkökulmasta ja uusilla toiveilla on nyt mahdollisuudet toteutua. Unet osoittautuvat hyvinkin valaiseviksi. Kirjoita ne siis heti aamulla ylös ja mieti mitä ne sinulle yrittävät kertoa. Jos et tartu kaikkiin otollisiin tilaisuuksiin, niin voit katua sitä jälkikäteen. Arvioi uudelleen kaikki käytännön asiat ja tulevaisuuden suunnitelmat.
Viikkosi on hyvin tasapainoinen ja sisäiset sekä ulkoiset tunteet sisältävät kallisarvoisia viisauksia.
Huomioi, että tämä viikko on sinun vuoden merkittävin viikko jollakin tunteisiin liittyvällä tasolla


VKO 18

Viikon teemana on tasapaino. Elämässä vaaditaan jatkuvasti tasapainottelua. Tämä on usein ahdistavaa, kun ymmärtää, että joutuu elämään kahden maailman välissä, oma maailma ja ulkomaailma. Välillä on hyvä pysähtyä miettimään näitä kahta maailmaa. Elänkö oikeasti siinä maailmassa missä haluan vai onko kaikki olosuhteista johtuvaa. 
Sinussa on voima muuttaa tuota maailmaa missä elät. Voima joka on sisälläsi, se voima voi olla hukassa ja unohdettuna. Kevään voiman voi huomata katsoessaan ulos. Lumen ja jään alta alkaa uusi elämä. Tuo uskomaton voima, jonka aurinko ja luonto saa yhdessä aikaan, kannattaa ottaa omaan kasvuun mukaan. Anna itsellesi nyt aikaa omaan kasvuun. Rauhoita hetkeksi mielesi, hengitä syvään ja haaveile missä maailmassa haluat elää juuri nyt. Nyt on tullut aika löytää oma kasvu ja voima. 
Nautitaan keväästä ja auringosta, ainakin pieni hetki arjen keskellä. Aloita aamusi rauhallisesti hengitellen ja avaa ikkuna uuteen aamuun. Kuiskaa hiljaa, "Minä elän" ja sen jälkeen sano se uudelleen ääneen "Minä Elän!". Huomaa tuo kasvu, jonka nuo sanat saavat aikaan. Tästä on hyvä jatkaa.

PAKKA 1.

Sinun viikkoasi kantavat sanat onnellisuus ja rakkaus. Huomaat viikon aikana kuinka sinussa herää halu tehdä aloitteita. Voit siis toimia sen mukaan mitä sydän sinulle kertoo. Nyt on se viikko jolloin voit löytää ja elää suurta rakkautta. Rakkaus on tunne joka ilmenee meillä kaikilla eri tavalla. Huomaat ehkä rakastavasi itseäsi eri tavalla kuin ennen. Näet ympärilläsi rakkautta ja tämä herättää sinussa suuria hyvän olon tunteita. Toiset voivat löytää suuren rakkauden tällä viikolla elämäänsä. Joten kehotan sinua huomaamaan nuo asiat ympäriltäsi. Mieti mikä on sinun suuri rakkautesi. Onko se aina välttämättä kumppani, rakastettu? Luo haaveita ja lähde niitä kohti, löydä uusia tunteita ja polkuja. 
Viikko on kaiken kaikkiaan hyvin harmoninen. Löydät itsestäsi tuon sisäisen ja ulkoisen maailman harmonian. Tämä on hyvin harvinainen viikko vuodessasi. Ota irti kaikki se mitä näet ja koet. 
Joillekin viikko voi tuoda tullessaan uuden ystävyyden, rakkauden tai jopa kosinnan. Ota se riemulla vastaan ja huikkaa elämälle kiitos.

PAKKA 2.

Tällä viikolla nousee vahvasti esille miespuoleinen henkilö. Hän voi kuvastaa isä-tyyppiä tai esimiestä. Ajatuksesi ovat hänen puolella. Nauti hänen seurastaan ja kuuntele mitä hänellä on sanottavaa. Kerro hänelle, kuinka tärkeä hän on, on hän sitten läsnä, kauempana tai jo edesmennyt. Odota viestiä jonka hän sinulle tuo. Nuo sanat kumpuavat syvältä ja niillä on sinulle suuri merkitys. Negatiiviset ihmiset keräävät helposti negatiivista energiaa ympärilleen, joten on hyvä puhdistaa energiat välillä. Jos sinulla on tuon miehen kanssa jotakin keskusteltavaa, anna tilaisuus poistaa tummat pilvet yltänne ja katsokaa mitä tulevaisuudella on annettavaa. Nyt on siis aika sopia kaikki erimielisyydet. On myös aika nauttia niistä hetkistä joita saamme viettää läheistemme kanssa. Ota rakkaudella vastaan kaikki se mitä sinulle annetaan.
Riittämätöntä uskoa tämän maailman ulkopuolisiin voimiin on vahvistettava pykimällä jatkuvasti kokemaan uusia ilmiöitä ja tunteita. Sivuuta vastareaktiot joita kohtaat, varsinkin jos ne ovat negatiivisia. Luo mieluummin itse positiivinen ilmapiiri ympärillesi. Huomaat kuinka paljon helpommin kohtaat asiat ja tilanteet. On siis meistä itsestä kiinni, kuinka energiat ympärillämme vaikuttavat ulos- ja sisäänpäin. Tarkastele omaa suhdettasi sisäiseen ja ulkoiseen maailmaan. Miten voin itse siihen vaikuttaa? 

Pakka 3.

Sinulla on takana tai meneillään rankka jakso elämässäsi. Olet mahdollisesti kadottanut tuon sisäisen voimasi. Kyyneleet ovat polttaneet silmissä. Kaikki toivo sekä into on poljettu maahan. Nyt on aika löytää sisäinen voima, jolla saat aikaan muutoksen. Kaikki viikon 7 päivää on varattu sinun sisäiselle ja ulkoiselle muutokselle. On tullut aika saattaa loppuun lievästi sanottuna vaikea kausi. On löydettävä ketjun heikoin lenkki ja vahvistettava puolustusta ulkoisia tekijöitä vastaan. Innottomuutta vastaan täytyy taistella, on voitettava, mikäli halutaan ylläpitää elämää käytännöllisellä, tunneperäisellä ja taloudellisella tasolla. Pidä kiinni omista suunnitelmista ja tavoitteistasi. Älä katso taaksesi, vaan jatka kohti uusia seikkailuja. Huolehdi riittävästä veden juonnista, siitä saa puhdasta uutta energiaa. Älä tuhlaa voimavarojasi turhiin asioihin, joita et voi muuttaa. Käytä mieluummin energiasi  itseesi ja omaan sisäiseen kasvuun. Ota siis tällä viikolla omaa aikaa. Tutustu siihen "kuka minä oikeasti olen tai kuka minä oikeasti haluan olla?" Kun löydät vastauksen, mieti mitä minä voin tehdä, jotta olen sellainen kuin itse haluan tai mitä minun täytyy tehdä, jotta maailmani on sellainen missä haluan elää. Luota itseesi ja sen sisäiseen voimaan. Katso peiliin ja kuiskaa "Olen upea juuri tällaisena kuin olen!"


VKO 17

Viikon teema on henkilökohtaiset asiat. Oletko kokenut sen että toisen asioihin sekaantuminen voi aiheuttaa hankalan tilanteen. Joskus joudutaan kantamaan toisten ihmisten taakkoja. Joten keskitytään tällä viikolla itseemme. Nautitaan omasta seurasta ja otetaan lisäaikaa asioiden hoitamiseen ja kulkuun. Nyt tarvitaan itseluottamusta ja voimaa. Ei murehdita menneitä vaan keskitytään tulevaan. Joskus on parempi pitää suuta pienemmällä, kuin huudella totuuksia julki. 
Joten käytetään viikko oman sisäisen rauhan löytämiseen. Valitse mieluummin rauhallinen ilmapiiri kuin häiritsevä melu.
Valitse kuvasta sinua puhuttelevat kortit ja noudata pientä tehtävää jonka sinulle annan. Olisin onnellinen jos annat palautteen viikon lopussa kuinka tuo tehtävä toimi ja mitä se sinulle antaa. Kiitos Aloitan itse uuden opiskelun tällä viikolla ja teen itsekin tehtäviä jotka liittyvät hyvään arkeen. 
Aurinkoa viikkoosi


PAKKA 1.

Sinulla on jotakin kunnianhimoisia tavoitteita. Joskus niiden saavuttaminen tuntuu mahdottomalta. Älä kuitenkaan anna periksi. Suorita aina yksi hanke kunnialla loppuun, jotta seuraava voi alkaa. 
Sopimuksia kannattaa noudattaa ja niiden tekemisessä on käytettävä huolellisuutta. 
Varo viikon aikana riitoja ja huonon tuulen purkauksia. Niitä on nyt valitettavasti ilmassa. 
Vahva yhteys menneisyyteen. Jokin asia tai tuttava menneisyydestä nousee esiin. Tässä tilanteessa löydät oikean toimintatavan, kun mietit kuinka olet toiminut ennen. Älä pelkää jättää menneitä taaksesi tai muuttaa vanhaa toimintatapaa. On parasta kuunnella sydäntään ja luottaa itseensä tilanteissa joissa on epävarma. Tee jotain sellaista mitä oikeasti haluat.
Sinun viikon tehtäväsi on miettiä mitä ongelmaa pakoilet? Kirjaa ylös tuo ongelma ja mieti kuinka olet ennen toiminut ja miten voisit toimia, kun olet uudelleen samassa tilanteessa. 
Kuuntele rehellisiä vastauksia, joita sydämesi sinulle antaa. Usko itseesi ja näytä muille taitosi rakentaa jotain uutta. 

