VKO 3/23

Viikko lupaa menestystä kaikille niille hankkeille ja projekteille joita nyt aloitetaan tai on jo aloitettu. Tuloksia syntyy kun olet valmis tekemmän työtä niiden eteen. Uusien asioiden aloittamine on helppoa t'ällä viikoll ja innostus johtaa toimintaan. Jos ole aikaisemmin epäonnistunut jossain, niin rohkeasti uudestaan samaa kohti ja tällä kertaa se tuottaa tulosta. Yhteistyö on helppoa joten käytä sitä hyväksi jos tarvitset tukea ja apua omassa tehtävässäsi. Energista viikkoa. Tästä voit lukea oman viikkotulkintasi. Valitse se korttipino, joka kuvastaa sinun projektiasi. 

Rakkaus:
Valitsit tämän pakan, koska sinun haasteesi on tällä hektkellä tunne- ja rakkauselämässä. Pohditko parisuhdemaailmaa ja sen tuomia haasteita? Haluatko avaimen harmoniseen elämään?
Annan sen sinulle nyt, ota vastaan ja käytä sitä. 
Päästä irti menneistä haasteista. Käytä siihen meditaatio, jonka voit aloittaa tästä
On löydettävä hyvä suhde itseensä, jotta voit rakentaa paremman ihmissuhteen. Keskity siis olennaiseen eli itseesi. Laajenna elämänkatsomustasi, niin että voit ymmärtää toisen ajatusmailmaa. Et voi muuttaa sitä, voit kuitenkin laajentaa omaa maailmaasi ymmärtämään toista. 
Nyt on aika sopia erimielisyyksiä ja antaa toisen puhua. Sinun ei tarvitse sanoa mitä mieltä sinä olet, vaan tue ja ota vastaan. Ei sinua voi mikään satuttaa, kun muista suojata itsesi, ennen tuota tapahtumaa. Luo itsesi kuplaan, jonne vain sinulla on avain. Tuohon kuplaan voit aina hypätä, kun tilanne sitä vaatii ja huomaat kuinka paljon kevyemmin otat vastaan tulevat sanat ja haasteet. 
Kun opit käyttämään tuota kuplaa hyväksi parisuhteessa, niin suhde kevenee päivä päivältä.
Älä ole liian vaativa. Kukaan ei ole täydellinen, et sinäkään muille, mutta ole täydellinen itsellesi. Kohtaa muut ymmärtävästi ja tee töitä itsesi kanssa. 
Sinulle siis tarjoutuu pian tilaisuus päästä toteuttamaan tätä ja huomaa kuinka turvallisesti ja varmasti tällä kertaa toimit. Telepatia on usein parempi keino kommunkoida kuin sanat. Hakekaa yhteys fyysisesti puhumatta sanaakaan. Luo ajatukset ja toiveet fyysisellä tasolla. Kosketus on nyt A ja O. 

Elämänpuu:
Koetko onnenkaipuuta? Koetko olevasi yksin tai onko liikaa henkilöitä ympärilläsi?
Nyt on aika inventoida sekä omat tunteet ja toiveet, mutta myös koko elämäntarkoitus. Ne unelmat ja haaveet mitkä olet aiemmin luonut, eivät ehkä vastaa tätä hetkeä. Tee siis uusia suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Ole valmis päästämään vanhoista irti, jos ne eivät ole sinua palvelleet ennenkään, niin eivät ne palvele nytkään.
Keskity siihen mitä sinulla on. Läheiset, ystävät tai työkaverit osoittautuvat tärkeiksi elementeiksi sinun elämässä.
Jokin mystinen kokemus auttaa sinua löytämään oman suunnan ja polun. Tarvitset siihen muiden apua, vaikka kuitenkin on muistettava, että vain sinä etenet omalla polullasi haluamaasi suuntaa. Rakenna nyt uudelleen maailmasi, jossa haluat elää. Mieti mitä ja ketä et tarvitse ja päästä irti. Älä rahaa mukanasi liian suurta taakkaa. 
Anna tunne-elämän purkautua vapaasti. Omasta tahdosta on pidettävä kiinni, jotta voit edetä ylemmälle tasolle. Ponnistele ja tee itsellesi tavoite, jonka pidät tiukasti edessäsi, niin kauan kun olet siinä tavoitteessa. Kiipeä korkeammalle,kuin mitä alaunperin olit suunnitellut. Tutki kaikki polut, jotka ovat nyt mahdollisia. Valitse niistä se, mikä sinua eniten houkuttaa ja astu sille. Turvallista matkaa.

Minä:

Muutokset ovat tervetulleita. Uusi vaihe elämässä on alkamassa ja sen on lähdettävä sisältäsi. Ilmassa leijuu odotuksen tunne. Kohtalo puutuu peliin, mutta ennen sitä, on varmistuttava siitä, että olet valmis tuleviin muutoksiin. Käyt läpi tunneperäistä vaihetta, jonka tarkoitus on tutkia omaa minäkuvaa. Näetkö sen nyt toisenlaisena, kuin vaikka vuosi sitten? Jos näin on, niin tämä tarkoittaa sisäistä kasvua. Koskaan se ei ole negatiivinen. Ota itsesi sellaisena kuin olet ja katso tulevaan, mieti minkälainen haluat olla vuoden lopussa. Lähde tuota muutosta kohti. Jos olet tyytväinen itseesi ja kaikki on hyvin, ei sinun sinun tarvitse muuttaa mitään. Kuitenkin välillä on pysähdyttävä katsomaan sisäänpäin, jotta itsekkyys ei nouse liian suureksi haasteeksi elämässä. 
Ne joilla on henkisen kasvun aika menossa, kohtaavat haasteita vuoden aikana. Nämä ovat tarpeen, jotta kasvat henkisellä tasolla. Voi olla, että löydät jopa mediaalisia toimintatapoja. Epävarmuus voi astua kuvaan, kun mennään syvälle omiin tunteisiin. Silloin on parempi hetki istua ja rauhoittaa mielesi.
Mieti mitkä ovat sinun suurimmat haasteesi tällä hetkellä tuolle eteenpäin menolle.. Aloita työskentely hitaasti ja haaste keraallaan. Tämä on pitkä polku ja uusi minä ei ehkä koskaan ole valmis, joten ole valmis jatkuvaan muutokseen. On tärkeää pitää huolta omasta hyvästä olosta muutosten keskellä. 
Sinun on välillä hyvä pysähtyä ja unohtaa kaikki maalliset asiat. Keskity hyvään oloon ja rauhaan. Luonto on lähellä, joten lähde sinne. Nauti hiljasuudesta ja luonnon rauhasta. Rauhoita mielesi ja hoida itseäsi. 

VKO 2/23

Viikon 2 teeman on keveys ja painotetaankin liikkumisen keveyttä. Ole huoleton ja kiinnitä huomio pilviin, niiden keveyteen. Voit kulkea välillä pää pilvissä ja antaa pilvien väistyä edestäsi. Viikko kuvastaa ilmaa ja sen tärkeyttä. Puhdas raikas ilma on meille kaikille pieni arjen luxus. Lähde ulos, liikkumaan ja nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta. 
Lue mitä korttipakat sinulle kertovat viikosta.
Huomaa, että sivuilla on nyt mahdollisuus tilata tarkempia tulkintoja verkkokaupasta. Varaa oma tulkintasi. Jos haluat viikon jokaiselle päivälle oman tulkinnan, voit sen tilata helposti tästä. Päiväkohtainen tulkinta auttaa sinua pääsemään sisään päivän energioihin.

