Huomenta Maailma!

13.04.2022

Aurinko nousee, pitäisi jaksaa hymyillä. Nousta uuteen aamuun ja toivottaa Huomenta! Ahdistus ja väsymys..

Tuttu tunne, joka valtaa usein meidät keväällä. Kevätväsymys tai kevätmasennus, millä nimellä me sitä halutaan kutsua. On oikein tuntea näitä tunteita.
Ilo on yksi kymmenestä voimaannuttavasta tunteesta. Sen kokeminen on mukaansatempaavaa. Alat hymyillä, ehkä nauraa. Mutta kun en jaksa tai kukaan ei hymyile minulle, mistä löydän tuon tuntee? Vaikea kysymys ja vastaus on monisäikeinen jota en lähde tässä aukaisemaan.

Tänä aamuna herääminen oli vaikeaa. Auringonsäteet kumpusivat säleverhojen välistä. Kuinka kummassa saan itseni ylös. Menen suihkuun ja aloitan päivän. 
Aamukahvia juodessani minut valtasi halua auttaa muita. Yritin auttaa tuntematonta viesteillä. Kohtasin negatiiviset energiat. Mitä ihmettä, minähän vain yritin auttaa. Saman tien ylös tuolista, suihkuun ja kuvittelin pleksin eteeni. Päätin, minuun ei tänään kohdistu negatiivisia ajatuksia tai ainakin ne kimpoavat tuosta pleksistä poispäin minusta. Huomasin että olo keveni ja laitoin ystävällisen viestin takaisin, jossa toivotin aurinkoa ja rakkautta hänen päivään. 
Oliko kuitenkin niin, että itse reagoin väärin hänen viesteihin? Tätä pohdittuani tulin siihen tulokseen, että sanavalintani oli väärä. Usein aiheutamme itse negatiiviset kommentit ja energiat. On hyvä pysähtyä miettimään kuinka reagoimme tiettyihin ihmisiin tai kommentteihin. Voidaanko muuttaa noiden negatiivisten asioiden suuntaa ja niiden kohtaamista. Varmasti voidaan. Kaikki lähtee omasta tavasta käyttäytyä kun meitä kohtaa uhka tai vaara. Puolustus ei olekaan aina se oikea keino selvitä. Poislähteminen voi aiheuttaa selkään puukottamista. Eli olisiko parasta istua alas, hengittää hetki ja antaa pölyn laskeutua. Kun katsomme asiaa uudelleen, huomaamme omat virheemme, ei toisen virheitä. Korjataan omaa ajatusmaailmaa ja aloitetaan kaikki  alusta uudelleen. Kokeilkaa! Tämä varmasti toimii työelämässä, parisuhteessa ja ystävyydessä. 
Aloitetaan päivä uudelleen ja avataan ikkuna auringolle ja rakkaudelle. Huudetaan "HUOMENTA MAAILMA!"