Viikko 49/21

07.12.2021

Nyt on aika aloittaa vuoden 2021 viimeistely.
Valitse alla olevista korteista se pakka joka vie tunteesi ja ajatuksesi tähän vuoteen. Katso jokainen pakka erikseen ja mieti mitä se tuo mieleesi. Kun olet valmis ja tiedät mikä on sinun pakka niin lue tulkintasi alta. 
Tämä vie sinut syvälle tähän vuoteen ja on siis aika aloittaa vuoden viimeistely. viedä päätökseen asioita joita olet vuoden aikana miettimyt. 
Kun tämä vuosi loppuu, huomaat että uudet tuulet puhaltavat.
Tämä vuosi on  ollut monelle hyvin erilainen ja merkittävä. Makustele  tuota ja muistele hetki vielä ennenkuin jatkat matkaasi💫. 


Lue alta tulkintasi 

 

. Tuntuuko että edessäsi on suuri haaste tai este jonka yli et meinaa päästä. Elämäsi jakautuu vaiheisiin ja monet niistä päättyvät jonkinlaiseen huipennukseen. Vaikka tämä on päätepiste, niin muista että se on aina myös uuden alku. Varo ettet kompastu nkymättömään vaaraan. Suojaudu ha tutki tarkoin kaikki voimat.
On ollut vaikea pitää tasapainoa yllä kun on kokoajan kaksi vsihtoehtoa ja cardinkin jos ne ovat keskenään täysin eri mieltä.  Ota siis yksi  askel kerrallaan. Pyri löytämään asiassa tadapaino. Varo luottamasta liikaa. Sinulle tarjotssm kultaista sormusta, mikä tarkoittaa liittoa tulevaisuuden kanssa. Älä polta enään kynttilä loppuun asti. Kärsimättömyys pahentaa asioita. Löydä energian lähteesi. Ota miekka omaan käteesi ja käy itse omat taistelusi. Näe kuinka perhoset lentelevät ympärilläsi. On siis aika antaa ajatusten lentää ja nähdä värit perhosten siivistä. Kirjoita ylös ne värit jotka näet. Niitä värejä/asioita tarvirset tulevasn vuoteen. 
Pyyhi pois huonot uutiset ja tilaa uusi ”uutislehti” 2022 vuodelle. On siis tullut aika kääntää sivua. 


2. Tuntuuko sinusta että olet kuluttanut varastosi loppuun? Juuri mitään ei ole jäänyt säästöön. Ehkä olet yrityänyt pitää yllä tasapainoa ja järjestystä. Usko omaan itseesi on alkanut horjua, tämä voi olla aiheuttanut itseluottamuksen puutetta ja turvattomuuden tunnetta. Mielialat vaihtelee mutta muista, tämä vaihe on tillapäinen, se ei jää pysyväksi. Kulje kultaista keskitietä, mieluummin  kuin että yrität kurottaa kuuta taivaalta tai piilottaa roskat maton alle. 

Sinulla on itseluottamusta  ja kykyä ajatella loogisesti. Haluat auttaa muita ihmisiä ja usein laitat heidät itsesi edelle. Olisiko nyt aika olla itsesi johtaja ja ohjata elämäsi alusta positiivisesti?  Tutkaile itseäsi sekä jokaista osa-aluetta. yhdestä alueesta on valo himmentynyt tai jopa sammunut kokonaan. On siis aika sytyttää se uudelleen. Muista vain sinä voit tehdä sen päätöksen. Muuta omaa suhtautumistapaa ja ota taikasauva omaan käteen. Poimi ne hedelmät jotka haluat. Sytytä valot elämääsi, muista sinä olet tärkeä ja elämäsi on sinua varten. Muut pärjäävät paremmin jos sinulla hyvä olla. ❤️

3. Yksi elämänvaihe on tullut päätökseen ja toinen alkamassa. Olet siis saavuttanut vaiheen, joka tietää palkintoa tai muutosta. Heitä siis vanhat asiat pois, tee uusille tilaa. Sinulle on alkamassa Juhlakausi elämässäsi, kun olet siivouksen saattanut loppuun. 

Sopimuksia tehdessäsi ole huolellinen ja käytä harkintaa. Sinulle on luvassa paljon toimintaa. On siis aika lähteä eteenpäin joten olisi hyvä jos sinuöla on jo valmiina suunnitelmia, joita voit ruveta heti toteuttamaan. Jos ei vielä ole niin nyt on aika laatia ne.
Löydä itsestäsi tunnollinen ja rehellinen puolesi ja joskus on myös oltava hyvin suora jotta saa äänensä kuuluviin. Mutta varo käyttämästä muita hyväksi kun etenet. Älä puhu muiden seläntaksna vaan nosta asiat suoraan pöydälle. Näin ne voidaan käsitellä ja huomaa kuinka rauha laskeutuu elämääsi. Asiat menevät parempaan suuntaan ja läpäiset kaikki esteet. Tulet voittamaan omat taistelusi rohkeuden ja älyn avulla.
Muista pyytää apua kun siltä tuntuu, aina ei tarvitse jaksaa yksin. Sinulle kyllä tarjotaan auttava käsi kun vain pyydät. 🤝❤️ 

l4. Vuotesi on ollut itsenäisyyden kasvua. oletko joutunut  tekemään nopeita ratkaisuja. Koti ja perhe on sinulle tärkeä. Energiaa sinulla on ja voit käyttää sitä asioiden organisointiin. 

On tullut aika lähteä toteuttamaan suuria asioita, niitä mitä olet aina halunnut tehdä. Älä siis epäröi, sinulla on majfollisuus onnistua kaikessa mihin ryhdyt. Luota itseesi ja rohkeuteesi.
Perheesi ja läheisesi ovat sinun elämän suola. Nauti hetkistä heidän kanssa. Olisiko aika tavata heitä? Suunnitella vaikka joulunviettoa niiden läheisten kanssa jotka sitä kaipaavat. Sinussa on tuo taito saada asiat onnistumaan, luota siihen. Olet seurallinen, rakastava ja aistillinen. Jos olet nuo piirteet piilottanut tai hukannut, on aika kaivaa ne esilke. Nauti elämän tuomista mukavuuksista. Tee sitö mistä nautit, käy vaikka taidenäyttelyssä. Tämä  viikko on sinun viikkosi ja sinun aika loistaa. Aseta kruunu päähäsi ja ole kuin kuningatar/Kuningas. Olet sen ansainnut🙏❤️