Pakka 1.
Kuka on henkilö joka ratasastaa elämääsi kuin sattumalta?
Oletko parisuhteessa? Jos olet, niin tämä viikko tuo tullessaan elämän oppeja, siitä kuinka selviytyä parisuhde viidakossa. Aina se ei ole helppoa ja joutuu väistelemään vaaroja. Mutta kuitenkin on tärkeää huomata se, että tuo parisuhde parhaimmillaan on rikkaus ja se tuo tullessaan enemmän kuin vie mennessään.
Niille jotka taivaltavat vielä sinkkuna, on tämä viikko tarkoitettu pariutumiselle. Avaa kiireesti tinder tai lähde ulos katsastamaan minkälaisella kulkupelillä tuleva kumppani kulkee. Ole valmis yllätyksiin, sillä nuo yllätykset voivat joskus aiheuttaa hämmennystä sekä turvattomuutta. On kuitenkkin tärkeää muistaa oma hyvinvointi. 
Elämä näyttäytyy kaikille uudesta näkökulmasta ja uusilla toiveilla onkin suuret mahdollisuudet toteutua. Muista miettiä tarkat toiveet ja haaveet tulevalle vuodelle. 
Kirjaa unet ylös. Ne haluavat kertoa sinulle jotain. 
Tarmoa, into ja tahdonlujuutta löytyy yllin kyllin. Nyt siis toimeen kohti sitä mikä onkaan sinun viikon tavoitteesi. 


Pakka 2. 
On aika lähteä liikkeelle. Nouse ylös ja astu ulos omata pienestä maailmastasi. Sinua odottaa jokin suurempi tapahtuma tai kokemus. 
Jos olet ajatellut hakea uutta työtä, opiskelupaikkaa tai vaihtaa kotia, niin viikko on mitä paras aloittaa työskentely sen eteen. 
Toisille tämä viikko on uuden alkua, eli uusi työ, opiskelupaikka tai koti. >
on tärkeää muistaa mennä eteenpäin. Älä jää kertaamaan vanhoja asioita ja polkuja. Älä katso taaksesi kun jatkat matkaa. Uusi tie voi olla välillä myrskyisä, mutta varmasti antava. Tiedät että sinun vierelläsi kulkee tuki ja turva. Toisille se esiintyy auttajana henkimaailmasta. 
Nyt on aika sijoittaa tulevaan. Ota riski siinä, mitä oletkin nyt tekemässä. Jos jäät miettimään liian pitkäksi aikaa, iskee uskonpuute ja asiat eivät toteudu. 


Pakka 3.
Jos tuntuu että tlämäsi junnaa paikallaan tai joudut vetämään liian raskasta taakkaa, on aika ottaa aikalisä ja miettiä kuinka muuttaa tilanneeta. Muutos on tapahdutava, koska nykyinen elämä vie liikaa voimavaroja. Olet sen jo kyllä tunnistanut, mutta jostain syystä ajattelet, että näin on tehtävä ja mentävä, et voi luovuttaa. Kuitenkaan se ei ole luovuttamisesta, vaan kysymys onkin omasta hyvinvoinnista ja pidäkin nämä kaksi asiaa erillään toisistaan.  Pyydä apua, kun sitä tarvitset. Kaikkea ei tarvitse aina itse tehdä. Voit yllättyä tilanteesta mihin se johtaa. Ole avoin ja pidä huoli omasta tilasta ja jaksamisesta.


Pakka 4.

Sinulle tarjotaan avainta uuteen. Tuleva vuosi on sinun vuotesi, siinä mielessä että se tarjoaa parastaan. Opit uusia asioita itsestäsi sekä koko elämsätä.
Tällä viikolla on tärkeää olla itselle hyvä ja armollinen.
Saat lahjan, perinnön tai jonkun muun voiton, joka vie sinua eteenpäin. Rakkaus ja rikkaus ovat asioita joita on vaikea yhdistää. Sinun kuuluu kuitenkin yhdistää nämä aiat kuluvan viikon aikan. Vaikutus on koko vuoteen. Muista että rikkaus ei aina ole rahaa tai omaisuutta. Kerää ne voitot joita elämä' nyt sinulle tarjoaa ja huomaa kuinka paljon rikkaampi olet helmikuun alussa. 
Ystävyyssuhteet nostetaan esille. Pidä yhteyttä ja tapaa ystäviä. Ne ovat myös rikkautesi. Viikko  on kultaa ja uusia alkuja sinulle. 


VKO 51

Tämän viikon tulkinta tulee kaikille yhteinen, poimi sieltä omat osiot. Kun mietit millä portaalla olet, niin löydät tien miten edetä seuraavalle tasolle. Kun lähdet kohti vuotta 2023, ota askel kerrallaan, älä yritä kiivetä liian korkealle yhdellä askeleella. On tärkeää jäsennellä asioita; unelmia ja toiveita. Kaikki ne haaveet joita olet vuoden pyöritellyt ilman tulosta, on nyt aika ravistaa pois matkasta. Pysähdy ja mieti miten voisit aloittaa alusta. Luo itsellesi uusi unelma jota kohti lähdet pienin askelin.Vuosi 2023 on tarkoitettu hitaaseen etenemiseen, mutta ei tarkoita sitä että pitäisi jämähtää paikalleen, vaan on etsittävä uusia polkuja ja muuttaa omaa tapaa edetä. Muutosten vuosi mutta hitaiden ja pysyvien muutosten vuosi on tulossa ja tämän vuoksi on tärkeää muistaa olla tarkka mitä haluaa ,sillä nämä muutokset voivat olla hyvinkin pysyviä.Tämä viikko on vielä hyvinkin hektistä ja kiireistä aikaa. Sinusta voi tuntua että et pysty suoriutumaan kaikesta mikä sinuun kohdistuu. Luota siihen, että kohta kaikki hidastuu. Tulee päivä jolloin kaikki melkein pysähtyy ja useat voivat jopa säikähtää tätä hetkeä. Sen tarkoitus on kuitenkin muuttaa meidän liian kiireistä elämää ja ne jotka tämän hetken kokevat tulevat muuttamaan kulkunsa suuntaa🙏 ota vastaan kaikki muutokset positiivisina, luo unelmia ja suunnitelmia tulevalle vuodelle. Mieti minkälaisella portaalla nyt ole ja mille portaalle haluaisit seuraavaksi astua? Minä itse siirryn seuraavalle tasolla ja vuonna 2023 olen teitä kaikkia varten täällä, autan ja tuen. Seuraa tiliäni sekä nettisivuja, sillä aloitan uusia työskentelytapoja ja jokainen varmasti löytää sieltä oman henkilökohtaisen tulkinnan jokaiselle kuukaudelle, viikolle tai vaikka jokaiselle päivällä. Nyt ota viikko vastaan riemulla ja rauhoita itsesi sekä mielesi loppuviikosta🌲💛🍀

VKO 47

Viikko 47 tuo tullessaan jotain uutta. Ne voivat olla uudistavia energioita ja suuria tunteita.
Tarkestele kumpi elementeistä nousee sinulle viikolla esiin. Onko se puhdas ja valkoinen lumi, joka kuvastaa viattomuutta ja puhtautta. Vai onko se tuli, jolloin voit odottaa suuria tunteita. Voihan tietysti olla, että sinun viikkosi koostuu molemmista elementeistä ja silloin voitkin olla varma että viikko on täynnä energiaa.
Valitse olla olevista pakoista oma viikkotulkintasi ja katso sen kirjaimen kohdalta tulkintasi. 