PAKKA 2.
Talven jäljiltä energiat ovat huvenneet. Voi nousta vahvasti tunne, että varoja hupenee useaan eri suuntaan. Nyt on aika painaa jarrua. Usko omaan itseen voi horjua ja tämä alentaa itseluottamusta. Mielialojen vaihtelu on tällä viikolla voimakasta, mutta onneksi se on vain tilapäinen vaihe ja usein liittyy tuohon energian vähyyteen. Yritä kulkea siis keskitietä tämä viikko. Tiedosta se että sinussa on kyllä sisällä voimaa, jolla voit kesyttää vaikka leijonan. Ole valmis taistelemaan omasta edustasi ja muista että vastoinkäymiset opettavat aina jotain uutta. Nähdään siis nuo vaikeudet positiivisina kohtina elämässämme, jolloin meille annetaan tilaisuus oppia jotain uutta. 
On aika tehdä ratkaisu jonkin asian suhteen, Puntaroi tarkasti vaihtoehtoja. Joskus tarvitaan raju asenteenmuutos jotta päästään haluttuun päämäärään. Kuuntele itseäsi ja tunteitasi. Kunnioita sitä mitä olet jo saavuttanut elämässäsi.
Viikkotehtäväsi on kirjoittaa ylös tilanne, joka on horjuttanut viimeksi tasapainoasi. Mieti mitä positiivista oppia se sinulle toi. Näin näet asian huomattavasti valoisammalla tavalla ja voit kääntää jatkossakin vastoinkäymiset uuden oppimiseksi. Aina se ei ole helppoa, mutta muista tuo sisäinen voimasi.
Aurinkoa ja voimaa viikkoosi.

PAKKA 3.

Sinun viikossasi pyörii vahvasti tunteet. Saavutat korkean romanttisuuden tason ja sen kautta maailma näyttää kauneuttaan. Muista että kaikki rakastavat rakastunutta. Joten Rakasta itseäsi, sen näkyy ulospäin ja sinua on helppo rakastaa.
Elämäsi tällä viikolla tuntuu ruusuiselta ja huolet haihtuvat. Nauti niistä tunteista joita kohtaat. 
Muista että täydellinen mielenrauha tuo suurta onnea. Jos et tuota ole vielä kokenut, niin suosittelen. 
Ailahtelevia tekijöitä kannattaa yrittää hallita, jotta päästää haluttuun lopputulokseen. Itsehillintä ja mukautuvuus on välillä tarpeen. 
Sinulle tarjotaan tilaisuutta tai sopimusta. Hyvät puhujan lahjat ovat nyt tarpeen. Tartu mahdollisuuteen, joka sinulle tuodaan eteesi. Tämä voi olla ainutlaatuinen mahdollisuus, joten älä päästä sitä ohitsesi, sillä on kauaskantoisia vaikutuksia. 
Sinun tehtäväksi tälle viikoille annan miettiä mitä itsessäsi rakastat ja miten voisit näyttää sen ulospäin niin että muutkin rakastavat sinua. 
Viikkosi on kaiken kaikkiaan kaunis ja lämmin. Ota välillä omaa aikaa ja kietoudu auringon säteisiin. Lataa auringon energiaa kehoosi ja anna elämän loistaa.


VKO 16

Kesän alkuun on enää hetki aikaa. Tämä viikko on kasvun alkua. Toisille nousee kevät istutukset, toisille parisuhde ja joillekin työ. Eli uutta pukkaa, vaikka et haluaisikaan. On vain uskallettava ja annettava kasvun tapahtua. 
On upeaa nähdä, kuinka luonto herää pitkän talven jäljiltä. Lumet ja jäät sulaa, ruoho tulee esiin ja saa jälleen vihreän värin pintaan. Myös luonto käy omaa kamppailuaan keväällä. Sielläkin on asioita, jotka eivät selvinneet. Lumen alta kaikki ei lähde enää uuteen kasvuun. On siis hyväksyttävä ne tosiasiat, jotka meitä kohtaa. Ne asiat, jotka eivät selvinneet talven yli, on aika haudata. Muistot jää ja ne kannetaan syvällä sisimmässämme. Uudet tullet kuitenkin auttavat meitä eteenpäin. Ota ne rakkaudella vastaan. 
Kaunista ja voimaannuttavaa viikkoa kaikelle kasvulle.

PAKKA 1.
Sinun kasvusi tarjoaa kumppanuutta. Sitä tarjoillaan työ- tai parisuhde-elämässä. Kun tavoite on sama, vallitsee sopusointu. Jos toinen osapuoli menettää päämäärän näkyvistä on tuloksena riitasointuja. On siis parempi pysyä suunnitelmissa ja mennä niitä kohti. Vältä ylimääräistä heilumista asiasta toiseen. Kaksinaisuus vain hankaloittaa päätösten tekoa. Pyri siis yllä pitämään tasapainoa kaiken suhteen. On kyse hyvin erikoislaatuisesta henkilöstä tai tilanteesta, jossa piilee nerokkuuden siemen, mutta siitä kehittyy jotain vain siinä tapauksessa, että siemen kylvetään tutulla ja hyväksi havaitulla tavalla. Psyykkinen herääminen avaa oven uuteen maailmaan. Sinun matkasi toiseen maailmaan on alkanut tai alkamassa. Tämä tarkoittaa salakuoppia ja aarteita, sekä ennen kaikkea yllätyksiä. Ole avoin ja anna tuon kylvetyn siemen kasvaa. 
Mielihyvä, elinvoima ja hyvä terveys, tämän viikon teemat.  Etsi elämän aurinkoisia paikkoja. 

PAKKA 2.
Olet tehnyt suuren työn. Sinulla talvi on syönyt varastoja ja oikein mitään ei ole jäänyt säästöön. Huomaat terveysongelmia, jotka sinua ovat vaivanneet. Kaikki on täytynyt tehdä ja käydä läpi omalla ajallaan. On vaikea sovittaa unelmien valtakuntaa yhteen realistisen ulkomaailman kanssa ja tämä aiheuttaa henkisiä ristiriitoja. Yksi ilman toista on epätäydellinen. On siis yhdistettävä molemmat maailmat. Ne vastaavat mielen tietoista ja alitajuista tasoa ja niiden välille on löydettävä yhteys.
Tällä viikolla olet täynnä elinvoimaa ja tavoitteesi on nostettava korkealle. Sinulla on kyky kerätä pääomaa, joko henkistä tai taloudellista. Ota siis riski jonkin hankkeen, idean tai haaveen suhteen. Käytä vihjeitä kaikin puolin hyväksi, sillä tällainen tilaisuus ei ehkä tule uudelleen. Sinun kasvusi sijoittuu kunnianhimoisiin päämääriin tai haaveiden toteuttamiseen. Huomaa että tämä viikko on vasta alkua. Näillä eväille kohti suuria tuottoja ja kesää.


PAKKA 3.
Parisuhde on tämän pakan ja viikon teema. Naiset ovat hyvin aktiivisia ja avokätisiä tällä viikolla. Hyväntekeväisyys ja töiden organisointi sujuvat hyvin. Miehet käyvät läpi tunnetasolla viikkoa. Heidän ajatuksensa käyvät sydämen kautta. 
Tämä asetelma on haasteellinen. Aivan kuin roolit olisivat kääntyneet päälaelleen. 
Parisuhteen rakentaminen tai sen uudelleenrakentaminen nousee pintaa. Väljähtäneiden suhteiden henkiin herättämiseen tämä viikko on oikea. Luo kumppanillesi ilmapiiri, josta hän ei voi kieltäytyä. On muistettava myös miettiä omia käytösmalleja ja kuinka ne toimivat tässä suhteessa. Jos niissä on itselle ja toiselle huomautettavaa, on lähdettävä miettimään omaa käyttäytymistään. Viikon energiat ovatkin tässä suhteessa hyvin antoisat. Käytä niitä hyväksi.
Taas ne, jotka ovat aloittamassa parisuhdetta, on kultainen aika sille. Huomioi tulevassa kumppanissa hänen hyvät puolet. Tunteet menettävät vuosien mittaan merkityksensä joten nauti nyt siitä tunteesta, jonka tuo suhde sinussa saa aikaan. Kun katsoo elämää pelkästään tunneperäiseltä kannalta, kuva jää hyvin yksipuoleiseksi. Joten hankkikaa yhteisiä ulkoisia harrastuksia, jotta tasapaino saadaan pidettyä yllä. 
Rakastakaa ja antakaa tunteiden kasvaa. 

