Viikko 51/21

20.12.2021
täydenkuun energiat laittavat meidätt miettimään.. Joulun lähestyessä herää kysymys; yksin? yhdessä? yhdessä yksin? Mikä on se tunne joka meitä herättää miettimään näitä sanoja. 

vastauksia löydät kun valitset omat korttisi🙏✨🌝 

pakka nro 1.

Onko sinulla ollut useita vaihtoehtoja ja olet tietyllä tavalla joutunut tekemään valintoja? Kadutko jotain valintaai? Huomaatko kuinka olet itse se joka voi omasta elämästään päättää? Valitse se tie mikä tuntuu oikealta, älä sitä mitä pelkästään järkesi sanoo, äläkä sitä mikä tuntuu vain sydämessäsi. Valitse se kokonaisuus joka näitä yhdistelemällä tuntuu oikealta tieltä. Joudut taistelemaan välillä saavuttaaksesi sen tunteen, mikä tuottaa  hyvää oloa. Älä siis luovuta, vaikka välillä tuntuu että olet niin yksin tässä taistelussa. Pyydä apua kun sitä tarvitset. Oppaasi henkimaailmassa kuuntelevat aina ja auttavat kun heitä tarvitaan. 
Tämä on sinun elämäsi ja sinä voit itse kasvattaa omasta puustasi juuri sellaise kun haluat. Näe ne pienet versot jotka puhkeavat lehdiksi. Poista ne rikkakasvit puun juurelta jotka vievät kasvun energiaa. Anna auringon paistaa, jotta kukat jaksavat aueta. Näe tuo oma puusi niissä väreissä mitkä tuottavat sinulle hyvää mieltä.
Rauhoita mielesi jouluksi. Sillä ei ole väliä vietätkö sen yksin, yhdessä vai yhdessä yksin. Nauti siitä mitä sinulla on ❤️💫 


Pakka neo 2.

Olet saanut sen arvokkaimman lahjan mitä voit saada. Kohtele sitä kauniisti. Kohtele niinkuin haluaisit  että sinua kohdellaan. Poimi siis jokainen tiellesi heitetty ruusu. Varo sen hentoja terälehtiä. Ne voivat särkyä kun niitä murjotaan. Muista antaa säännöllisesti sille vettä, jotta se säilyy hengissä. Kerro kuinka kaunis tuo ruusu on. 
Sinulla on se kaikki, mitä tarvitset. Kuitenkin välillä on hyvä pysähtyä miettimään ja huomata uudelleen kaikki kauneus ympärilläsi. Rakasta ja anna sen näkyä, Joulu on rakkauden aikaa ❤️🎁


pakka nro 3.
Sinut ympäröi perhe ja sen merkitys on sinulle suuri. Olet osa kaikkeutta ja sitä suurta mitä kaikille ei ole. Osaatko arvostaa sitä tarpeeksi? Alkuviikosta on hyvä hetkelsi pysähtyä miettimän tätä kysymystä. Olet siis saanut sen lahjan, mikä on paras kaikista lahjoista. Oma Perheesi on rikkaus. On se sitten minkälainen perhe tahansa. Seisot tulevasti omilla jaloillasi. Nyt halutaan muistuttaa siitä, että nautit jokaisesta hetkestä läheistesi kanssa, ne ovat sinun kultaa. 

Rakasta ja näytä rakkautesi jouluna❤️✨ Huomaa se valo ja lämpö, mikä sinut ympäröi💫 

pakka nro 4.
Nyt tarvitset pienen lepohetken ennen suurten muutosten aikaa. Suunnitelmat uudelle vuodella kannattaa olla valmiina. Nyt ei ole aika toimia. Sinua odottaa uudet haasteet ja niihin tarvitaan paljon energiaa. Lataa  viikon aikana tuo valtava energia mikä lähtee kuusta. Käy pienellä kuutamolenkillä illalla. Tunne kuinka se antaa voimaa ja energiaa sinulle. 

Joulu on sinulle rauhoittumisen aikaa. Joskus on vaikea pysähtyä, kun muutoksen tuulet puhaltavat. Pysy hetki vielä paikallasi ja vasta ensi viikolla anna mennä. 
Sinun joulusi ei tarvitse välttämättä muita, mutta muista vaikka viestillä tai soitolla läheisiä💫❤️ Rauhallista ja levollista jouluviikkoa✨🎄