  K

On kasvun aika. Tämä aika on omalla tavallaan jännittävää ja tuotteliasta aikaa. Kasvu voi ilmetä monessa muodossa, on se sitten kasvua henkisesti, työelämässä, taloudellisesti tai vaikka kasvua rakkaudessa. Mieti mikä on sinun kasvun paikka. Joillekin tämä tarkoittaa täysin uusia asioita. Nyt on se viikko, kun voit ottaa vastaan kaiken mitä elämä sinulle haluaa tarjota. Älä jätä tilaisuuksia käyttämättä tai katsomatta. Avain uuteen on nyt käsilläsi. 
Jos sinulla on ollut huolia viime aikoina, niin olet ehkä käyttäytynyt hounosti läheisiäsi kohtaan. On siis aika korjata tämäkin asia. Jos huomaat joutuneesi negatiivisuuden verkkoon, niin tällä viikolla siitä on helppo päästä irti. Kaikki kokemukset vain kasvattavat elämäntaitoasi. 
Ajattele siis positiivisesti ja näe mahdollisuutesi kaikessa mihin ryhdyt, jopa siihen mahdottomalta tuntuvaan ajatukseen.
Tämä jakso on elämässä eteenpäinmenoa varten. Pidä siis hatusta kiinni, jos vauhti meinaa huimata. 

S
Sitteet ja sitoutuminen ovat sinun viikon aihealue. Käytä viehätysvoimaa hyväksi, kun haluat viedä jotain asioita eteenpäin. Sinulle ilmaantuu ihana mahdollisuus. Tämä voi olla mahdollisuus perheeseen liittyvänä, mahdollisuus kuunnella itseäsi tai edetä uralla. Osittain viikko voi olla ristiriitainen, etkä saa kiinni, mitä sillä halutaan sinulle kertoa tai opettaa. 
Lyhyt matka voisi olla hyväksi, varsinkin jos tämä liittyy mahdollisuuteen. Matka tuo uusia ideoita ja antaa mahdollisuuden päästä tilanteen tasalle. 
Nyt on hyvä hetki pitää pieni levähdystauko. Nauti perheen ja läheisten seurasta tai omasta seurasta. Kuulostele itseäsija  sitä mikä tuntuu nyt parhaalta. On hyvä hetki odotella hetki rauhassa, ennenkun loppuvuoden ponnistelut alkavat. 
Rakenna jotain uutta ja pysyvää.  Tämän viikon jälkeen on hyvä lähteä liikkeelle uusin ajatuksi ja voimin.

L
Lahja ja lahjakkuus ovat sinun viikon teema. Tämä viikko lupaa sinulle suurta tulevaisuutta, mikäli tartut tilaisuuksiin, joita sinulle tarjotaan. Olet ehkä ollut epävarma omista kyvyistäsi ja nyt on aika näyttää myös muille lahjakkuutesi. Alkuviikko voi tuntua tahmealta, mutta loppuviikosta huomaat kuinka asiat ovat lähteneen liikkeelle ja tie kohti menestystä on avoin. 
On tärkeä muistaa ryhmätyöskentely, niin kotona kuin työssä. Uusia suunnitelmia kannattaa rakentaa ja keskittyä positiiviseen toimintaan. Yhdessä saadaan parempia tuloksia aikaiseksi, kuin yksin toimimalla. Ota siis huomioon myös toisen mielipiteet asioissa. 
Tunne-elämän vauraus ja tunteiden hallinta voi välillä tuntua vaikealta. Päästä kuitenkin tunteesi irti ja näytä ne, jonka seurauksena huomaat, että kaikki sujuu kuin tanssi.
On sadonkorjuun aika ja saavutaat palkinnon, josta voit olla ylpeä. 
Jos odotat perheenlisäystä niin tämä viikko voi tuoda uutisen, jota olet odottanut. 


VKO 45

Viikko alkaa täydenkuun energioissa. on hyvä ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä asioita loppuun asti. Tämän viikon energiaat voivaat olla laskevia ja osa tehtävistä töistä olisi mukava siirtää seuravaavalle viikolle tai vaikka kuukaudelle. Yritä kuitenkin saada tehtyä kaikki välttämättömät työt ja jättää ne vähäpätäisemmät sitten tuonnemmaksi.
Viikon lopulla voit sitten istahtaa alas viltin alle ja kuunnella omaa sisäistä ääntäsi. Ole tarkkana mitä se sinulle haluaa kertoa. Luota omaan vaistoosi ja siihen mitä halua. Tämä viikko kuluu monella rauhallisissa energioissa, joten ota rauhallisesti ja nauti. Lue oma viikkotulkintasi alta.

VASEN PAKKA
Nyt viitataan maksujen tasapainoon. Sinulle annetaan uhkapelurin onnenkortti. Käytä se viisaasti muttas rohkeasti. Kun ilmaantuu tilaisuus johonkin suurempaan tai uuteen, lähde rohkeasti sitä kohti. Nyt on hyvä aika aloittaa uusia asioita tai vaikka sijoittaa rahojaan. 
Mitä taas tukee tunne-elämään, niin tämän viikon aikana koet valtavia tunteita. Ne voivat ryöpsähtää kesken päivän, etkä tiedosta mistä tämä johtuu. Anna tunteiden tulla, sillä ne pidätetyt tunteet luovat ahdistusta ja väsymystä. Jopa toiset voivat sairastua, kun eivät tunteiden anna purkautua. 
Korostetaan eteenpäin menoa. Toiset kulkevat hitaasti ja toisilla taas on vauhti päällä. Katso että otat kaikki askleet eteenpäin, älä palaa menneeseen. Huolehdi läheisistä ja varsinkin lapset kaipaavat tällä viikolla huomioa. 
Tämä pakan vaikutus kestää 20.11 asti.

OIKEA PAKKA

Pelätään tunteiden näyttämistä. Tämä voi johtaa epäsopuun perhepiirissä tai työpaikalla. Varaudu siihen, jotta osaat reakoida paaremmin, joskus on vain hyvä pitää mölyt mahassaan, kuin laukoa kaikki mielipiteet ilmoille.
Sinua kuitenkin suojataan hankalilta asioilta tällä viikolla, joten voit ottaa hiukan rennommin. Muista että voit itse vaikuttaa aina siihen minkälaisena koet päivän tunnelman. 
Jokin kolmas tekijä yrittää sotkea kuvioita. On vaikea nähdä päältä mitä tällä tarkoitetaan. Tämä voi olla myös kolmas osapuoli, joka puuttuu peliin. Kuitenkin on hyvä muistaa, että kahden kesken asiat on aina helpompi ratkoa. 
Jokin asia tulee päätökseen viikon aikana tai ainakin tehdään päätös lopettaa jotain suurempaa.  Suojaudu hyvin kaikilta negatiivisilta asioilta, jotka voivat kohdata sinut. On välillä parempi kääntää selkänsä ja jatkaa toiseen suuntaan, kuin jäädä paikalleen tallaamaan.
Alkuviikon yöt voivat olla levottomia tai vähäunisia, mutta jo torstaina yöt rauhoittuvat. Lepää päivän mittaan, jotta saat tarvittavan levon. 


VKO 44

Muutoksen voimaa... viikko tuo tullessaan voimaa. Hyödynnä tämä lisävoima kaikessa, mihin se sopii, olipa kysymys sitten moraalinen, fyysinen tai emotiaalinen. Vahva muutoksen tarve voi vallata mielesi. Näe tämäkin positiivisena ajanjaksona, jolloin sinulla on tarvittavat kyvyt ja voimat tuohon muutokseen. Muutos voi olla henkistä kasvua tai jopa fyysistä muutosta. Kasvaminen alkaa kun tiedostat muutos tarpeen. 
Vahvat energiat ja voimat nouevat viikon aikana esiin. Älä pelästy vaan käytä kaikkea hyväksesi. 
Aurinkoista ja energistä viikkoa. Lue alta oma viikkotulkintasi.