PAKKA 4.
Kohtalo näyttää puuttuvan peliin. Sisäisiä motiiveja on hyvä tarkastella lähemmin. Nyt on kuitenkin toiminnan aika ja tuo tarkastelu kannattaa jättää lyhyeksi. Ilmassa on odotuksen tuntua. Tämä kutkuttava tilanne suojaa sinua negatiivisilta toimenpiteiltä. Siirrä syrjään negatiiviset ajatukset ja energiat. Sinulle on varattuna viikkoon juhla, ystävän kanssa kohtaaminen tai perhetapahtuma, joka herättää tunteet pintaan. Pyydä siis sinulle tärkeät henkilöt syömään tai kahville. Vietä aikaa heidän kanssa. 
On vaarallista lähteä kulkemaan polkua, jolla täydellisyys vallitsee. On tunnistettava symbolit ja tunteet. Vapaudu kahleista. Huomaat kun päästät irti, kaikki helpottuu. Usein roikumme kiinni niissä ajatuksissa ja asioissa, jotka olemme määritelleet meille tärkeiksi. Kun muuttaa suuntaa ja ajatusta, elämä näyttäytyy uudesta ja kevyemmästä näkökulmasta. 
Rakenna elämääsi uusiksi niistä kahleista joissa olet liian tiukasti kiinni. Nauti vapaudesta ja anna tuulten puhaltaa.
Raikasta kevättuulta elämääsi ja viikkoosi.


VKO 15

On tullut aika juhlia. Vuoden alku on ollut monelle kamppailuja, selviytymistä ja väsymystä. Tämä viikko tuo tullessaan uusia energioita ja valoa. Onnellisuus nostetaan suureen rooliin. Muistutetaan siitä että onnellisuus löytyy usein pienistä asioista ja aivan läheltä. Ei siis aina tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan. Huomaa ne asiat, joita lähelläsi on ja jotka ovat hyvin. Ole niistä kiitollinen ja sano se ääneen. Tämä viikko on tarkoitettu kiitoksen ja onnellisuuden viikoksi. Sillä on hyvin perinteikkäätkin vaikutukset. Nyt halutaan muistuttaa maailman tilanteen raadollisuudesta ja siitä, että oltaisiin onnellisia ja kiitollisia siitä mitä meillä on. Joskus on hyvä herätellä myös kanssakulkijoita. Pieni hyvä ele tai hymy voi pelastaa päivän tai vaikka koko viikon. Hymyillään ja nauretaan. Meillä on siihen lupa. Aurinkoista ja rakkaudellista pääsiäistä kaikille. Ollaan läsnä.

PAKKA 1.

On tullut aika tehdä päätöksiä. Jos on ollut vaikea alkuvuosi, niin nyt on aika kömpiä valoon. Nouseminen vie joskus aikaa, mutta vastoinkäymisten aika alkaa olla nyt ohi. Täytyy vain saattaa päätökseen vaikeat asiat. On hyvä muistaa kommunikoinnin merkitys. Väärinkäsityksiä syntyy helposti jos asiat ilmaistaan ilman harkintaa. On hyvä tehdä myös varatoimia, jotta vene saadaan pysymään pystyssä tuulisinakin päivinä. Nykyiset harmit ovat väistymässä, joten otetaan kaikki uudet ja pienet hetket vastaan ilolla ja kiitollisuudella. 
Velvollisuudet ja stressaavat tilanteet aiheuttavat taakkoja meille kaikille. Jokaisella on oma tapansa selviytyä niistä. Käy siis läpi omat selviytymistapasi. Ovatko ne ennen toimineet? Jos koet että tarvitaan muutosta ja päivitystä, tee niihin tarvittavat toimenpiteet. Joistakin velvollisuuksista kannattaa luopua. Nauti elämästä, älä tee siitä liian tiukkaa ja raamitettua. 
Loppuviikosta saat yllätyksen. Iloinen viesti tai lahja saa sinut hymyilemään. Hymyile takaisin ja jaa sitä hyvää fiilistä eteenpäin. Aurinkoa viikkoosi.


PAKKA 2.

Sinua kohtaa tällä viikolla arvokas yllätys. Se voi liittyä lahjaan tai rahaan. Jos olet yrittäjä niin viikkosi on sinulle tuottoista. Tee siis toimenpiteitä, mitkä auttavat tuon voiton saavuttamiseksi. Jos taas olet avio-/avoliitossa, niin luvassa rikkautta sillä alueella. Taas ne jotka suorittavat loppuun eroa, siihen liittyvät asiat tuovat helpotusta.
Huomaat että epävarmuus ja negatiiviset asiat väistyvät. On hyvä suorittaa loppuun keskeneräiset asiat, jotta loppuviikosta auringon säteet pääsevät sisään ja tuomaan uutta voimaa sekä energiaa. Tämä viikko on sinun kannalta hyvin onnekas. On vain itsestä kiinni, miten sen käsittelee. Sinulle tarjotaan suuria mahdollisuuksia. Ota siis koppi ja toimi sen mukaisesti. Positiiviset ja negatiisiset psyykkiset kyvyt yhdistyvät harmonisella tavalla, joten ota tilanteesta kaikki irti.
Onnellista ja aurinkoista pääsiäisviikkoa. 

PAKKA 3.

Tilaisuus tekee varkaan. Tämä sanonta on myös positiivinen eli tartu niihin tilaisuuksiin, jotka tulevat vähän yllättäen tai ns. takavasemmalta. Ole tarkkaavainen ja huomaa ympärilläsi tapahtuvat muutokset ja asiat. Joudut tekemään vaikeitakin ratkaisuja ja tarjolla on usein kaski vaihtoehtoa. Luota tässä omaan intuitioosi ja toimi sen mukaan. Joskus liika pohtiminen vain hankaloittaa tilannetta. Kevään merkitys on suuri ja sen merkitystä ei voi väheksyä. Sillä on hyvin voimakas vaikutus maallisiin asioihin. Huomaa mikä on helppoa nyt, ei välttämättä onnistu myöhemmin. Joten on aika toimia. Varoitetaan liika luottavaisuudesta. Kaikkea ei kannata kertoa eteenpäin, ainakaan suunnittelu vaiheessa. Joskus tuo tieto menee väärälle ihmiselle ja voi aiheuttaa hankalia tilanteita. Kun pohdit vaihtoehtoja niin muista että jokin uusi tie voisi olla hyvä ratkaisu. Helppoa nyt ei välttämättä ole onnistua, varsinkin jos tämä liittyy rahaan ja talouteen. Joskus tilanne vaatii aloittamista tyhjästä, mutta lopputulos on sitäkin parempi. Laadi suunnitelma ja etene sen mukaan. Tulevaisuus ja sen suunnittelu on osana tämän viikon antia. 
Rohkeus ja kärsivällisyys ovat sinun viikon sanasi. Nauti kevään tuomasta lämmöstä ja auringosta. 


VKO 14/22

Viikon alussa voi tuntea onnen kaipuuta. Se heijastaa omaa tunneperäistä puolta, sitä minkä vain itse voi tuntea. Yllättäen mielessä pyörii taloudellinen turvallisuus, Tulevaisuuden rakentaminen ja tasapainoinen mieli. Eletään viikkoa jolloin Tulevaisuuden rakentaminen pitäisi olla jo käynnissä. Ne jotka eivät ole vielä saaneet perustuksia kuntoon, tuntevat vahvasti painostavat energiat. Taas toisilla jotka ovat jo perustan luoneet, alkaa kaikki sujua helpommin ja ehkä nopeammin kuin oli itse kaavaillut. 
parisuhteet voivat olla myös koetuksella. Tällä viikolla varsinkin naisten pyydetään miettimään puheita ja sitä kuinka asiat ilmaisevat. Miehet ovat hyvin herkissä tunnelmissa tällä viikolla. Rakastakaa ja kunnioittakaa siis toisianne.


PAKKA 1. 
Olet valmis ja matkalla omaan taisteluusi. Muista, sinulla on se kaikki, mitä siihen tarvitset. Joskus äkkipikaisuus voi olla hyväkin asia, mutta harkitse kuitenkin askeleita, joita olet nyt ottamassa. Olipa taistelusi sitten uusi asunto, työ tai parisuhde, niin sinun matkasi sitä kohti on nyt alkanut tai alkamassa. Yksi elämänvaihe päättyy ja toinen voi alkaa, kun vain muistaa pitää oven avoinna. Varaudu kuitenkin yllättäviin käänteisiin, jotka voivat tilapäisesti lykätä suunnitelmia. Muista tämä on vain hetkellinen murhe ja matkasi kyllä jatkuu. Joskus voi olla hyvä tehdä varasuunnitelma, silloin tuo yllätys on huomattavasti pienempi. Keskiviikosta alkaen tarvitaan ehdottomasti tarmokasta toimintaa, jotta kohtalon ja onnen pyörä jatkaa pyörimistä. Viikkosi on auringon varjoisalla puolella, joten älä raahaa perässäsi menneitä asioita. Nyt on tullut aika jatkaa ja katsoa pitkälle tulevaisuuteen ja nähdä auringon säteet. 

PAKKA 2.

