Viikko 01/22

03.01.2022

Vuodenvaihde merkitsee joillekin uuden alkua. Toiset haluavat että vanhat ja hyvät asiat pysyvät ennallaan vuodesta toiseen. Kumpaan sinä kuulut? Onko Tammikuusi kasvun ja toivon aikaa vai nautitko siitä mitä sinulla on? Voi olla hyvä pysähtyä miettimään tätä ja katsoa alta kortit ja tulkinta vuoden ensimmäiselle viikolle. 


PAKKA 1 

Koet että olet onnekas. Sinulle on varattuna tässä hetkessä paljon iloa ja onnea. Koet että itseluottamuksesi on hyvä. Oletko huomannut kuinka kielteiset/negatiiviset asiat ovat kaikonneet ympäriltäsi. Kuulut siis näihin henkilöihin, jotka kokevat elämänsä olevan onnekasta. Välillä tuulee mutta pysyt kuitenkin tukevasti maassa. Nämä tuulet eivät sinua vie mukanaan mutta voivat välillä ravistella. Ja tämän tarkoitus onkin auttaa ymmärtämään, että kaikki ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys. Huomioi läheisiä ja vietä heidän kanssaan iloinen iltapäivä, jos se vain on mahdollista. Etsi tästä viikosta ne asiat, joista olet kiitollinen ja muista kiittää siitä. Oikein ihanaa alkavaa vuoden ensimmäistä viikkoa.

PAKKA 2

Kuulut niihin, joiden elämä on täynnä tulevaisuuteen liittyviä käytännön toiveita ja mahdollisuuksia. Seisot hyvin tukevasti omilla jaloillasi ja osaat käyttää tuota hyväksi. Tiedät että kun sinulle tarjotaan tilaisuus nauttia jostakin makeasta, on vain sinun asiasi päättää, hyväksytkö vai hylkäätkö tarjouksen.
Usein elämässäsi uuden aloittamin voi aluksi tuntua hankalalta mutta kun liikkeelle pääset niin tie menestykseen on taattu. Tämä vuoden aloitus voi tuntua samalta. Sinulle on mahdollisesti luvassa muutoksia elämääsi ja tiedostat ne. Tämä on syy miksi ehkä tuleva vuosi voi pelottaa mutta myös tietyllä tavalla se aiheuttaa jännitystä. On siis alkamassa hyvin henkilökohtainen vuotesi ja sinulle tarjottavia tilaisuuksia ei pidä jättää käyttämättä. Luota itseesi ja nauti vuoden ensimmäisestä viikosta, sillä tämä on sinun vuotesi loistaa.

PAKKA 3

Sinun elämässäsi on päättymässä yksi vaihe ja toinen alkaa. Olet saavuttanut vaiheen, joka tietää jonkinlaista muutosta tai palkintoa. On siis aika heittää vanhat asiat pois tehdäksesi uusille tilaa. Tiedäthän että kaikki on hoidettava huolella loppuun.
Muista ottaa yhteyttä ystäviin ja läheisiin. Jos olet ollut tässä asiassa hiukan saamaton, niin nyt on aika tarttua puhelimeen ja toivottaa heillekin hyvää uutta vuotta 2022.
Uskalla kurkistaa kristallipalloon. Et ehkä ole vielä tehnyt kaikkia suunnitelmia vuodelle. Nyt on aika haaveilla ja toivoa. Käytä siis tämä viikko vuoden suunnitteluun., 

PAKKA 4

Kuulut näihin henkilöihin, joiden elämä on aina hyvin varmalla pohjalla. Sinua ei heilauta vuoden vaihde. Jatkat elämääsi samalla tavalla kuin ennenkin. Tällä viikolla hehkut energiaa ja voit tehdä niitä asioita, jotka ovat sinulle mieleisiä. Kuitenkin sisimmässäsi toivot uusia tuulia. Odotatko jotain viestiä tai kirjettä? Tämä on kyllä matkalla mutta ole kärsivällinen. Saat kyllä tuon tiedon/viestin kun sen aika on. Nauti siis viikon hyvästä energiasta. Ja muista ettet polta siltoja takanasi, keskity tuleviin asioihin. Tämän viikon teemasi on lähde ulos, haukkaa happea ja katsele kaunista taivaanrantaa kun aurinko nousee tai laskee.