PAKKA 1.
Hyväksy ne tosiasiat, joita et voi muuttaa ja anna anteeksi menneille. Joskus on vain luovutettava ja jatkettava eteenpäin. Kun saatetaan päätökseen jokin vaihe elämästä, voi nouseminén tuntua ensin raskaalta. Kuitenkin se on avain uuteen mahdollisuuteen. Toiveet saavat tuulta purjeisiin, kun ponnistelet henkilökohtaisella tasolla. Suuntaa katse tulevaan ja yritä jättää mielestäsi raskaalta tuntuvat asiat, jotka vain hidastuttavat energioiden kulkua. Sinun osaltasi tuo voima ja muutos on todella tarpeen. Joskus vain onnentunne vaastii hiukan suurempaa työtä itsesi kanssa. Lähde mukaan seuraelämän pyörteisiin, jos sinulle ilmaantuu tilaisuus siihen. Valitse kahden psyykkissen tien väliltä ja uskalla aloittaa jotain uutta ja ehkä suurempaa. Muista olla myötätuntoinen toisille ja myös itsellesi. Aurinkoa viikkoosi!

PAKKA 2.
Menestyt kaikessa siinä, mihin nyt olet ryhtymässä. Menestystä ei pidä sekoittaa hyvään onneen, vaan on ymmärrettävä että se vaatii työtä. Odotettavissa voi olla vaikeita ratkaisuja. Huolellinen suunnittelu onkin nyt tarpeen. Liika puntaroiminen taas voi hidastuttaa päämäärään pääsyä. Pyri pitämään yllä harmoniaa, sillä sinun osalta nuo viikon voimat ovat voimakkaimmat ja niiden keskinäinen vaikutus voi olla positiivinen tai jopa hiukan agressiivinen. Jos usko omaan itseesi horjuu, on hyvä ottaa toisesta tukea, se luo turvallisuuden tunnetta. 
Sinulle on nyt jaettu uhkapelurin onnenkortti. Osaatko käyttää sitä oikein? Elämä on kuin shakkipeli ja onkin harkittava tarkoin seuraava siirto. Tämä voi aiheuttaa ongelmia varsinkin niille, jotka tekevät päätöksiä hiukan hätäisesti. Kuitenkin tämä on hyvä viikko toimia ja sijoittaa tulevaisuuteen. Älä vaivu synkkyyteen, jos kaikki eivät lähde heti käyntiin. On oltava kärsivälinen ja odotettava tulevaa muutosta ja palkintoa. Sinun tulevaisuutesi on kuitenkin turvattu. Pelaa siis korttisi oikein tällä viikolla ja voit kerätä palkinnon vuoden lopulla. Hiukan kärsivällisyyttä peliin ja suunnitelmat alkavat toteutua. 

PAKKA 3.
Olet tyyni ja rauhallinen. Elämä kulkee eteenpäin joustavasti, silloinkin, kun siinä on rajoituksia. Muista että kaikissa toimissasi on mahdollisuus. Viikko lupaa ehdottomast hyvää sinulle. Tämä voi viitata myös omaisuuteen tai rahaan, joka liittyy avo- tai avioliittoon tai läheisiin ihmisuhteisiin. Elämän epävarmuus poistuu.  Muista, että tuo rikkaus voi olla myös onnen ja yhteisymärryksen rikkautta, joka johtaa mielenrauhaan. 
Hyvät ja harmoniset suhteet korostuvat tällä viikolla. Sinulle tarjoutuu tilaisuus kokea jotain uutta ja luottamus omiin kykyihisi kasvaa. 
Viikossa siis piilee suuri onni ja rikkaus. Luvassa on niin aineellisia, kuin myös henkisiä palkintoja.  Kaikki se mitä nyt kylvät, kasvaa ja voit korjata satoa myöhemmin. Ole sinnikäs ja joustava, näin saavutat tavoitteesi. Käytä myös hyväksesi kokemuspääomaasi. Kaikki se mitä nyt aloitat on vain hyväksi sinulle ja läheisillesi. Rakasta itseäsi ja muita!

VKO 42

Viisaus on vaikea määritellä. Se edustaa henkistä tasapainoa, ymmärrystä ja älykkyyttä. Kaikki joudutaan välillä oman tuomioistuimen eteen ja pohtimaan omia motiiveja ja tekoja. Olenko toiminut viisaasti? Kysymyksen edessä tuntee olevansa nöyrä. On hyvä pohtia sanaa viisaus, mitä se itsellesi tarkoittaa. Ole nöyrä ja avoin. Kaikella mitä teemme on jokin tarkoitus ja sitä emme koskaan etukäteen voi tietää. Viisaus kätkeytyy elämän opetuksiin ja se kuinka opimme niistä vastoinkäymisistä tai onnistumisista, on viisautta. Ollaan avoimia ja vastaanottavaisia tällä viikolla. 
Lue oma opetuksesi viikolle 42.

PAKKA 1.
Opetttele näkemään maailmasi lapsen tavoin, Viattomasti ja ennakkoluulottomasti. Tarjolla on madollisuuksia irtautua vanhoista toimintatavoista ja kahleista. Jos jokin asia vaivaa omaatuntoasi, on hyvä aika tunnustaa syyllisyys ja antaa itselle sekä muille anteeksi. Elämä sisältää opetuksia ja jokainen meistä joskus tekee virheen. Hyväksy ja anna anteeksi. Muuta omaa näkökantaasi asioihin ja huomaa kuinka asiat lähtevät helpommin etenemään. Usein luomme itse tuon negatiivisuuden asioiden ympärille ja estämme asioiden kulkua. 
Alkuviikko voi olla tahmea, mutta kun jatkamme matkaa niin loppuviikosta huomaat jo energioiden keventyneen. Loppuviikosta voit odottaa onnea ja romantiikkaa. Anna siis energioiden vapautua ja ota vastaan tuo onnen runsaus. 

PAKKA 2.
Muutoksia, viikon aikana joku muutos elämässäsi alkaa tai se on jo alkanut. Se mitä nyt koetkin, ajatteli itsesi perhosena joka on juuri kuoriutumassa. Jos olet kokenut vaikeuksia, jätät ne taaksesi ja kuoriudut entistäkin vahvempana. Tutki omaa sisintäsi ja aloita muutos sieltä. Tämän viikon muutos voi olla henkistä tai  fyysistä tai jopa molempia. Pysy positiivisena ja tiedosta tapahtuva muutos. Itsänäinen ajattelu on nyt tarpeen  ja siitä on hyötyä myös tulevaisuudessa. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon myös muiden mielipiteet, mutta itse tiedät mitä haluuat ja toimi sen mukaisesti. Kaikki muutokset eivät muita miellytä, joten on pysyttävä vahvana jos halaa onnistua. Viikon suurin muutos voi tapahtua itseluottamuuksessa, jos vain olet valmis muutoksen.

PAKKA 3.
Ole valmis panostamaan omiin pyrkimyksiisi saavuuttaa menestystä. Voitto kehittyy helpommin ja vapaammin, kun omat ideat ja projektit nousevat muiden tunteiden yläpuolelle. Tulet menestymään kaikessa siinä mitä tällä viikolla suunnittelet. Ota askel eteenpäin ja varmista taustatuki. Se on tarpeen kun vauhti alkaa päätä huimata. Energiatasosi on hyvä ja käytä sitä hyväksesi. Nyt on aika suorittaa tenttejä, hakea uutta työtä tai aloittaa ja suorittaa loppuun projekteja. Älä missään nimessä uhraudu ja mukaudu jos ei ole pakko. Jos joku yrittää ohjailla toimintaasi vastakkaiseen suuntaan, aiheuttaa se enrgiahukkaa. Toimi siis viisaasti ja kuuntele omaa intuitiotasi sekä sydäntäsi. 