Olet siinä matkallasi siinä kohdassa jossa olet jo päässyt auringonvalon etupuolelle. Tämä on hyvä sillä Sinun viikkoosi yhdistyy tasapaino ja osittain asioissa negatiivinen luonne. Älä säikähdä. Joskus viikko voi alkaa negatiivisesti, mutta päivä päivältä se on valoisampi ja kun auringon säteet loistavat tiellesi niin matkasi on turvattu. Jos sinulla on huolia, riitoja tai väittelyitä alkuviikosta, voi tuntua sille, että kaikki uhkaa sortua. Tässä tapauksessa on hyvä pysähtyä ja miettiä hetki. On etsittävä ketjun heikointa lenkkiä ja sen mukana vaikeuksien alkusyitä. Alkuviikosta kannattaakin mieluummin istua ja odottaa. Rentoudu päivän mittaan aina kun se on mahdollista.
Tulet saamaan apua ja tukea joltakin toiselta. Muista aina voi pyytää apua jos sitä tarvitsee. Toisaalta, kun sinulta pyydetään, niin ole valmis auttamaan. Näin onnen-ketju kasvaa ja vahvistuu. Älä haaskaa lahjojasi, joita sinulle on annettu vaan käytä niitä viisaasti. Onni ja rikkaus lähtee sisältäpäin. Sinun täytyy vain olla valmis ottamaan vastaan ja antamaan, silloin kun sitä tarvitaan. Nautit loppuviikosta ystävien ja läheisten seurasta. Ne ovat sitä elämän parasta antia. Suunnittele matkaa tai pientä irtiottoa sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. On siis tullut aika tehdä kevään ja kesän suunnitelmia. 


PAKKA 3.
Koti on pääosassa tällä viikolla. Katsastelet sitä hyvin tarkasti ja voi olla että on tullut aika vaihtaa asuinsijaa. Niille jotka ovat muuttamassa, viikko on hyvä aloittaa tavaroiden pakkaaminen. Taas niille jotka pysyvät kodissaan, on hyvä aloittaa siivous jossa luovutaan turhasta tavarasta ja muistoesineet kerätään laatikkoon. Kaiken ei tarvitse olla aina esillä. Kyllä ne muistot kulkevat meidän sydämessä mukana. Joten viikon teema on kodin puhdistus ja samalla sen energioiden tasapainotus. 
Jos olet kokenut että kodissasi on tunkkainen ja osittain negatiivinen ilmapiiri niin siivoa, pyyhi pölyt ja imuroi. Aseta vesilasi ikkunalle ja avaa hetkeksi ikkuna. Näin tuo vesi poimii huonot energiat kotoasi ja tuuli tuo uusia puhtaita energioita sisään. Tuuletus on hyvä tehdä kaikissa huoneissa. Pidä ikkuna auki vähintään 20 min ajan. Tämän jälkeen kaada tuo vesi pois. Tulet huomaamaan viikon aikana huiman muutoksen. Tummat pilvet saavat poistua ja annetaan auringon säteiden tulla sisään. 

PAKKA 4.
Sinun viikkoosi mahtuu paljon. Alku voi jopa tuntua ahdistavalta. Pidä siis pää kylmänä. Sinulla on valtavasti energiaa, mikä kannattaa käyttää viipymättä hyväksi. Nyt on hyvä aika tehdä tutkintoja tai toteuttaa käytännöllisiä ja älyllisiä hankkeita. Kunnianhimoiset päämäärät on saavutettavissa. Tähän viikkoon voi sisältyä asiakirjoja jotka koskevat omaisuuteen, liikeasioihin, työhön, uraan tai muihin tärkeisiin päämääriin. Kulissien takana tapahtuu usein paljon asioita, vaikka sitä ei ehkä aina huomaa. Kiinnitä huomiota taustalla oleviin asioihin tai henkilöihin. On pyrittävä pitämään yllä harmoniaa ja tasapainoa. On myös hyvä tehdä varasuunnitelmia. Vararahaston kartoitus voi olla myös tarpeen. 
Pidä kiinni omista haaveista ja tavoitteista. Olet ehkä joutunut aiemmin tekemään kompromisseja, jotka eivät ole sinua tyydyttäneet. Nyt kannattaa pitää oma pää jos vähänkin epäilet joutuvasi tekemään ratkaisuja, joita voit myöhemmin katua. Ole oman elämäsi Kuningatar/Kuningas.


VKO 13/22

Viikko 13 alkaa pysähtyneissä tunnelmissa. kaikki vie joskus aikaa ja jos tunnet että olet kärsimätön, älä ole huolissasi. Kaikki kyllä lähteen uuteen kasvuun. Onhan nyt kevät jo tuloillaan ja pian huomaat vihreän nurmen tuoksun ja kasvun. Henekinen kasvusi saa uuden kasvualustan tällä viikolla. Ota siis vastaan oppaiden ja enkeleiden sinulle tuomat viestit. Lähde kohti uutta valoisampaa kevättä. Tämä viikko on tosiaankin kasvun aikaa. Nyt on myös hetki istuttaa siemenet kesäkasveille. Osta multaa ja kylvä siemenet jos et ole sitä vielä tehnyt. On huikeaa huomata kuinka innokkaasti nuo versot lähtevät kasvuun. Näin myös meidän oma sisäinen kasvu versoaa uusia asioita elämäämme. Kylvä siis myös omat unelmien ja haaveiden siemenet tällä viikolla. 

PAKKA 1.

Sinulle tarjoillaan nyt valinnanvaraa rahan ja varallisuuden hankkimisen suhteen. Välillä tarvitaan paljon työtä ja vaivannäköä ennekuin voidaan edes jokseenkin luottavaisin mielin siirtyä eteenpäin. Koetko välillä vetäväsi perässäsi liian isoa taakkaa. Palkkio voi olla suhteessa tuohon taakkaan pieni, tulot ja menot pysyvät juuri ja juuri tasoissa. Tämä tilanne ei kuitenkaan ole pysyvä. Huolellinen suunnittelu on tärkeää. Käytä myös vaistojasi älyn ohella. Joskus nuo omat tavoitteet ja haaveet voivat tuntua pitkältä matkalta. Muista että mitään ei saavuta jos ei laita asioita alulle. Eli kylvä tuo siemen ja aloita sen kastelu. Suurempiakin haaveita voi saavuttaa kun vain lähtee rohkeasti liikkeelle. Tämä voi tarkoittaa uuden projektin aloittamista, uuttaa työpaikkaa tai miksei vaikka parisuhdetta. Eli sinun viikon teemasi on aloittaminen. Lähde rohkeasti liikkeelle. Tavoittele niitä asioita jotka voivat tuntua haasteellisilta. Huomaa kuinka versot nousevat ja kasvavat. Uusi polkusi on alkamassa. Luota itseesi ja haaveile.

PAKKA 2.

Sinulle tarjoillaan muutoksien tuulia. Istahda siis rohkeasti vankkureille ja lähde kohti muutosta. Kaikki alkaa unelmien ja haaveiden tekemisestä. Sinulla on jokin suuri toive ja tavoite. Se kantaa pitkälle tulevasuuteen. Joten on aika toimia. Sinulle annetaan tällä viikolla suuret energia lähteä toteuttamaan tavoitteita ja asioita. Tämä enteilee uutta työtä, asuntoa tai muuta omaisuuteen liittyvää asiaa. Voi olla että tulet saamaan kirjeen tai asiakirjan joka saattaa muuttaa tulevaisuutesi. Jos opiskelet, tällä viikolla saat tenteistä hyviä tuloksia. Kristallin kirkas ajattelu auttaa keksimään oikoteitä sekä keksimään ratkaisuja ja ottamaan turvallisia riskejä. Terveys ja energisyys näkyy hyvänä tällä viikolla. Kuitenkin halutaan muistuttaa veden tärkeydestä. Juo siis päivittäin puhdasta vettä. Se puhdistaa ja ruokkii energiakenttiäsi. Eli kuten kasvitkin tarvitsevat vettä ja valoa kasvaakseen, myös sinä tarvitset niitä jaksaaksesi. Jos viikon puolivälissä uuvuttaa, niin tämä johtuu vain siitä että olet kenties unohtanut nauttia vettä ja valoa. Lähde siis pienelle ulkoilulenkille ja ota mukaasi vesipullo. Nuuhki alkavan kevään merkkejä ilmassa ja löydä maasta pieniä kevään merkkejä. On upeaa kuinka luontokin alkaa heräillä talviunilta. Nyt on sinunkin aika herätä. 

PAKKA 3.

Jokin elämänvaihe on päättymässä ja uusi alkamassa. On siis kasvun aika. Jos olet kokenut että elämässäsi on ollut vaikeaa viime aikoina niin tämä vaihe on päättymässä. Tästä viikosta asiat voivat mennä vain parempaan suuntaan. Kun kurkista menneeseen, huomaat kuinka asiat kiersivät kehää. On kuitenkin hyvä aloittaa viikko varotoimilla. Puolustaudu! Sinun ei tarvitse ottaa vastaan negatiivisia kommentteja tai päästää lähellesi negatiivisia henkilöitä. Kuitenkin on hyvä muistaa tehdä aselepo niiden henkilöiden kanssa, jotka ovat taistelurintamalla. Tällä viikolla tuo aselepo nousee vahvasti myös maailmantilanteeseen. 
On tärkeää puhdistaa ilmapiiriä ja ajatuksia. Olet ehkä kerännyt aivan turhaan tummia pilviä pääsi päälle. Usein ajatukset tulevat syvältä sisimmästäsi, joten myös nuo pilvet kertyvät kun kasaamme sisällemme tummia asioita ja energioita. On aika puhdistaa omat energiat. Myös tuo puhdas vesi nostetaan tärkeään asemaan. Se puhdistaa elimistöämme. Haaveile ja unelmoi kauniista asioista. Kerää sisällesi kauneutta ja puhdasta valoa. Loppuviikosta huomaat kuinka tummat pilvet loittonevat ja aurinko alkaa paistamaan. Nauti viikosta, uudet tuulet tuovat hyviä asioita elämääsi. 


