Tää ilta ei mennyt ihan putkeen..

07.05.2022

Tää ilta ei mennyt ihan putkeen, vaik mä olin niin upee. Ei minussa voi olla vika, että jään aina yksin. Vai voiko vika olla minussa? Enkö tapaa koskaan oikeita tyyppejä? Mikä tässä maksaa?

Meistä usea on kokenut tuon pettymyksen baari-illan jälkeen. Illalla lähtiessä itsetunto on pilvissä, samoin toiveet ja ajatukset. Ystävän kanssa hehkutetaan kuinka tänään natsaa. Pettymys siitä, kun ei ilta mennytkään ihan putkeen. Aamu voi olla hyvin surkea. Ystävä tapasi jonkun, jäin yksin. Pesen meikit, kömmin peiton alle ja yritän nukahtaa. Ajatukset pyörii..

Onko vika minussa vai muissa? voisiko olla niin, että ei etsimällä ketään löydä. Mistä sitten löytää? Istunko illat yksin kotona ja odotan että ovikello soi? Lataanko tinderin ja pelaan sitä kasvopeliä? Miten tämä oikein toimii? Nämä kysymykset ovat tätä päivää. Kadehdit ehkä niitä, joiden elämään vain tupsahtaa tuo rakkaus, työpaikalla, kaupan kassalla tai nuoruudessa. Kadehtiminen ei vie eteenpäin. Voit kadehtia toisia, mutta muista, että teet sen positiivisella tavalla. Vai onko parempi sanoa, olen onnellinen jonkun toisen puolesta. Tämä ainakin kuulostaa paremmalta. Älä kadehdi toisen elämää, sillä koskaan et voi tietää mitä toisen ihmisen ajatuksissa ja elämässä on meneillään. Toiset näyttävät ulospäin vain oman ulkokuoren kätkien sisäänsä kaikki nuo oikeat tunteet. Toiset taas hehkuttavat niitä tunteita ulospäin ja antavat sen kuvan, että kaikki on hyvin. Voitko kuitenkaan tietää onko kaikki hyvin?
Olemme itse vastuussa elämästämme ja siitä, kuinka sen näytämme ja koemme. Pysähdy miettimään, miksi koen jääneeni yksin. Voisitko olla onnellinen ilman kumppania? Voisiko olla niin, että sinusta ei hehku tuo onni, jota toinen ehkä hakee. Jos olemme itsemme kanssa onnellisia, se loistaa ulospäin ja sinuun on helppo samaistua ja helppo tutustua.
Etsitkö rakkautta toisesta ihmisestä? Oletko koskaan ajatellut, ettei toinen tuo onnea ja rakkautta, vaan se tulee meistä itsestä. Vaikka kuinka sinua joku rakastaa, se ei kuitenkaan tuo sinulle rakkautta. Varsinkaan jos et itse koe rakastavasi tuota henkilöä.
Pysähdy hetkeksi ajatukseen, että tunnet olevasi täynnä rakkautta, rakkautta itseesi. Miltä se näyttää ulospäin? Pysähdy peilin eteen, kerro että rakastat itseäsi, rakastat tapaasi hymyillä, tapaasi vain olla. Huomaatko sen eron siihen tyyppiin, joka ei rakasta edes itseään? Ei se tyyppi voi rakastaa ketään muutakaan. Arvosta itseäsi, arvosta muita. Rakasta itseäsi, rakasta muita.
Muista, tää ilta ei mennyt ihan putkeen. Minä sain siitä kuitenkin kaiken, löysin rakkauden, rakkauden itseeni ja elämääni. Tämä on ihan paras elämä, mikä on minun ikioma elämä, ei kenenkään muun.