VKO 41

Nyt on aika toimia. Edellisten viikkojen rauhallisemmat energiat on nyt syytä työntää pois ja aloittaa loppuvuosi siivoamalla vanhoja pölyjä pois. Käy tarkasti läpi kulunut vuosi ja mieti mitä sse sinulle haluaa kertoa. Jos olet jo tiedostanut vuoden opetuksen ja teeman niin on helpompaa lähteä eteenpäin ja siivota raskaat ja kuluneet energiaat pois. Kurkista pakan alle joka kuvaa sinun kuluvaa vuottasi. Nyt on hyvä aika löytää motivaatio loppuvuoden tekemiseen ja elämään.
Toiminnallista viikkoa 41.

PAKKA 1
Uusi alku ja mahdollisuus on käsillä. On kuitenkin hyvä muistaa, että se voi alkaa vasta kun jokin vanha asia päättyy. Sinulle avataan nyt uusia ovia, ole siis valmis astumaan niistä sisään. Herää äkkiä rohkeus tehdä jotain sellaista, mitä et ole koskaan ennen edes ajatellut tekeväsi. Tämä voi olla vaikka aloite rakkaudessa. Nyt on siis korkea aika miettiä mitä toivoo, sillä tarvitaan vain vähän itseluottamusta ja  vaivannäköä, niin voidaan saavuttaa korkea romanttisuuden taso.
Voi olla vaikeaa pitää yllä tasapainoa ja tuhlataan helposti energiat väärään kohteeseen. Usko itseesi ja omaan tekemiseesi. Jos koet turvattomuutta, se kumpuaa sisältäsi ja voit itse siihen vaikuttaa. Älä pelkää tehdä rohkeita siirtoja tällä viikolla. Nyt on sinun aikasi loistaa. Joskus tarvitaan täydellinen asenteenmuutos siihen että asiat lähtevät toteutumaan ja uusi tie voi alkaa. Ole rohkea ja katso kauemmas tulevaisuuteen. 

PAKKA 2.
Ystävien merkitys nousee tärkeäksi tällä viikolla. Kiinnitä siis huomiosi läheisiisi ja ystäviisi, äläkä anna tärkeiden suhteiden katketa. Jos sinulla on selvittämättömiä asioita heidän kanssa, on hyvä viikko keskustella kaikki asiat auki. Vältä negatiivisia tunnelmia ja pyri pysymään itse positiivisena.
Toiset miettivät tällä viikolla taloudellisia järjestelyitä. On hyvä viikko tehdä siihen liittyviä asioita. Jos suunnittelet uuden asunnon ostoa, myyntiä tai muuta omaisuuteen liittyvää, niin on hyvä hetki aloittaa tuo prosessi. Laadi budjetti tulevaan. Suorita loppuun kaikki tärkeät rahalliset toimenpiteet, vaikka kyseessä olisikin pieni summa. Kun kaikki tämä on tehty, niin vapaudutaan taloushuolista.
Voit joutua tilanteeseen jossa läheinen tai ystävä kaipaa tukeasi. Näytä se hänelle, sillä hän arvostaa sitä paljon enemmän kuin arvaatkaan. 

PAKKA 3
Elät suuren muutoksen aikaa. Jos jotain on aika saattää päätökseen, niin hyväksy se ja muista, että jotain positiivista on sen jälkeen tulossa. Koe kaikki tulevat muutokset posiiivisina muutoksina. Tulevaisuudensuunnitelmat on hyvä olla laadittuna ihan vaikka paperille. Silloin hahmotat huomattavasti paremmin miltä tuleva elämäsi tulee näyttämään. Energiaa sinulla on nyt kaikkiin näihin muutoksiin, käytä se viipymättä hyväksesi. Kekseliäisyys ja omaperäisyys ovat nyt valttia. Käy läpi menneitä, nykyisiä ja tulevia toiveita. Positiivinen muutoksen jakso on alkamassa. Tarkastele paikkaasi ja asemaasi ulkomaailmassa. Jos näet jotain minkä pitäisi muuttua, niin tee jotain sen eteen. Muutokset eivät tapahdu itsestään. Kommunikointi on tällä viikolla helppoa, joten vaikka palkankorotuksen pyytäminen onnistuu helposti. Käytä viikon energioita hyväksesi ja uudista elämääsi. Kaikki näyttäytyy uudesta näkökulmasta ja uusilla toiveilla on nyt hyvät mahdollisuudet toteutua. Muutos alkakoon.

VKO 39

Koti ja sen merkitys nousee viikolla 39 esille. On hyvä pysähtyä miettimään rauhaa ja turvallisuutta. Onko kotisi juuri sellainen kuin sen haluat olevan? Vai haluatko muuttaa jotain? Pysähdy hetkeksi kuuntelemaan millaista energiaa tunnet kodissasi. Kuuletko harmonian sulosointuja vai vallitseeko siellä enemmän riitasoinnut. Kiinnitä huomio tällä tulevalla viikolla siihen, että koti on juuri se paikka, missä koet rauhan ja harmonia. Aurinkoista ja lämmintä syysviikkoa. Kurkkaa sen pakan alle mikä kuvastaa sinun kotiasi.

Pakka 1.
Koet ehkä välillä kotitöiden kaatuvan päällesi. Tai olet yksin jonkun asian kanssa. Jos joskus asiat tuottavat pettymyksen, on hyvä pysähtyä hetkeksi ja uskoa että kaikella on tarkoituksensa. Asioilla on aina kaksi puolta, riippuu tietysti siitä, kenen näkökulmasta asiaa tarkastellaan. Jos koet että kuljet liian kaukana kumppanistasi, on hyvä hetki pysähtyä keskustelemaan, kuinka yhteistä matkaa jatketaan. Vältä riitasointuja perheenjäsenten kesken. Koeta löytää harmonia niihinkin asioihin, joissa koet olevasi yksin. Joskus lyhyt kuvioista poistuminen tekee hyvää. Kärsivällisyydellä saavutetaan paljon. On paljon aikaa ja toivoa, kun ottaa viivästyksen positiivisena merkkinä. On siis parempi odotella hetki kuin toimia liian hätäisesti. Jälkeenpäin ajateltuna mikään ei ole mennyt hukkaan. Rauhallista viikkoa

Pakka 2.
On tullut aika tehdä muutoksia. Nostaa ankkuri ylös ja lähteä matkalle. Ole rohkea. Sinussa on kyllä johtaja ominaisuuksia, mutta et aina ehkä luota itseesi tarpeeksi. Avaa silmät ja katso hiukan kauemmaksi. Mitä näet tapahtuvan 3 kk kuluttua? Miellyttääkö tämä näky sinua vai kaipaako se jotain muutosta? Jos näky on juuri sellainen minkä haluat, jatka samaan malliin, älä muuta mitään mitä ei ole pakkoa muuttaa.
Jos taas et ole tyytyväinen näkyysi, on pysähdyttävä miettimään mitä voit muuttaa ja mitä et. Ole siis realistinen oman elämäsi suhteen. Voit kurkotella kuuta taivaalta, mutta helpompaa on kuitenkin päästä puun latvaan kuin kuuhun.
Uusia asioita putkahtaa elämääsi kuin sattumalta. Tartu niihin tilaisuuksiin, joita sinulle tarjotaan. Ne eivät ehkä toistu tai jos pysähdyt liikaa miettimään, huomaat että rohkeus ei riitäkään.
Ideoi ja luo pilvilinnoja. Ole rohkea ja oman elämäsi johtaja.