VKO 12/22

On vihdoin aika tulla pimeydestä valoon. Karistaa pölyt turkista ja kaivaa yllensä kepeät ja vaaleat vaatteet. Näillä halutaan kertoa sinulle, valosta ja vapaudesta. Vapaus ei ole itsestäänselvyys. Meidän kaikkien pitäisi saada elää vapaana ja valossa. Paneudu tähän teemaan kuluvan viikon aikana. Onneksi taivaan valokin näyttäytyy meille päivittäin ja sitä kannattaa varastoida. Pimeä talvijakso on syönyt energia varastomme tyhjiin, joten sen täyttäminen alkaa tänään. Anna valon tuoda elämääsi uusia positiivisia asioita. Nautitaan keväästä. 🌻☀️🧚

PAKKA 1.

Valonlähettiläs lähestyy sinua viikon aikana. Tunnet sen energiatasojen ailahteluna. Alkuviikko voi olla hyvin tahmea ja väsyttävä. Näin käy, kun valoa aletaan lataamaan. Ensin se tuntuu siltä, että en jaksa ja onko minun aina pakko jaksaa. Mutta jo torstaista eteenpäin huomaat olosi keventyvän. Nauti siitä tunteesta, kun alat taas elämään. Joku tuoksu voi tuoda sinulle muistoja mieleen. Hyvät muistot kannattaa muistella mutta jos siihen liittyy negatiivisia asioita, niin anna niiden mennä. Mitään huonoja muistoja ei kannata elämän repussa kantaa mukanaan. Huomaat kun riisut tuon repun selästäsi, kuinka ryhtisi paranee ja kipeytyneet hartiat alkavat voimaan paremmin. Älä siis kerää turhaa taakkaa harteillesi. Nauti viikon antimista, kaikista niistä hyvistä asioista joita ympärilläsi on ja unohda nuo hankalat hetket elämässäsi. 🙏☀️💛

PAKKA 2.

Maljojen tanssi on alkanut. Sitoudut johonkin asiaan suurella sydämellä. Koe kuinka sinulle tarjotaan mahdollisuuksia. Kahden ihmisen välinen rakkaus ja ymmärrys nousevat viikon aikana esille. Ystävyys tai yhteisymmärrys työyhteisössä on mutkatonta. Sinun viikkoosi annetaan nyt paljon rakkaudellisia asioita ja tunteita. Jaa niitä eteenpäin, älä pidä kaikkea itselläsi. Huomaat, kuinka ympärilläsi on niitä henkilöitä, jotka todella kaipaavat nyt rakkautta ja rauhaa. Katsele ympärillesi. Näet valoa joka puolella ja juo siitä maljasta, jota sinulle tarjotaan. Liittoudu ja sitoudu kaikkeen mitä oletkin tekemässä. Tämä viikko on sinun mahdollisuuksiesi viikko, joten käytä se hyväksesi. ❤️☀️

PAKKA 3

Energiasi uhkaa huveta vääriin asioihin. On vaarana, että juuri mitään ei jäävarastoon. Joten nyt on aika painaa jarrua, jäljelle jää ainakin perusta, jolle voidaan rakentaa turvallinen tulevaisuus. Pyri pitämään yllä harmoniaa ja tasapainoa. Luota itseesi. Älä pelkää jättää menneitä asioita taaksesi. On siis kevätsiivouksen aika. Sinulle tarjotaan paljon nähtävää ja koettavaa, mutta ensin pitää päästä eroon vanhoista taakoista ja negatiivisista energioista. Kuuntele sydäntäsi ja tee sellaista, mitä oikeasti haluat. Ota vaikka kimppu värikkäitä kukkia pöydällesi ja näe nuo elämän upeat värit, joita sinulle eteen tuodaan. Olet ehkä pimeänä aikana kadottanut elämäsi värit, joten niitä kannattaa hamstrata itsellesi.
Aloita päiväsi tällä viikolla niin että päätät, mikä on päivän väri. Päivän mittaan katsele ympärillesi ja huomaat kuinka, tuota väriä löytyy yllättävistäkin paikoista. Nukkumaan mennessä muistele missä näit päivän väriä. Näin sinulle aukeaa se, kuinka sinulle tarjotaan niitä asioita elämääsi mitä haluat etsiä. Värikästä ja aurinkoista viikkoa. ☀️💐🌺🌹🌼

PAKKA 4.

Joskus on lähdettävä pisteestä, jossa jäljellä on vain rauniot. On rakennettava uusi pohja, joka on entistä vahvempi ja tukevampi. Jos elämässäsi on pitkä epäonnen jakso takana ja koet olevasi voimaton, niin muista pyytää apua. Sitä on tarjolla yllättävissäkin paikoissa. Meidän on opittava ottamaan apua vastaan ja annettava sitä aina kun joku tarvitsee. Ole rohkea ja uskalias tällä viikolla. Mitä suurempia asioita tavoittelet, sitä suurempia asioita saat. On siis kyse vain uskalluksesta.
Vältä niitä henkilöitä lähelläsi, joista huokuu negatiivisia energioita. Näin voit välttää harmeja ja ongelmia. Joskus on vaikea ymmärtää vaikeuksia ja vastoinkäymisiä. Ne vain ovat välttämättömiä kokemuksia ja opettavat meille elämäntaitoa. Alkuviikosta voit käydä läpi näitä vaikeitakin asioita mutta jo keskiviikosta kannattaa aloittaa uuden kevään metsästys. Lähde liikkeelle, ulkoile ja huomaa ilmassa olevat kevään merkit. Nämä tuovat uutta voimaa ja askeleesi kevenee yksi kerrallaan.
Älä siis luovu haaveista ja toiveista. pidä kiinni siitä mitä haluat ja lähde niitä kohti. Viikko antaa sinulle uutta voimaa ja jaksamista.  💫🙏☀️💛


VKO 11


Viikon aikana tullaan saavuttamaan vaihe, jossa uusia ja tuottoisia ideoita syntyy monilla eri tasoilla.
Henkilökohtaisella tasolla tulee vastaan arvokkaita kokemuksia sisäisten voimavarojen lähteestä.
On päästettävä irti kaikista meitä rajoittavista kahleista. Uskallettava lähteä omaan taistoon ja suunnata voimat siihen, että kaikesta selviää voittajana.

Avaa sydäntäsi ja katso asioita myös toisesta näkökulmasta. Vaikka ympärillä koet negatiivisia asioita, niin huolehdi omasta suojauksesta ja jaksamisesta. Muista kun ensin pelastaa itsensä voi vasta sitten auttaa muita. Aurinkoa ja voimaa kaikille tähän viikkoon. 

s

PAKKA 2.

Sinun viikkosi on perheen ja ystävien aikaa. Muista kaikkia läheisiä ja ole heihin yhteydessä. Pieni illanvietto tai yhteinen ruokailuhetki saa aikaan hyviä energioita, joilla on hyvin kauaskantoisia merkityksiä. Voit kokea, että joku läheinen kaipaa nyt sinun hyviä energioitasi ja suojelustasi. Levitä siis siipesi kaikkien ylle ja levitä ympärillesi rauhaa ja rakkautta.
Nyt on aika myös suunnata katse tulevaisuuteen. Kesäsuunnitelmat kannattaa laittaa alulle. Rauhoita mielesi ja kirjoita vaikka päiväkirjaa tai muistikirjaa, jonne merkitset viikon tähtihetkiä sekä ajatuksia.
Lomat kannattaa nyt löydä lukkoon, jollet sitä vielä ole tehnyt.
Rauhoita mielesi ja kerää varastoon energiaa, jota tuleva kevät ja kesä sinulta vaativat. Muista myös lepäämisen tärkeys. Nauti viikon antimista sinulle rakkaiden ihmisten kanssa.

PAKKA 3.

Sinulta vaaditaan rohkeutta ja johtajuutta tällä viikolla. Uudet kiinnostuksen kohteet ilmaantuvat ajatuksiisi ja näköpiiriisi. Ne voivat liittyä harrastuksiin tai työhön, mutta myös matkailu voi käydä mielessäsi. Tartu niihin tilaisuuksiin, joita sinulle tarjotaan. Istahda rohkeasti keinuun ja anna tuulen viedä. Nauti hetkistä ja kun huomaat kuinka kevyesti asiat voivat mennä, kun et ole liian tiukasti kiinni maassa ja tavoissasi.
Tunne-elämässäsi voi jokin asia tai henkilö horjuttaa tasapainoasi. Tämä yrittää rikkoa nykyisen harmonian. Joskus tässä tilanteessa tarvitaan täydellinen asenteen muutos, ei vain työtä vaan koko elämää kohtaan, mutta sen tulee tapahtua omasta aloitteesta eikä kolmannen osapuolen yllytyksestä.
Päivät voivat kulua hyvinkin kevyissä merkeissä loppuviikosta. Ulkoile ja nauti marjoja sekä hedelmiä, jotta saat vitamiineja ja energiaa. 


