Viikko 50/21 tulkinnat

13.12.2021

Maanpinta on saanut puhtaan valkoisen lumipeitteen. Se peittää allensa roskat, menneen kesän värit, nurmen ja syksyn pudonneet lehdet. Jos niitä ei ole ehdotty siivota lumen alta, ne löytyvät kun tuo ksunis lumikerros sulaa. 
Onko sinulla jäänyt jotain siivosmatta pois elämästäsi? Muistathan että roskia ei voi ikuisesti lakaista maton alle. 
Tämän viikon teemana on siis puhdistus. Toivon että kun viikko on ohi, huomaat asioiden valoisan puolen ja roskat on lakaistu roskakoriin. Tehdään uusille asioille tilaa.❤️🙏 

On olemassa voima joka ei jätä mitään kiveä kääntämättä. Esiin voi nousta epämiellyttäviä yllätyksiä. 
Oletko kohdannut valtaisan esteen tai haasteen elämän tielläsi? Elämä jakautuu vaiheisiin jotka päättyvät aina johonkin huipennukseen. Olisiko tämä nyt yhden vaiheen päätöspiste? 
Varo näkymättömiä vaaroja jotka eivät ehkä ole todellisia vaan ne voivat olla henkisiä. Suojaudu  hyvin, Laske yllesi viitta joka suojaa sinua negatiivisilta sekä yllättäviltä asioilta. Tuo viitta on sinun taikaviittasi, jonka voit pukea yllesi aina kun haluat olla suojassa pahalta, negatiiviselta tai epämiellyttävältä energiallta.
Kun et pääse eteenpäin, muista pyytää apua. Neuvot ovat tarpeen, koska et ehkä näe asian varjoisaa puolta. Luota siihen että elämäsi ketju ei katkea helposti.
Pian viikon jälkeen huomaat kuinka pienet lehdenalut alkavat puhjeta elämänpuusi oksilla. Hyppää mukaan elämänvirtaan, anna sen viedä ja muista, sinulla on taikasauva jota heilauttamalla saat niitä asioita toteutumaan mitä itse haluat, Heilauta tuota sauvaa ja tee toive💫 . Lähetä viesti universumille ja nauti matkastasi kohti tähtihetkiä✨❤️!  


Olet saavuttanut itsenäisyyden ja teet välillä nopeita ja osuvia ratkaisuja. Käyt nyt läpi hyvin tunneperäistä vaihetta. Uusi vaihe on alkamassa. Ennen sen alkamista sinun on käytävä läpi päätöksiä, joita olet vuoden aikana tehnyt. Nyt muutokset ovat välttämättömiä jotta voidaan saavutta tunteiden tasapaino. Kohtalo puuttuu peliin ja huomaat uusiem asioiden ilmestyvän elämääsi. Sinulle tarjotasn tilaisuutta aloittaa uusi luku elämänkirjassasi täydin puhtaalta paperilta. Älä siis epäröi, nämä muutokset ovat nyt tarpeen. 

Jos sinulla erimielisyyttä jonkun henkilön kanssa, älä jätä sen sovittelua ensi vuoteen. Huomaat kuinka mielesi kevenee jos edes yrität tulla puolitiehen vastaan.  
Sinulle annetaan tälle viikolle erityinen voima ja rohkeus panna vastasm vihamielisyydelke ja ilkeämielidyydelle. 
Viikon jälkeem huomaat kuinka sinut valtaa rauha js onnellisuus. Tämän jälkeen on aika juhlia. Sinulle on varattuna rakkautta, menestysta ja kunniaa.
On siis aika tulla vastaan ja ojentaa kätesi. Huomaat kuinka pienellä vaivslla voi saavuttaa jotain niin suurta. ❤️❤️

 

Oletko huomannut kuinka olet suoristanut selkäsi viime viikkoina? Olet hyvin tunteellinen ja itsenäinen. Voiko tämä myös tulla välillä esteeksi edetä asioissa. Et ehkä huomaa kuinka päivät ja yöt muistuttavat toisiaan. Pitäisi muistaa levätä yöllä ja elää päivällä. Mitä tämä tarkoittaa? Istu alas, katso päiviäsi. Onko niissä ne elementit mitä haluat? Jos olet hasveillut jostakin uudesta projektista, nyt on aika laittaa se alulle. Tartu siis toimeen. Sinulle on varattu siihen tarvittava energia. Käytä sydäntäsi, älyn ja vaiston ohella. 

Yöt ovat lepoa varten. Pelot ja itseluottamuksen puute varjostavat yöuniasi. Ne ovat nyt täysin turhia.  Rauhoita mielesi iltaisin, jotta saat riittävän levon. 
Luota siis intuitioon. Valitsemallesi tielle  on varattu hyvää ja kuun energiaa. Sinä olet elämäsi pääroolissa, mutta myös käsikirjoittaja. Kirjoita sellainen kirja, minkä itse haluaisit lukea. 💫💛❤️

Oletko viimeaikoina elänyt yli varojesi tai ostanut  jotain mikä ei ollut välttämätöntä? Älä soimaa tästä nyt itseäsi. On aika laatia budjetti. Käy läpi mihin varasi riittävät ja ole rehellinen itsellesi. On siis tarkoin laitettava paperille mihin rahat/varat on käytetty. 

Pidä huoli onasta arvomaailmastasi niin että rahasta ei tule jumalaa.
Kaikki voi viitata myös henkiseen pääomaan. Käytä hyväksi aiemmin kertynyttä elämänviisautta. Kaikesta on apua elämän ongelmien ratkaisemiseksi.
Muista et ole yksin ongelmiesi kanssa. Kaikkea ei ole menetetty ja saat uuden tilaisuuden. Oletko etsinyt ratkaisua ongelmiisi väärästä paikasta. On tullut aika katsoa asiaa lähemmin. Ole tunnollinen ja säästäväinen. Muista että rikkautta on monenlaista. Opettele olemaan  kärsivällinen ja tunnollinen. Sinulla on oma paikkasi ja tehtäväsi elämänpyörässä. Löydät sen, kun vain uskallat katsoa kristallipalloasi tarkrmmin. Hyviä uutisia on tulossa kun vain ensin uskaltaa tunnistaa roskat, mitkä siivoaa maton alle. Täytä päiväsi rakkaudella, se on elämän rikkautta✨❤️