Pakka 3.
Saat mahdollisesti hyviä uutisia tai kirjeen, joka saa sinut hyvälle tuulelle. Sinulla on nyt kädessäsi avaimet elämääsi. Suoranainen lämpö hehkuu sisältäsi ja se luo myös hyvää oloa ympärillesi. On hyvä viikko taloudellisten asioiden hoitamiseen tai vaikka uuden työn etsimiseen tai aloittamiseen.
Huomaa kuinka itseluottamus nousee ja kaikki kielteisyys katoaa viikon aikana, jos niitä on ollut. Onnen ja yhteisymmärryksen viikko. Laske voimavarasi ja taloutesi, mihin ne riittävät. Lepää hetki, sillä pian alkaa runsaan toiminnan aika ja silloin sinusta kaivetaan esiin kaikki energia. Olet nyt siinä pisteessä elämääsi, että on hyvä aika toteuttaa unelmia ja haaveita. Usko ja luota siihen, että kaikki menee hyvin.


VKO 38

Viikon teema pyörii nyt myötätunnon ja ymmärttämisen merkeissä. Pysähdy miettimään,mitä ne sinulle merkitsevät ja kuinka hyvin niitä pystyt toteuttamaan omassa arjessa ja suhteissa. Pysähdy myös miettimään mitä elämällä on sinulle vielä tarjottavanaan. Suurten kysymysten viikko on käsillä. Tämän viikon energiat ovat vielä hitaat, mutta jo loppuviikosta niihin tulee vauhtia, joten alkuviikko on hyvä pysähtyä miettiämään ja vasta loppuviikosta kannattaa alkaa toimimaan.
Värikästä ja kaunista syksyistä viikkoa. Kurkista sen pakan alle, jonka väri sinua puhuttelee. 

Vihreät lehdet:
Etsitkö tasapainoa työ- ja arkielämän välillä? Olet mahdollisesti oravanpyörässä tai elät ruuhkavuosia. Välillä voi tuntua että, tilanteesta tai elämänvaiheesta ei ole mitään ulospääsyä, mutta kannattaa miettiä että kaikki tämä on vain sijoittamista tulevaisuuteen. 
Viikko tarjoaa sinulle onnea ja ilon hetkiä. Niitä tarvitaan arjen keskelle ja selviytymään viikon haasteista. Vietä aikaa läheistesi kanssa ja muista yhteistyöllä saat huomattavasti parempia tuloksia kuin yksin puurtamalla.
On aika muuttaa asioiden suuntaa ja nämä muutokset ovat välttämättömiä sinun jaksamisen kannalta. Toisille ne ovat välttämättömiä, jotta saavutetaan uusi elämänvaihe, Viikon aikana epävarmuus poistuu ja huomaat asioiden selkeytyvän loppuviikosta. Ota rennosti alkuviikko ja lepää sekä rentoudu kun siihen on tilaisuus, koska loppuviikosta on sitten aika toimia ja unohtaa kaikki negatiiviset asiat ympäriltäsi.

Keltaiset lehdet
Jokin asia on päätymässä ja uusi vaihe mahdollisesti alkamassa ja tämä voi aiheuttaa sinulle päänsärkyä tai ahdistusta. Huomaa, että itse keräät nuo tummat pilvet yllesi. On tärkeää katsoa tulevaisuuteen ja uskoa siihen. Älä uhraudu tai mukaudu muiden tahtoon. Jos koet olevasi liitossa, jossa rakkaus on vain yksipuolista, niin on aika katsoa kauemmaksi ja nähdä mitä vaihtoehtoja sinulla on. 
Viikon aikana koet mahdollisesti levottomuutta ja sinulla energiatasot vaihtelevat suuresti. Kärsivällisyydellä saavuteen tuloksia ja kun teet huolellisestti alkuvalmistelut, niin loppu sujuukin huomattavasti helpommin. Tee yksinkertaisia ja täsmällisiä suuunnitelmia. Älä hajota koko pakkaa, sillä se on vaikeampi kasata. 
Viikko on energioiden kannalta tärkeä. Se miten koet viiikon, vaikuttaa vielä pitkälle alkutalveen. Joten lähde vaikka luontoon ja ahmi sen energiaa itseesi. Syö terveellisesti ja kerää talteen vitamiinit. 

Punaiset lehdet
Mahdollisuuksia ja päämääriä. Vahvoja tunteita ja energistä työstämistä. Sinun viikkosi on täynnä energiaa. Joillekin se voi aiheuttaa myös negatiivisia vaikutuksia, joten on tärkeää tunnistaa oma energiatasosi. Jos nuo energiat nousevat ärsytys tasolle, on hyvä pysähtyä ja rauhoittua. 
Toisille nuo energiat kumpuavat rakkautta täynnä ja silloin on hyvä toivoa ja varmiistaa että toinenkin osapuoli on samalla aallonpituudella, jotta ei synny kitkaa suhteeseen. Keskustelu ja yhteisymmärrys kuuluu viikon teemaan.
Ne  joiden enrigiat suuntautuu töihin ja harrastuksiin, ovat vahoilla. Saat aikaan paljon näkyvää ja onkin hyvä viikko aloittaa vaikka suursiivous. Kädenjälkeä on mukava ihailla myöhemmin.
Jokin yllätys tuottaa sinulle onnenhetkiä. Ilmassa voi olla myös odotuksen tuntua. Mieti mitä sinä odotat viikolta ja tulevalta. Ovatko nuo toiveet realistisia vai elätkö haavemaailmassa. Molemmat tavat ovat nyt sallittuja. Usko unelmiin ja haaveile.
Viikko tarjoaa syksyn parasta antia sinulle, nauti!


VKO 37

Viattomuus ja rauhallisuus nousevat esiin tämän viikon aikana. Anna itsellesi aikaa rauhoittua ja maadoittua. Etsi oma paikkasi, jossa sinun on hyvä olla. Jätä murheet ja ylimääräiset taakat taaksesi ja lähde kohti uutta puhdasta ja aurinkoista polkua. Vasta kun pääset perille voit tietää minkä vuoksi olet tämän polun kulkenut. Meditoi ja rauhoitu. Voit viettää aikaa haavemaailmassa ja unohtaa kaikki raskaat. Se on välillä luvallista, kunhan ei jää elämään siihen haavemaailmaan. 
Alla olevat pakat kertovat mistä sinun on päätettävä irti ja mistä kannattaa haaveilla tällä viikolla. Rauhallista viikkoa 💛.

PAKKA 1.
Olet nyt jonkun uuden asian edessä ja voi olla vaikeaa löytää omaa paikkaa siinä maailmassa, mihin olet nyt uppouttumassa. Joudut mahdollisesti opettelemaan uuden taidon tai elämäntavan. Nyt on hyvä käyttää runsaasti aikaa sen oppimiseen ja ei kannata luovuttaa, vaikka välillä tie voi tuntua raskaalta. Näe siis vaivaa kaiken tuon eteen. 
Istahda tuolille ja kuvittele itsesi uuteen maailmaan, johon olet jo ensiaskeleen ottanut. Näe nuo haastavat asiat väripalloina ja käy niitä läpi yksi kerrallaan. Älä pyristele vastaan ajatuksia, joita ne herättävät. Kuvittele kuinka helposti voit voittaa haasteet yksi kerrallaan. Älä vaivu epätoivoon, vaan jatka haaveilua loppuun asti, kunnes olet saavutttanut sen pisteen mihin olet nyt matkalla. Voi olla että, joudut muuttamaan jotain omaa ajatustasi tai vaikka arvomaailmaasi. Mutta niitä on hyvä joskus käydä läpi ja ne kasvattavat sinua henkisesti. Vaikka koet epävarmuutta, usko ja luota siihen mitä sinulle on varattu tälle matkalle. Viikko on sinun henkisen kasvun aikaa. 

