Viikon 48 tulkinnat

29.11.2021  1. Toimintaa luvassa. Uusia asioita on tulossa elämääsi ja näin ollen täytyy heittää vanhat asiat pois ja tehdä tilaa uusille. Sinulle annetaan Kirje tai asiakirja, joka sisältä tärkeitä asioita ja ole huolellinen näitä asioita käsitellessäsi. Tämä on tilanne johon liittyy kunnianhimoisia päämääriä tai jokin hanke, johon tarvitaan nyt älyllinen tai käytännöllinen näkökohta. Tulevaisuuden suunnitelmat ovat vankalla pohjalla ja tarvitaan vain päättäväisyyttä jotta päästään päämäärään. Jos olet suunnitellut aloittaa jotain uutta, niin nyt on aika alkaa toimimaan. Käy läpi menneet, nykyiset ja tulevat toiveet. Laita ne ylös ja tarkastele niitä, huomaat suunnan minne sinun tulee matkata. 💫 muista että voit matkata vain eteenpäin.
  2. Onko sinulla jokin ongelma joka horjuttaa nykyistä tasapainoa ja järjestystä? Tilanne ei ole nyt katsottuna onnellinen. Muista ettei roskia voi lakaista aina maton alle. Aikoihin liittyy jokin kolmas asia tai osapuoli. Varaudu siis yllättäviin käänteisiin. Palkinto on sinulle luvassa. Nyt on hyvä aika sijoittaa tulevaisuuteen. Tutki itseäsi, kaikkia 8 osa-aluetta sinussa: terveys, usko itseesi, oma näkökanta asioihin, haravoi turhat asiat elämästäsi pois, mieti missä on turvapaikkasi, mitä tunnet sydämessä, miten jaat rakkauttasi. Kun nämä asiat käyt läpi, rauha laskeutuu yllesi. Muista kysyä neuvoa jos jotain menneestä nostaa päätään, älä jää asioden kanssa yksin.
  3.   Pakenetko tunteitasi? Nyt tarvitaan sydämen tutkiskelua ja rehellisiä vastauksia. Pelaa aikaa, ajattele tätä päivää. Olet jo tehnyt mahdollisesti päätöksen lopettaa jokin asia elämässäsi ja energiasi ovat nyt vähissä. Muista että jotkut asiat ovat välttämättömiä kokemuksia jotka opettavat elämään. Muista lepo! Nyt on myös hyvä hetki sopia erimielisyyksiä tai ottaa yhteyttä henkilöön jota olet ajatellut, muttet ole jaksanut tai halunnut muistaa. Älä syytä itseäsi tapahtuneista asioista tai ratkaisuista joita olet tehnyt. Kaikki rakentaa ja kasvattaa sinua. On siis aikasi jatkaa matkaa ja sopia ne erimielisyydet jotka sinua häititsevät🥰 muista olla itsellesi armollinen ja rakastaa myös itseäsi🙏❤️ sinä olet tärkeä.