Vko 2/22

10.01.2022


Vuosi on lähtenyt vauhdilla kohti kevättä. Tuntuuko että viimeiset viikot ovat olleet yhtä myllerrystä ja muutosta. Tai ainakin ne ovat laittaneet alulle tulevan muutoksen. Tämä viikko on nyt rentoutumisen aikaa. Tutki kortteja ja mieti mikä resonoi sinua parhaiten. Löydät vinkit rauhoittumiseen ja hyvään oloon. Anna auringon paistaa myös sisältäpäin.

PAKKA 1.

Sinun elämässäsi on tällä hetkellä vahva tunteiden palo. Viime viikot ovat olleet täynnä tunteiden sekamelskaa ja koet että olet löytänyt siihen vastauksia. Kannattaa siis opetella tunteiden kontrollointia ja tasapainottaa sydämen ja pään keskinäistä suhdetta. Toiveilla ja haaveilla on nyt hyvät mahdollisuudet toteutua. Yöt ovat sinun aikaasi levätä. Illalla ennen nukkumaan menoa tee iltarutiinit ja jos niitä ei vielä ole, niin luo ne. Käy läpi päivän asiat, jotta sinun ei tarvitse niitä yön aikana alitajunnassa pohtia. Anna sydämen levätä. Yö ja uni ovat sitä aikaa elämässäsi, kun sinun ei tarvitse kantaa huolta muista vaan voit ladata omaa akkuasi. Kurkista taivaalle ja näe kaikki kauniit tähdet, jotka nyt loistavat sinulle. Anna rakkauden tulvia sisään.

pakka 2.

Olet mahdollisesti ottamassa riskiä ja siirtymässä uuteen aikakauteen elämässäsi. Nämä muutosten ajattelu ja suunnittelu ovat vieneet sinulta paljon energiaa. Nyt voi tuntua siltä että eteneminen on hidastunut. Eli on tullut aika levähtää ennen uusille poluille siirtymistä. Käy vielä kerran läpi tuo suunnitelmasi tulevaan ja tee siitä vedenpitävä. Sen jälkeen vietä loppuviikko ladaten energiaa uusiin koitoksiin. Liika asioiden analysointi johtaa hämmennykseen ja väsymykseen. Hyväksi siis itsesi ja muut sellaisina kuin ne olette.
Vesi on nyt sinun avainsanasi. Jos nautit uimisesta, pulahda vaikka avantoon. Muuten huolehdi puhtaasta vedestä. Juo paljon vettä, sillä saat siitä energiaa ja se puhdistaa sinua sisältä. Katso ulos ja näe kuinka kevään aurinko hiljalleen kajastaa. Lataa hetki tuota valoa itseesi ja hengitä raikasta ulkoilmaa.

PAKKA 3.

Olet kokenut, että vuoden loppu on ollut sinulle raskasta aikaa ja sinusta mahdollisesti tuntuu, että olet joutunut uhrautumaan ja tekemään kompromisseja. Älä siis enää mukaudu kaikkeen vaan rakasta itseäsi jotta voit rakastaa muita. Yksipuolinen rakkaus kuluttaa. Älä anna sydämen sanella toimintaasi ja etsi sisäinen rauha sisältäsi. Anna aikaa läheisille/rakkaille. Vietä rauhallinen hetki heidän kanssaan. Näe kaikki ne läheiset, jotka ovat sinulle tärkeitä. Olet ehkä unohtanut kaikessa loppuvuoden hässäkässä heidät. Tutki sydäntäsi. Älä tanssi muiden pillin mukaan vaan ota omat askeleesi. Loppuviikosta nuo askeleet kevenevät ja voit jopa tanssahdella. Sinun ei tarvitse aina olla se, joka uhrautuu vaan anna aikaa myös itsellesi ja tee niin kuin sinä haluat. Tämä viikko on sinun ja rakkauden.

PAKKA 4.

Sinusta ehkä tuntuu, että kannat kaiken vastuun ja joudut organisoimaan asioita. Tunteesi ovat leimahdelleet ja on voinut syntyä ristiriitoja. Nyt on aika keskittyä omaan jaksamiseen ja tutkia omia toimintatapoja. Onko jotain mitä voisit muuttaa? Huomaa yön ja päivän ero. Huomaa kuinka yksin olet päätöstesi kanssa. Kunnioita itseäsi ja myös muita. Tämä voi kolahtaa loppu viikosta mutta kaikella on aina paikkansa ja aikansa. Ota kaukoputki käteesi ja suuntaa se tulevaan. Mennyttä et voi muuttaa mutta voit muuttaa tulevaa ja sen suuntaa. Näe kaikki kauniit asiat ympärilläsi. Suunnittele jotain, mitä olet jo kauan halunnut. Lähde haaveilemaan. Tämä viikko on sinun kasvuasi varten ja se helpottuu loppuviikkoa kohti. Ensi viikolla et enää edes muista miksi olet kipuillut.