PAKKA 2.
Oletko solmussa, josta et löytä alkua etkä loppua? Tilanne voi tuntua ahdistavalta ja syntyneet muistot pyrkivät vaikuttamaan siihen, miten näet tilanteen nyt kehittyvän. On tärkeää muistaa, että nuo muistot ovat asioita, joita me ei enään voida muuttaa. On luotettava tulevaan ja voit keskittyä miettimään mitä nyt voisit tehdä toisin. Sinun haavemaailmasi tehtävä on värittää uudelleen se kuva, joka menneestä nousee. Kuvittele se mustavalkoiseksi kuvaksi ja väritä asiat uudelleen. Käytä puhtaita värejä. On välillä hyvä pysähtyä katsomaan itseään peiliin ja miettimään, että voisinko minä tehdä asioita jotenkin toisin kuin aiemmin. Näiden asioiden noustessa mieleesi, luo mielikuvamatka tuohon tilanteeseen ja muuta sen kulkua. Tämän jälkeen voit turvallisesti jatkaa matkaasi kohti tulevaa ja unohtaa menneet, joita et voi enään muuttaa. Tämä on niin sanotusti uudelleen syntymistä.

PAKKA 3.
Oletko uuden rakkauden tai elämäntilanteen edessä. Nyt sinulle tarjotaan jotain sellaista, mistä olet vain voinut aiemmin uneksia. Tämä myös pelottaa, koska menneessä voi olla muisto samankaltaisesta tilanteesta, josta olet lähtenyt kokien tappion. Niele ylpeytesi ja myönnä häviösi, sillä nyt olet uudella matkalla. Tämä matka voi olla se, joka todellakin muuttaa loppuelämäsi suuntaa. Ota rohkeasti vastaan kaikki se mitä sinulle tarjotaan. Se voi olla avain johonkin uuteen, kuten kotiin, työhön tai harrastukseen. Voi olla että sinulle tarjotaan sitä kosketusta ja hellyyttä, mitä olet kauan kaivannut tai joillekin tarjotaan rakkuden täyteläistä maljaa. Uuden tilanteen edessä kaikki me olemme haavoittuvaisia ja pelkäämme. Joten sinun viikkotehtäväsi on luoda haavemaalma, jossa käyt läpi nämä pelottavalta tuntuvaat tilanteet ja mietit miten voisit itse vaikuttaa niiden kulkuun. Ole rohkea ja luo haluasasi mielikuva, jonka voit painaa muistiisi. Kun pelko iskee seuraavan kerran, kaiva muistilokerosta tuo mielikuva, jonka olet itsellesi luonut ja näe kuinka asiat lähtevät juurikin haluamaasi suuntaa. 
Nämä pelot, joita käymme läpi uuden edessä kasvattavat meitä ja saamme uutta uskoa ja toivoa. Rakkautta ja lämpöä viikkoosi.

VKO 36

Viikko 36 on tutkiskelun aikaa. Tarvitaan paljon ymmärrystä ja rakkautta niin itseä, kuin muita kohtaan. Tutustu omiin tunteisiisi ja niiden vaikutuksiin elämässäsi. On aika löytää jotain uutta sisältäsi. Nämä viikon tulkinnat ovat tarkoitettu opastamaan sinua siihen, mikä on sinun tehtäväsi tällä viikolla. Luota omaan intuitioosi ja tunteisiisi, mutta opettele myös hallitsemaan niitä. Rauhallista syyskuun alkua. 

PAKKA 1.
Anteeksianto on viikon sanoma. Päästä irti menneisyyden kahleista, sekä niistä asioista, jotka ovat painaneet mieltäsi. Jos sinulla on anteeksiannettavaa, niin tällä viikolla on aika tulla vastaan. Kaikkea ei tarvitse aina hyväksyä, mutta on tärkeää antaa anteeksi muille sekä itselle. Ole armollinen, sillä tehtyjä tekoja ei saa enään tekemättömiksi ja siksi on tärkeää oppia luottamaan uudelleen ja antaa toinen mahdollisuus. Luomme usein suojamuurin ympärillemme ja tämä estää omaa henkistä kasvua. Rauhoita mielesi ja hengitä syvään. Päästä irti niistä asioista jotka sinua painavat. Viikko on tarkoitettu rauhoittumisen, itsetutkiskeluun ja hyväksymiselle. Loppuviikosta koet jo rauhan tunteen ja toiset löytävät kadotetun aarteen sekä tunteen. Nauti hetkistä itsesi kanssa. 

PAKKA 2. 
Parisuhde asiat nousevat esiin viikon aikana. On tärkeää hyväksyä ne tosiasiat jotka ovaat nyt läsnä. Jos kaipaat muutosta elämääsi, on vain luotettava ja luotava turvallinen ympäristö. Vapaus voi olla asia joota tavoittelet ja on hyvä muistaa että myös suhteessa olevat tarvitsevat oman vapauden. Mieti siis mitä vapaus sinulle tarkoittaa. Kummpanusten välinen yhteistyö on tärkeää ja sen vuoksi tavoitteet ja suunnitelmat on oltava samansuuntaisia. Jos kummallikin on erilaiset tavoitteet, kumppanuus ei toimi. Ota kumppaniasi kädestä kiinni ja kysy mitä hänelle oikesti nyt kuuuu. Jos elät yksin, on tärkeää tarkastella omia tavitteita sekä suunniitelmia ja kysyttävä itseltä kuinka minulla nyt menee. 
Henkiset voimavarat ovaat hyvät ja niitä soi myös varastoida tulevan varalle tekemäällä suunnitelmia. Hyväksy itsesi ja muut sellaisena kuin olette.  

PAKKA 3.
Olet täynnä posiivista energiaa. Se huokuu ympärillesi ilona, rakkautena ja ymmäryksenä. On siis hyvä viikko sopia kaikki erimielisyydet. Varaudu mahdollisiin viivytyksiin, jos asiat eivät heti etene niin kuin sinä haluaisit, silloin on parempi odotella hetki. Tahdonvoimaa löytyy ja kaikki mitä on, on nähtävä tilaisuutena toipua henkilökohtaisista vaikeuksista. Viikko on aikaa parantua ja löytää rakkaus itseesi ja läheisiin. Kun saavutat mielenrauhan, ympärillesi muodostuu voimakehä, jonka avulla voit saattaa päätökseen niitä asioita, jotka ovat mielessä olleet. Joillekin tämä voi tarkoittaa jopa eroa tai työpaikan vaihtoa. Huomioi että myös pienetkin asiat voivat kaivata muutosta. Sinun on itse tehtävä ratkaisut oman elämäsi osalta. Et voi antaa muiden päättää tai ohjailla sinua. Ole kärsivällinen ja odota palkintoa, jonka tulet vielä tämän vuoden puolella saavuttamaan. 
Sydänmesi on rauhallinen ja pulppuaa hyvää energiaa.   VKO 35

Viikon teema vaihtelee rajusti. Voi olla että tällä viikolla koet vahvasti valintojen ja halujen vaikuttavan  elämääsi. Toisille viikko tuo tullessaan vahvoja seksuaalisia tunteita ja ajatuksia. Ja Joidenkin viikko pyörii rahan ympärillä. Valitse siis sellainen pakka joka viestii sinulle suurta energiaa. Viikko on uusien asioiden rakentamista ja tunteiden läpi käymistä varten. Lue mikä on sinun viikon vahvin energiasi ja käytä sitä hyväksesi.