VKO 10/22

Viikon alku pyörii raha-asioiden merkeissä useammalla henkilöllä. On hyvä aika tehdä sijoituksia tai aloittaa uusi projekti. On se sitten työhön tai omaisuuteen liittyvä. Myös kaikenlainen remontointi on viikon teema. Kodin remontti voi tuntua kaukaiselta haaveelta mutta elämän remontti voi olla tarpeen.
Käytä viikon energiat omiin suunnitelmiin ja haaveisiin. Aloita jotain uutta mistä olet jo kauan haaveillut. Luota siihen, että haaveet toteutuvat, kun niihin uskoo. Kannattaa myös tähdätä hiukan korkeammalle kuin mihin alun perin on tavoitellut. Mitään ei saavuta, jos ei uskalla.
Viikko tuo tullessaan myös kevään odotuksen. Loppuviikko on hyvää aikaa tehdä istutuksia kesää ajatellen. Työntää sormet multaan ja laittaa vaikka kesäkukat itämään. On otollinen aika kaikelle kasvulle.
Nautitaan viikon uudistumisen energiasta. Ota vastaan kaikki mitä sinulle tarjotaan ja hiukan enemmänkin. Aurinkoa viikkoosi ja ihanaa naistenpäivää kaikille naisille.

PAKKA 1.

Sinulle annetaan uhkapelurin riskikortti. Eli riskinotto kannattaa. Siirry siis syrjään tavalliselta polulta ja uskaltaudu kohti uusia haasteita. Nyt mahdollisuudet ovat hyvät. Jos olet tekemässä kauppoja tai sijoittamassa tulevaisuuteen niin se kannattaa tehdä tällä viikolla. Tee huolelliset suunnitelmat. Kuuntele sydäntäsi mitä se neuvoo ja toivoo. Sinulla on paljon energiaa ja onnea tällä viikolla. Jos suoritat tutkintoja niin niiden tulos on hyvä.

Käytä kekseliäisyyttä, omaperäisyyttä ja päättäväisyyttä elämän käytännöllisillä ja älyllisisillä alueilla.
Se minkä kylvät tällä viikolla, tuottaa myöhemmin suuren ja kauniin sadon.

PAKKA 2.
Jos sinulla on huolia niin muista, että niillä ei voi puolustella omaa huonoa käytöstä. Kun antaa mahdollisten onnettomuuksien pelon värittää elämää, niin nykyisyyden yllä makaa synkkä pilvi. Tee siis muutos ja Käännä ajatukset positiivisempiin asioihin. Negatiiviset ihmiset luovat ympärilleen negatiivistä energiaa. Vältä näiden ihmisten seuraa ja suojaa oma energiakenttäsi, jotta et ime niitä itseesi.
Maailman tilanne ja muut murheet ovat olleet ajatuksissasi hyvin voimakkaasti. Nyt kannattaa siirtää ajatukset johonkin mukavampaan asiaan, jotta et kuluta omaa energiaasi näihin murheisiin. Voit lähettää positiivista energiaa ja valoa niille henkilöille, jotka sitä kaipaavat. Jos koet että sinun täytyy auttaa, niin tee lahjoitus keräykseen. Pienikin apu auttaa paljon ja saat hyvän mielen.
Alkuviikosta käperryt omiin ajatuksiin mutta loppuviikosta kannattaa riisua jo huppu päästä ja ottaa vastaan auringon säteitä. Lumi sulaa ympäriltäsi ja huomaat kevään merkit; linnunlaulua, pajunkissoja ja voit kuvitella ympärillesi vihreyttä. Muista hoitaa kukkiasi. jos olet unohtanut lannoittaa niitä, niin tämä viikko on hyvä siihen ja uusien siemenien istuttaminen kannattaa. Tuottaa paljon iloa, kun huomaat pienten versojen kasvun. Aurinkoa viikkoosi. 

PAKKA 3.

Voit nostaa voiton maljan ilmaan. Olet saanut palkinnon siitä minkä olet jo aiemmin aloittanut. Voit olla onnellinen ja näyttää sen myös muille. Kohenna ryhtiäsi ja nauti saavutuksistasi.
Oletko ajatellut käydä kampaajalla? Voisi olla hyvä viikko itsensä hemmotteluun. Osta kukkia pöydälle tai sisusta kotiasi. Sinun viikkoosi kuuluu kauniit asiat ja niiden arvostaminen. Pimeiden aikojen jälkeen huomaat pieniä kauniita yksityiskohtia. Kun lähdet ulos, katsele ympärillesi. Kuuletko ja näetkö kuinka linnut ovat alkaneet sirkuttamaan ja kuinka kauniilta nuo pienet olennot näyttävätkään.
Huomio niitä läheisiä, jotka kaipaavat huomiotasi. Jos sinulla on lapsia, niin vietä hetki heidän kanssaan.
Naistenpäivänä on kiva muistaa läheisiä, vaikka iloisella viestillä.  

PAKKA 4.

Oletko ajatellut lähteä konserttiin tai vaikka elokuviin? Jos se ei ole mahdollista niin kuuntele rauhoittavaa musiikkia ja rentoudu. Sinulle tarjotaan uutta mahdollisuutta tai tilaisuutta. Tartu siihen, sitä ei välttämättä tarjota toista kertaa. Matka tai jokin harrastus rentouttaa ja sillä on kauaskantoisia seurauksia. Nauti ja rentoudu viikon mittaan aina kun vain voit.
Sinun viikkosi on tunteellinen ja se tarjoaa sinulle parastaan. Toivo ja haaveile. Arjen pienetkin asiat näyttäytyvät ruusuisilta.
On hyvä viikko tehdä aloitteita. Mitä sitten oletkin ajatellut niin kannattaa laittaa aluilleen. Viikon romanttinen taso on korkealla ja maailma näyttäytyy hyvin kauniilta. Ei tarvita kuin vähän vaivannäköä ja salaisimmatkin haaveet voivat toteutua. Yksinäisyyskin voi tällä viikolla tuntua hyvin tyydyttävältä. Syvällinen sisäinen elämän kokeminen lisää määrätietoisuutta ja valaisee sielun pimeitäkin sopukoita.
Nauti viikon antimista. Tämä on sinun viikkosi. 


VKO 9/22

Viikkotulkinta tulee päivän myöhässä. Omat energiat ovat olleet suurissa muutoksissa, joita minulle on annettu. Nyt olen täynnä uutta virtaa ja aion jakaa sitä teille. Ota vastaan hyvät Energiat, jotka sinulle lähetän. Pyydä sanoilla; Aurinko ja kuu, luo minulle uusikuu!

Monen ajatukset ovat nyt synkissä ja tummissa vesissä. Murehdimme maailman tilannetta ja samaan aikaan nousee pintaan myös omat asiat. Moni ehkä pohtii omia valintoja ja pärjäämistä.
Nyt tarvitaan valoa ja iloa elämään. Keskitä siis tämän viikon voimat ja ajatukset kohti aurinkoa ja valoa. Onneksi viikko tarjoaa meille aurinkoisia päiviä. On tärkeää olla läsnä läheisille ja ystäville. Unohda turhat riidat ja ongelmat. Älä maalaa tummaa taustaa tauluusi, vaan keskitä voimavarasi tulevaan kevääseen. Kevät puhkeaa kukkaan, kun se saa tarpeeksi valoa, lämpöä ja energiaa. Näin myös moni meistä puhkeaa kukkaan.
Huomioi että negatiiviset energiat ja ihmiset luovat ympärilleen negatiivisia energioita ja syntyy helposti kiistoja. Joskus nämä asiat opettavat meille elämäntaitoja. Kuitenkin usein ne ovat vain turhia ja vievät meiltä kaikilta voimia. Suunnataan katse kohti kaikki negatiivisissa energioissa olevia henkilöitä ja lähetetään yhdessä heille kaunista, puhdasta valoa. 

PAKKA 1.

Sinussa on johtajamaisuutta ja pystyt toimimaan tilanteissa missä sitä tällä viikolla tarvitaan. Ota vastaan tilanteet, joita eteesi tarjotaan. Ne eivät välttämättä tule toista kertaa.
Jos sinulla on mahdollista lomailla tällä viikolla, niin nauti siitä ja rentoudu kun se on mahdollista. Kerää voimia kevään koitoksiin. Matkat ja harrastukset ovat tämän viikon teema. Joskus matka voi olla hyvin lyhyt mutta sitäkin antoisampi.

Sinulla on viikossa 7 hyvin antoisaa päivää. Viikkosi on positiivinen ja näe kaikki ne asiat, jotka sinulla on hyvin ja kiitä niistä. Tee vaikka kiitollisuuspäiväkirja tälle viikolle. Se antaa voimia tulevaan ja auttaa sinua näkemään kuinka hyvin asiat elämässäsi on.

PAKKA 2.

