Vko 4/22

24.01.2022

Pitäisi ryhtyä toimeen tai aloittaa jotain uutta. Tuntuuko sinustakin, että nyt vain ei saa aikaiseksi?
Viikon aikana koet ehkä tunnemyrskyn ilman syytä tai hukkaat lompakon/avaimet. Alkuviikko menee tunne-elämän heilahduksilla. Nyt ei siis kannata tehdä rohkeita ratkaisuja vaan odottaa loppuviikkoa. Varaudu yllättäviin käänteisiin ja tarvittaessa paina jarrua. Rahat kannattaa pitää lompakossa ja miettiä mihin niitä käyttää. Onhan kuun loppu ja usein kukkaron nyöriä on kiristettävä. Ensi viikko tuo helpotusta moneen tämän viikon asiaan. Ole itsellesi armollinen tällä viikolla.

PAKKA 1.

Tällä viikolla mahdollisesti jokin kolmas osapuoli tai asia horjuttaa tasapainoa ja järjestystä, yrittää rikkoa nykyisen harmonian. Nyt kannattaa harkita tarkoin seuraavaa siirtoa. Ole rehellinen muille, mutta ennen kaikkea itsellesi. Tiedäthän että roskia ei voi ikuisesti lakaista maton alle. Jos odotat virallista kirjettä/postia, se toimitetaan mahdollisesti tällä viikolla sinulle. Ota vastaan ja tutki huolella saamasi viesti. pidä varasi sillä kaikki ei aina ole sitä miltä se ensisilmäyksellä näyttää. Luota myös omaan intuitioon. Jos sinusta tuntuu, että valitsemasi tie ei olekaan oikea ja se pelottaa, niin jatka vain sitä sillä lopulta kaikki kääntyy parhain päin. Epävarmuus siis kalvaa tällä viikolla, mutta kun vain uskot itseesi niin kaikesta selviää. Älä suhtaudu liialla dramatiikalla asioihin. Joskus on hyvä ottaa hiukan kevyemmin kaikki. Ota lämmin suihku tai pulahda hetkeksi kylpyyn, se rauhoittaa mieltä ja saa hyvän olon virtaamaan sisälläsi.

PAKKA 2.

Yllättäviä tai hyviä uutisia tulossa. Sinulle tämä viikko on poikkeuksellisen täydellinen ja viittaa henkilökohtaiseen onneen. Eli tällä viikolla voit saavuttaa sen mitä sydän vain voin toivoa. Olet ehkä kokenut onnen kaipuuta. Yhtäkkiä sydämen salaisuudet tulevat tärkeiksi. Anna siis tunne-elämän purkautua vapaasti.

Voi olla, että talousasiat korjaantuvat tai jos olet kaivannut lisätuloja niin tällä viikolla saat niihin liittyviä hyviä uutisia. Tämä on siis sinun viikkosi. Nauti ja ota rauhallisesti, vaikka tuntuu että sydän pomppaa rinnasta ulos. Itsehillintä on joskus avainsana onneen.

PAKKA 3.

Uusi työ, asunto tai muu omaisuuteen liittyvä asia nousee esille. Allekirjoitat mahdollisesti siihen liittyvän sopimuksen. Voi olla, että tuo asia kohtaa vastustusta. Jos saat huonoja uutisia, niin malta mielesi. Kaikki kyllä kääntyy parempaan päin ja joskus on vain ajateltava, että tämä ei ollut tarkoitettu näin vaan minulle on luvassa jotain aivan muuta. Ehkä jotain mitä et osaa odottaakaan. Kristallinkirkas ajattelu on nyt tarpeen. Löydät mahdollisesti oikotien tai otat riskin joka kannattaa. Eli ensin huonolta tuntunut uutinen kääntyykin hyväksi uutiseksi. Usko ja luota, kaikki selviää! Sitoudu kaikkeen mitä teet tällä viikolla. Yhteistyö niin töissä kuin kotona on avainsana.