Anna mun elää täyttä elämää

07.05.2022

Onko valitsemani tie oikea? Pitääkö minun kuitenkin muuttaa elämääni? Elän täyttä elämää, elän maailmassa jonka itse rakensin. Teenkö väärin? Vaikka tieni murheita tois, omiahan ne ois. Älä siis yritä mua muuttaa. Vai pitääkö muuttaa?

Minun tekemät valinnat eivät kaikkia miellytä. Pitääkö aina miellyttää muita? Pitääkö elää täydellistä elämää? Pitää, elä täydellistä elämää, sinun elämää. Suorittaminen ja miellyttäminen.. meidät on ehkä kasvatettu elämään tietynlaista elämää. Lehdet kirjoittaa julkkiksista jotka eroaa, tekee ratkaisuja, joita muut eivät uskalla. Kauhistellaan ja arvostellaan. Miksi? Miksi jokainen ei saa itse päättää kuinka elää elämää. Ollaanko me oikeita henkilöitä arvostelemaan toisten elämää? Ollaanko me kateellisia? Kuinka joku uskalsi tehdä sen mitä olen itse vain pienessä päässäni miettinyt. Hui, pois se ajatus, en minä voi. Mitä muut siihen sanovat? Minä eroaisin? Muuttaisin? Tekisin ison ratkaisun ja jäisin viettämään vapaa vuotta. Heittäisin harteiltani pois taakat, stressin paketoisin pakettiin ja lähettäisin sen Timbuktuun. En minä voi! MIKSI? Jokainen voi tehdä juuri sen päätöksen. 
Elin  vuosia paineen alla. Aikataulut pettivät, työt eivät tekemällä loppuneet ja kaikki se raha mikä tuli, se meni. Mitä jäi? Jäi tyhjyys. Parisuhde oli katastrofaalinen tila, jossa molemmat vain suorittivat.
Näin on opetettu. Rakkaus kuolee tai hiipuu, ei se ikuista onnea ole. Nämä sanat varmasti jokainen rakastunut on kuullut. Sehän on vain meistä itsestä kiinni, annammeko rakkauden sammua? Kadotamme onnen, itsemme ja toisemme. 
Työssä on käytävä jotta voi pitää elintason sellaisena kuin sen pitää ulospäin näyttää. Hieno auto, oma asunto, matkustelua ja mökki... Täydellistä! Vai onko? Olen väsynyt, haluton ja olo on tyhjä. Mikä puuttuu? Puuttuuko onnellisuuden tunne? Poltammeko itsemme loppuun vain sen vuoksi, että näin on opetettu ja vaadittu.
Kun päätin jättää työt, myydä asunnon, vaihtaa auton halvempaan, tein päätöksen nauttia elämästäni. Juuri tästä elämästä mikä minulla nyt on. Elämänlaatuni parani, olen onnellisempi kuin koskaan. yksin, ilman parisuhdetta, lapset elää omaa elämää, ei minua periaatteessa kukaan tarvitse. Vai tarvitseeko? Kyllä tarvitsee. Minä itse tarvitsen itseni, jotta voin rakastaa ja elää elämääni, unelma elämääni. 
Jokainen meistä voi elää unelma elämää, jonka me itse päätämme minkälaista elämää haluamme elää. Elämä on Valintoja. USKALLA ELÄÄ!