Jokin asia tai henkilö horjuttaa tasapainoasi ja järjestystä. On tärkeää nostaa asiat esille kun niitä ilmenee. Käydä ne läpi ja joskus on tarpeen tehdä asenteen muutos. Muista, se ei ole koskaan sinulta pois jos tulet puolitiehen vastaan. Päinvastoin se tekee sinusta paremman ja helpommin lähestyttävän.
Huolehdi terveydestäsi. Muista tarkistaa, että ruokavaliossasi on tasapainoisesti kaikkea. Vitamiinien tarve on kasvanut. Ulkoile ja nauti auringonsäteistä. Ne tuovat sinulle lisää energiaa ja vitamiineja, jotka ovat huvenneet talven myötä.
Käytä hetki viikosta vanhojen solmujen avaamiseen. Mitä se sitten kenellekin tarkoittaa. Joillekin se voi olla lihaksien hoitoa, toisille erimielisyyksien sopimista ja joillekin vaikka vaikean taloustilanteen aukomista.
Käy läpi tunteita ja ole rehellinen itsellesi. Joskus totuutta on vaikea tunnustaa, mutta vain sillä voi päästä eteenpäin elämässään.
Tämä viikko tarjoaa sinulle uuden mahdollisuuden. Ota vastaan kaikki mitä sinulle annetaan, myös huonotkin asiat tuovat jotain hyvää, vaikka sitä ei heti näkisikään. On vai itsestä ja omasta asenteesta usein kiinni, kuinka ne kohdataan.
Aurinkoa viikkoosi. 

PAKKA 3.
Sinun viikkoosi mahtuu paljon erilaisia tunteita ja asioita. Muutos on avainsana. Se on välttämätön, jotta pääset eteenpäin.
Oletko tekemässä kauppoja tai solmimassa sopimuksia. Tämä viikko on hyvä viikko tehdä niitä ja ne onnistuvat. Eli jos olet jotain suunnitellut niin kannattaa laittaa se alulle tällä viikolla. Jos taas olet jo asiat päättänyt, niin nyt on hyvä viikko toteuttaa niitä.
Viikkosi tarjoilee sinulle makeita hedelmiä. Nauti, sillä tämä on sinun viikkosi.
Sinulle heitetään ns. toivomuskortti eli toivo jotain, mitä oikeasti haluat ja lähetä toive eteenpäin. Sen on aika toteutua tämän vuoden aikana. Rakkaus ja tunne-elämän asiat nostetaan myös esiin tällä viikolla. Elämä alkaa näyttää ruusuiselta ja huolet haihtuvat. Muista olla kiitollinen niistä mitä sinulle annetaan. Kaikki ei kuitenkaan ole aina ollut niin hyvin. Huomaa että asiat eivät tule itsestään, vaan joskus joutuu tekemään paljon töitä niiden eteen, mutta silloin osaa myös arvostaa sitä mitä saavuttaa.

PAKKA 4.
Mietit mahdollisesti elämääsi. Oletko hukannut punaisen langan pään? Se ei ole kaukana, löydät sen kun tutkiskelet itseäsi ja sydäntäsi. Osoita sormellasi niitä kohti itsessäsi, joista huomaat kipuilleesi. Osa tunteista voi johtua väärinkäsityksistä ja ne voivat johtaa alamäkeen. Älä lannistu, vaikka joskus harmia kertyy harmin päälle, niin aina taivaanrannassa pilkottaa valo. Jos jokin suunnitelma kohtaa vastustusta, ota aikalisä. Asiat kyllä korjaantuvat ja kaikki menee hyvin.
Ole tarkka mihin rahasi käytät. Nyt ei ole aika tuhlailla.
Jos eteesi tulee tilanne, jossa tarjotaan kahta vaihtoehtoa ja on vaikea päättää kumpi on oikea. Luota silloin intuitioosi ja toimi sen mukaan. Liika puntaroiminen on haitallista. Jos voit siirtää päätöksentekoa ensi viikkoon niin tee se ja osta ns. lisäaikaa päätökselle. Kysymys voi olla vuodenajasta, koska eri vuodenajoilla on hyvin voimakas vaikutus kaikkiin maallisiin asioihin. Nauti alkavasta keväästä ja huomaa kuinka aurinko sulattaa jään ja antaa energiaa lumen alla oleville kasveille. Näin myös voit ammentaa energiaa omaan sisäiseen kasvuusikin. 


VKO 8/22

Viikon ajatukset ovat ailahtelevia ja väsymys voi painaa. Aurinkoa kaivataan pitkän pimeän jakson jälkeen. Nyt tarvitaan lujaa uskoa siihen että kyllä se aurinko paistaa meille jokaiselle hyvinkin pian. Pitkä talvi syö voimiasi ja energioita. Lähde ulos kun on mahdollista tai lataa valoa muuta kautta sydämeesi. Tarvitaan uskoa ja toivoa. Tämä viikko on talven viimeinen viikko ja ensi viikolla alkaa kevään odotus, jaksa vielä hetki. Ajattele niin että nyt on lupa vielä ottaa rauhallisesti ja levätä.🙏❤️

PAKKA 1.

Viikko alkaa häilyvissä merkeissä. Asiat kokee viivästystä ja tuntuu että olet umpikujassa. Odottele sinnikkäästi, älä kiirehdi ratkaisuja. Voi olla että rakkaussuhteet ovat koetuksella tai ystävien kesken tulee epäsopua. Keskiviikko on ristiriitainen. Kannattaa ottaa levähdyshetki viikon keskelle ja katsoa että seuraava askel tulee otettua eteenpäin eikä taaksepäin. 

Tällä viikolla joudut tekemään valintoja. Sinua kehotetaan lukemaan viestit huolella. Onko joku kohta jäänyt huomaamatta? Kun huomaat tämän niin asiat lähtevät aivan uudella tavalla liikkeelle. Loppuviikosta kaikki selkenee ja energiat tasapainottuu sekä rauhoittuu. 
4 pientä asiaa vaikuttavat viikon kulkuun. Poimi kaikki pienetkin onnenmuruset taskuusi, niitä tarvitaan ensi viikolla.
Ti 22.2 on sinun päiväsi🙏❤️

PAKKA 2.

Aloitat viikon kepeissä tunnelmissa. Viikko tarjoaa hyviä asioita, ”makeita marjoja”. Nauti niistä ja muista säilyttää hyvät muistot mielessäsi. 

Ystävä tai ystävät ovat tällä viikolla pääroolissa. Kannat mahdollisesti huolta jostain läheisestä/ystävästä.  Hän saattaa pohtia liikaa menneitä ja näin ollen suojautuu sillä näkemästä asioiden todellista tilaa. Anna hänelle vinkki että nyt on hyvä aika suunnitella tulevaa. Tehkää se vaikka yhdessä, voit löytää itsellesikin uusia asioita joita et ollut vielä huomannut.
Vietä aikaa niiden kanssa, jotka tuottavat sinulle hyvän mielen. Viikkosi on kevyt ja helpompi kuin olit ajatellut. Nauti siitä.

PAKKA 3.
Joskus mahdoton voi muuttua mahdolliseksi ja sinulle voi käydä niin tällä viikolla. Olet itse jarruna omalla tielläsi. Uskalla irroittaa ote ja katkaista ketju joka hidastaa/estää kulkuasi. 

On usein itsestä kiinni kuinka asiat menevät. Sinulle on varattuna myötätuulta tähän viikkoon, joten hyödynnä se niissä tapauksissa mitkä ovat haasteellisia.
Poimi mukaasi onnen tähtiä. Taivaallasi ei näy synkkiä pilviä, jos niin olet kuvitellut.
Tähyile hiukan kauemmas eteenpäin ja huomaa että moni asia ja unelma on itsestä kiinni. 
Sinun päiväsi on torstai. Käännä viimeistään silloin katseesi tulevaan viikkoon ja unelmoi. Anna toiveiden saavuttaa huippu. Sinulle tämä viikko näyttää ne kevään merkit ja auringonsäteet🤩☀️


VKO 7/22

Hyvää ystävänpäivää meille kaikille. 

Viikon alussa voit tuntea väsymystä ja koet että on jaksettava hymyillä, vaikka aina ei siltä ehkä tunnukaan. Nämä ovat viime viikon energioita, jotka poistuvat keskiviikkoon mennessä. Aloita viikkosi siis leväten ja itseäsi hemmotellen. Torstaista eteenpäin koet voimaantumisen ja loppuviikko sujuukin jo aivan erilaisella vireystilalla. Tulet saamaan energiaa uusiin projekteihin, ystävien/läheisten tapaamisiin tai kodin uudelleen järjestelyyn. Anna tuulen viedä ja ulkoile, nauti kevyestä ilmasta ja auringon säteistä. Usealle tämä tulee olemaan hyvä viikko ja jos näin ei sinusta tunnu niin ensi viikolla viimeistään huomaat asioiden keventyvän.

PAKKA 1. 

Sinun viikossasi on kaikki mahdollista. Viikkosi voi tuottaa täyden harmonian tai pettymyksen. On pitkälti kiinni siitä, minkälaisen energian annat kulkea mukanasi. Nyt jos koskaan on tärkeää unohtaa menneet ja lähteä kohti tulevia uusia asioita. Suhtaudu kaikkeen mahdollisimman myönteisesti ja anna tilaa uudelle. Ojenna kätesi myös niille, jotka ovat jääneet huomiosi ulkopuolelle. Joskus sovinnon ele voi olla hyvin pieni. Riittää pelkkä hymy ja se voi tuoda paljon suuremman vaikutuksen kuin arvaatkaan.

Muista että me kaikki olemme hyvin herkkätunteisia. Tee ratkaisut itsenäisesti, älä anna ryhmän vaikuttaa valintoihisi. Kanna omaa tyyliäsi ja olemustasi ylpeänä ja ryhdikkäästi. Unohda epävarmuus ja ole rohkea. Muista kärsivällisyys. Tiistai on sinun päiväsi loistaa.

