Vko 3/22

17.01.2022

Tulee ja tuivertaa. On siis parempi pysyä sisällä alkuviikosta. Tämä viikko alkaa täysikuulla ja tunnelma voi olla melankolinen tai muuten vain voit tuntea, ettei mikään lähde liikkeelle heti. Anna aikaa ja voit vaikka hetkeksi paeta muistojen pariin mutta älä jää sinne liian kauaksi aikaa,  sillä on lähettävä liikkeelle taas.
Kurkista sinua eniten häiritsevän pakan alle, siellä on tämän viikon tulkintasi. Älä siis ota sitä mikä sinusta tuntee rauhalliselle ja seesteiselle vaan joku näistä pakoista ärsyttää tai aiheuttaa epämukavan fiiliksen, se on sinun tulkintasi. Tämä on erilainen kuin aiemmin ja huomaat viikosta tulevan myös erilaisen kuin edeltävät 3 viikkoa.

PAKKA 1.

Dramatiikkaa ja arvostelua. kuulostaako tutuilta sanoilta? Sinun alkuvuoteesi ja tammikuuhun kuuluvat nämä elementit. Saat mahdollisesti viestin tai kirjeen, joka herättää tunteita. Jos koet että tunteet eivät ole positiivisia on ryhdyttävä toimeen.
Jos et itse selviä asioiden kanssa, kannattaa turvautua toisen apuun. Se ei ole itsekästä jos pyytää apua, Olet mahdollisesti ajatellut pärjääväsi yksin mutta tämä ei ole tarkoitus. Neuvot ovat nyt tarpeen.
Rauhoitu kotiisi ja vedä hetkeksi viltti päällesi ja anna ajatusten liitää. Nyt on aika muistella menneitä hyviä aikoja ja toisaalta suunnitella tulevaa. Jos haaveilet uudesta asunnosta tai työstä, nyt on aika ottaa askel sitä kohti. Vain sinä teet sen päätöksen lähteä liikkeelle.
Viikkosi on ristiriitainen, joten älä jää siihen kiinni, kyllä kaikki selviää ajallaan. 

PAKKA 2.

Tunnetko osittain vihamielisiä tai ilkeitä ajatuksia. Ne vain nyt kuuluvat viikon alkuun ja älä anna niille liikaa painoarvoa. Jos olet sairastellut, niin viikon aikana huomaat vointisi kohenevan. Sinulla on uutta voimaa ja sisua voittaa suuretkin taistelut/koitokset. Aloita viikko leväten ja katsele tuota kuun valoa. Ime siitä itsellesi voimaa. Kaipaat elämääsi nyt valon energiaa ja onneksi sitä tarjoaa ulkona puhdas lumi, aurinko ja kuu. Nämä elementit ovat nyt sinun voimavarasi ja ahmi niiden valoa ja energiaa. Käännä katseesi positiivisiin ajatuksiin.
Koet voimaantumisen 26.1 mennessä.
Ole avoin ja vastaanottavainen.

pakka 3.

Olet uppoutunut omaan maailmaasi ja on aika lähteä sieltä liikkeelle.
Nauti elämäsi mukavuuksista ja katsele taidetta tai kuuntele musiikkia. Tee niitä asioita, joista sinulle tulee hyvä ja rauhallinen mieli. Joogaa tai rentoudu saunan lämmössä, jos sinulla on siihen mahdollisuus. Voit muistella ja miettiä niitä saavutuksia, joita olet elämässäsi saavuttanut ja voit olla ylpeä niistä. Olet ehkä unohtanut kuinka hyvin elämäsi on. Sinulla on tämä viikko aikaa itsellesi ja ajatuksillesi. Mutta älä jää siihen vaan jatka matkaasi ensi viikolla.