palvelut ja kurssit

Täältä löydät lisätietoja palveluista ja kursseista.
Järjestän erilaisia henkisiä kursseja, joihin voit tutustua täältä. Kurssit ovat verkkokursseja.
Herätä oma intuitiosi ja lähde mukaan löytämään omat voimasi ja kasvusi henkisellä tasolla.
Tervetuloa!


Herätä oma intuitiosi-
Verkkokurssi

Kurssilla opetellaan löytämään oma herkkyys ja intuitio. Käydään läpi mitä tämä tarkoittaa ja opitaan turvallisia tapoja tutustua aiheeseen. Kurssi sisältää 4 kertaa, jotka sisältävät hiukan teoriaa sekä harjoitteita. Lopuksi keskustellaan kuinka harjoitukset menivät ja mitä niissä oikeasti tapahtui.
Sinun ei tarvitse tietää mitään aiheesta etukäteen, mukaan kevyin mielin. Voit myös osallistua yhdessä ystävän kanssa, jolloin pääset tekemään pariharjoituksia.
Kurssin teoria osuus läheteään kirjallisena sähköpostiisi.

Kurssin hinta on 75 €.
Tilaa ilmainen opas tästä >>>


30 pv verkkokurssi hyvään arkeen


Lähde mukaan kuukauden mittaiselle matkalle itseesi ja hyvään arkeen
Voit haaveilla asioista, jotka ovat hyvinkin arkipäiväisiä; kuten puoli tuntia omaa aikaa kahvin ja kirjan parissa, mukava kävelyhetki luonnossa tai vaikka puoli tuntia kunnon unta.
Nämä kaikki ovat asioita, joista voi haaveilla, mutta joskus sen toteuttaminen vaatii paljon enemmän energiaa, kuin mitä se voi antaa.

Tämän kuukauden mittaisen kurssin tarkoitus on rauhoittaa mieli ja keho sellaiseen tilaan, että pystyt nauttimaan arjen pienistä asioista. Rentoutumaan päivittäin, jolloin illalla nukkumaan käydessä mieli on levollinen.
Tee kaikki harjoitukset tunnollisesti ja sitoudu kurssin antiin. Tällä tavalla saavutat pieniä askeleita hyvinvoivaan elämään. Tämä kaikki vie päivästäsi vain pienen hetken ja siitä voi tulla loppuelämän kantavia rutiineja. Lähde rohkeasti mukaan.

Jos nyt olet väsynyt ja tuntuu että et jaksa, niin lupaan että viikon päästä jo odotat päivän ohjeita ja huomaat että saat niistä lisää energiaa.

Kurssin hinta 150€ ja se sisältää materiaalin kuukauden jokaiselle päivälle.

 

Lähde siis kulkemaan kanssani Auringonsiltaa.


Seuraa minua

Instagram