PAKKA 2.

Moni asia on kokenut muutoksen tai tulee kokemaan muutoksia sinun elämässäsi. Ota hyvin nöyrästi vastaan kaikki muutokset, jotka tiellesi tulevat. Ne kasvattavat sinua ja niiden tarkoitus on viedä eteenpäin, vaikkakin joskus eri polkua mitä itse ajattelit. Erilaiset luonteet kärsivät välillä mielipide-eroista. Voi olla, että joudutaan lähtemään eriteille mutta palataan takaisin tulevaisuudessa. Sinulle tämä viikko on ns. talven viimeinen viikko ja huomaat että kevät ei ole enää kaukana. Älä anna meilikuvituksen ottaa valtaa koska on vaarana uppoutua unelmamaailmaan, josta ei ole helppoa ulospääsyä. Nyt on aika kurkistaa olan ylitse ja nähdä ne asiat menneestä mitkä ovat sinua hidastaneet tai joihin olet kompuroinut. Muuta näiden asioiden suuntaa ja katso sen jälkeen eteenpäin. Sinun päiväsi tällä viikolla on ehdottomasti sunnuntai.

PAKKA 3.

Tällä viikolla huomaat, kuinka nautit kodistasi, puutarhasta tai perheestäsi. Koet että sinulle on hyvin tärkeää olla rauhassa kotona. Nauti ruuanlaitosta, siivouksesta tai muista kotitöistä. Elämän rikkaus löytyy hyvin läheltä. Sinä olet saanut niitä asioita tähän viikkoon mitkä ovat sinulle tärkeitä ja merkityksellisiä. Nauti kaikesta mitä sinulla on. Anna rakkauden näkyä ja tuntua. Muista myös kiittää kaikessta hyvästä mitä sinulla on. Viikkoosi mahtuu monta onnellista ja hymyn täyttävää päivää. Kuitenkin keskiviikko on niistä antoisin. 

PAKKA 4.

Nyt on loman aika. Lähde matkalle, jos sinulla on siihen mahdollisuus. Näet, kuinka sillä on kauaskantoisia vaikutuksia elämässäsi. Jos et konkreettisesti voi lähteä matkalle niin tee haavematka sinne mihin olet aina halunnut päästä tai paikkaan, joka on sinulle tärkeä. Aluksi voi olla vaikeuksia aloittaa viikko mutta kun se lähtee liikkeelle, tie menestykseen on auki.
Kaikki, ne mahdollisuudet, joita sinulle tällä viikolla tarjotaan, kannattaa ottaa vastaan, sillä niillä on vahva vaikutus tulevaisuuteesi. Jos sinulle tarjotaan, vaikka uutta työtä tai ylennystä, ota se vastaan.


Vko 6/22

Viikon energiat pyörivät mielihyvän ympärillä. Nyt on aika sosiaaliselle elämälle. Mahdollisesti juhlat tai ystävien tapaaminen ovat viikon kohokohtia. kuinka viestintä on helppoa ja uudet ideat kumpuavat. Ota siis malja kauniiseen käteesi ja täytä se asioilla, jotka tuottavat hyvää mieltä. Nauti elämän mukavuuksista ja luota omaan intuitioon. 

PAKKA 1.

Sinulle viikon aikana nousee pintaan tunteet ja sydämen valinnat. Tunnet kuinka, sinusta kumpuaa voimaa ja rakkautta. Tunnet vetovoimaa toiseen ihmiseen, sekä tarvetta kuunnella omia mielihaluja ja tunteita.
Olet tekemässä päätöstä, johon liittyy tunteet hyvin vahvasti. Puntaroi mielihaluja ja velvollisuuksia. Joudut ehkä tekemään asenteenmuutoksen, jotta pääset mieleiseen lopputulokseen. Vahvoja tunteita on syytä kuitenkin kontrolloida, jotta ne eivät aiheuta yksipuolista ja tasapainotonta tilaa.
Luota sisäiseen lapseesi ja kuuntele sen sanomaa. Rauhoita mielesi, jotta voit keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Katso eteenpäin ja kuuntele sydäntäsi, näin viikkosi sujuu tasapainossa. 

Pakka 2.

Koet välillä olevasi tilanteessa yksin. Tie mitä nyt kuljet, on sinulle vieras ja ehkä pelottava. Ota siis varovaisia askeleita ja rauhoita mielesi. Tee uusi tilannearvio. Käy läpi menneitä samankaltaisia tilanteita ja löydät niistä mahdollisia vastauksia. Suo itsellesi kärsivällisyyttä ja itsekuria. Ole varoivainen ja etene harkiten. Loppuviikosta oivallat, että aina on jotain uutta opittavaa. Jos koet että olet kohdannut pettymyksiä, niin ajattele niiden olevan väistämättömiä. Ota seuraavat askeleet rauhallisesti ja etene säilyttäen luottamus asiaasi ja odota muutosta, joka tapahtuu parempaan suuntaa.
Läheinen ihminen tuottaa sinulle iloa. Huomaat hänen ystävällisyytensä ja rehellisyytensä. Arvosta niitä. Ota vastaan kaikki se huomio ja rakkaus, joka sinua kohtaa tällä viikolla. Tarvitset nyt ystävän/läheisen läsnäoloa.

Pakka 3.

Sinulla on edessä haasteita tielläsi. Innostavat haasteet nostavat adrenaliinitasoasi. Haluat näyttää mihin pystyt. Jos olet ajatellut ja olet vaihtamassa työpaikkaa niin nyt on oikea aika edetä asiassa. Uudet kuviot nostavat innostustasi ja koet yllätyksiä, joita et ehkä osannut odottaa. Huomaat että tarmolla ja aloitekyvyllä luodaan tyhjästä varsin vankka asema elämässä. Nyt siis on hyvä viikko neuvotella asioista, jotka koskevat tulevaisuuttasi. Kaikenlaiset sopimukset, jotka tällä viikolla solmitaan ovat hyvä alku uuteen.
Nyt on siis aika miettiä pitkäaikaisia järjestelyjä. Laadi hyvä suunnitelma, sillä se luo pohjan kaikelle. 

Viikko 5/22

Viikon energiat ovat voimakkaat. Välillä olet hyvin tukevasti maan pinnalla ja toisena päivän tuntuu, että itsesyytökset valtaavat mielen. Teet kovasti töitä, toiset innostuvat siivoamaan kotiaan, toiset elämää ja joku paiskii töitä työpaikalla. Viikko on siis hyvin kaksijakoinen. Malta mielesi ja pysähdy puolivälissä miettimään mitä olet saanut aikaan ja mitä enää tarvitsee tehdä. 

TULKINNAT

PAKKA 1.

On hyvin todennäköistä, että talousasiat ovat esillä. On pidettävä silmällä talouteen liittyviä suunnitelmia. Laita tarkoin ylös mihin rahat käytät tai jos teet jotain suunnitelmia, niin laadi siis budjetti.
Joudut tekemään eräänlaisia valintoja. Energiaa sinulla nyt on tarpeeksi, joten käytä se hyväksi tällä viikolla. Teet siis tuota elämäsi siivousta. Muista pyyhkiä joka nurkka huolella, ettei jää ns. porsaanreikiä joihin raha voi kadota. Huolellinen suunnittelu on tämän viikon avainsana. Joskus voi olla parempi, että hetken istuu ja miettii ennen kuin toimii.

PAKKA 2.

On tullut aika saattaa päätökseen asioita, jotka ovat sinua valvottaneet. Kohtaa asiat suoraan ja hyväksy ne. Suunnanmuutos on tarpeen, mutta se vaatii kärsivällisyyttä ja päättäväisyyttä.
Joskus joudutaan lähtemään eritielle mutta voi olla, että tulevaisuudessa palaat takaisin. Nämä ovat niitä matkoja, jotka vain on käytävä läpi, halusit tai et.
Jokin päähänpistos tupsahtaa mieleesi. Käytä mielikuvitusta ja uppoudu haavemaailmaan. Tämä voi olla parempi ratkaisu kuin toimia hetken mielijohteesta.
Muista levätä ja nukkua kunnon yöunet. Sinun ei tarvitse kantaa huolta kaikesta eikä kaikista. Saat ottaa lomaa arjesta, kun suljet silmäsi illalla. Hyvän yöunen salaisuus on siinä että tyhjennät mielesi ennen nukkumaan käyntiä. Eli siivoa vaikka paperille kaikki ne asiat jotka mielessäsi pyörivät ja aiheuttaa levottomuutta.
Kauniita unia tälle viikolle. Kirjaa ylös, jos niitä muistat.

PAKKA 3.
Sinuun iskee asunnon siivous ja järjestely. On aika heittää turhia tavaroita ja roimaa pois. Anna auringonvalon tulla sisään asuntoosi. Avaa siis ikkunaverhot ja poista viimeiset joulukoristeet, jos niitä vielä on esillä. Anna kevään astua sisään. Tämä viikko on hyvä aika tehdä sijoituksia tulevaisuuteen. Ota riskejä sillä ne kannattavat.

Muista myös hyväksyä itsesi ja muut sellaisina kuin olette. Liika analysointi johtaa hämmennykseen ja uusiin ongelmiin.
Kun eteesi ilmaantuu otollisia tilaisuuksia, niin tartu rohkeasti niihin. Olet siis viikon voittaja!