PAKKA 1.
Mieti mikä aiheuttaa sinulle suurinta jännitystä? Mitä odotat eniten? Onko se matka, uusi asunto vai kenties aikaa läheisten kanssa. Voit tehdä vallintoja jotka vaikuttavat sinun loppuelämääsi. On tärkeää muistaa kuinka itse voimme vaikuttaa siihen mitä saavutamme. Jos et uskalla toivoa suuria, et niitä voi myöskään saada. Oletko muistanut katsoa peiliin ja kysyä itseltäsi mitä oikeasti haluat? Toivotko parempaa tulevaisuutta?
Tarmolla ja aloitekyvyllä on suuri merkitys sekä hyvillä vaistoilla. Näillä kaikilla voidaan luoda jopa tyhjästä varsin vankka asema.
Jos koet onnen kaipuuta, sitä ei tarvitse etsiä sateenkaaren päästä, vaan tuon onnen voit löytää lähempääkin. Katso ympäriillesi ja näe mitä hyvää sinnulla jo on ja mitä vielä tarvitset saavuttaaksesi sen suuren onnen.  

PAKKA 2.
Ole avoin seksuaalisille tunteille ja haluille. Pelkäätkö näyttää todellisia tunteitasi.  Et ehkä osaa sanoa ääneen kaikkia niitä tunteita ja nautintoja joita haluat. Jaa ajatuksesi toisen kanssa. Huomaa kuinka helposti voit puhua kaikesta.
Tämä viikko on täynnä kauneutta ja puhtautta. Jos koet suuren intohimon, älä pelkää käyttää tilaisuutta hyväksesi.
Myötätunto, ymmärrys ja toisten huomioon ottaminen on tärkeät pelinappulat tälle viikolle. Heitä nurkkaan luutuneet ajatukset ja tavat ja ota käyttöön uusia ajatusmalleja ja tapoja aikkeen mitä teetkin.  
Käytä viikon intohimoisia energioita hyväsesi. Huomaat saavuttavasi suuria hyvän olon tunteita. Älä pelkää olla auki ja haavoittuvainen. Se tekee sinusta vain kauniimman 

PAKKA 3.
Sinun viikon teema pyörii rahan ja varallisuuden ympärillä. On hyvä viikko tehdä kaikenlaisia sijoituksia tai kauppoja. Myös sopimukset onnistuvat ja jos haluat pyytää palkankorotusta on tämä viikko siihen varsin hyvä. 
Asiakirjat on kuitenkin hyvä muistaa lukea huolellisesti läpi, jotta tietää miihin on ryhtymässä. Älä kuitenkaan epäröi laittaa nimeäsi alle. Jos joku asia takkuaa, eikä tunnu menevän maaliin, on parempi hetki odotella kuin tehdä huonoja liian nopeita ratkaisuja. Kiire vain pahentaa asioita. Joten rauhalliseti kulje kohti parempaa tulevaa.
Kerää kaikki kolikot tieltäsi jotka eteesi asettuvat, muista että 1 centti on miljoonan alku. Tämä pätee niin rahaan kuin rakkauteen.

VKO 34

Tämä tuleva viikko lupaa palkintoja. Jokainen voi saavuttaa palkinnon, jos toisenkin, elämän aikana. On osattava arvostaa tehtyä työtä ja kun siitä saa palkinnon, näyttäytyy elämä uudesta näkökulmasta. Pysähdy miettimään mitä sinä juuri nyt haluaisit ja mikä voisi olla sinulle tärkeä palkinto? Viikossa piilee suuri onni ja rikkaus. Etsi sitä, jos se ei tule luoksesi. Muista myös arvostaa palkintoa, sekä koko elämääsi. On hyvä tiedostaa lause, "Se mikä laulaen tulee, se viheltäen menee".
Ole ahkera ja tunnollinen. Aurinkoista viikkoa kaikille. Valitse alta oma palkintosi ja lue sen tuoma viikkotulkinta.

PAKKA 1.
Sinun viikkosi voi alkaa hitaissa ja seisovissa energioissa. Viikon alku voi olla hankala, mutta  kun pääset liikkeelle, kaikki on mahdollista. Älä jää tuleen makaamaan. Tämä viikko tarjoaa sinulle henkilökohtaista onnistumista. Älä anna ulkoisten tekijöiden vaikuttaa elämääsi. Voi olla että tarvitaan täydellinen asenteen muutos, jotta asiat etenevät. Ota itseäsi niskasta kiinni ja tee tarvittavat toimenpiteet, jotta et jää ilmaan roikkumaan. Joskus on hyvä pysähtyä kuuntelemään sisäistä ääntä ja toimia vasta sen jälkeen, kun on varma mitä tekee ja mitä haluaa.
Vain sinä voit vaikuttaa omiin tekemisiin, ei kukaan muu voi ohjeistaa, eikä tehdä asioita puolestasi.


PAKKA 2.
Viikkosi todellakin tarjoaa parastaan. Elämä voi tuntua intohimoiselta ja tunteet roihuaa. Sinulle, joka olet parisuhteessa, viikko näyttää suunnan tulevalle. Jos haluat jatkaa samaa rataa, sille annetaan mahdolisuus. Kuitenkin jos haluat muuttaa jotain, sen aika on nyt, Aloita jotain uutta sillä se tulee kestämään. 
Ne jotka ovat allekirjoittamassa jotain sopimuksia, viikko on todellakin suotuista. Jokin viesti tuodaan sinulle ja hymy nousee kasvoilesi. 
Uudet tuulet puhaltaa ja matka jatkuu kevyemmissä merkeissä. Kun tarvitset tukea ja apu, sitä sinulle tarjotaan. Ota vastaan kaikki se mitä viikko sinulle antaa. Tulevalla palkinnolla on sinulle suuri merkitys tulevaisuutta ajatellen. Nosta malja ja kiitä.

PAKKA 3.
Olet ehkä huomannut että olet ollut ahkera ja työstänyt asioita, mutta ne eivät ole tuottaneet halutua tulosta. Tämä voi hetkelliseti harmittaa. Tarkastele asioita ulkopuolelta elämääsi. Et ole huomannut jotain asiaa, joka vaikuttaa pysäyttävästi suunnitelmiisi. Älä masennu epäonnistumisista, vaan jatka tarmolla eteenpäin. Tulet saavuttamaan palkintosi hiukan myöhemmmin kuin olit ajatellut. Kärsivällisyys on siis valttia tällä viikolla. On hyvä pysähtyä hetkeksi ja kerätä ajatuksia. Huolehdi omasta hyvinvoinnista. Älä polta kynttilää molemmista päistä. Lepää ja rentoudu.

VKO 33

Viikko alkaa aurinkoisena täynnä rakkautta. Jos sinusta tuntuu raskaalta aloittaa viikko niin etsi tuota rakkautta täysin muualta kuin mistä olet sitä etsinyt. Se kumpuaa sisältäsi ja näyttäytyy ymprilläsi olevana sädekehänä. Jos olet tuon tunteen hukannut, on aika lähteä liikkeelle, etsimään itseään, etsimään rakkautta. Ne joita tuo rakkaus ympäröi voivat vain heittäytyä tuohon maailmaan. Nauti viikon antamista energioista.
Valitse korttipakka jonka koet olevan sinun sädekehäsi. Lue oma viikkotulkintasi. 

Pakka 1.
Uudelleen syntymistä ja rakentamista. Oletko joutunut aloittamaan alusta jonkin ns. projektin?
Jos kotona on syntynyt erimielisyyksiä, on tämä viikko hyvä korjata kaikki epävireiset nuotit. Sinun sanaasi kuunnellaan ja on helppoa samaistua siihen mitä kerrot ympärillesi. Vältä kuitenkin tietovuotoja. Kaikkea ei kannata kertoa tai voi vaikka hiukan kaunistella asioita, jotka eivät kestä päivänvaloa. Kirjoitettu sana voi olla helpompi ymmärtää.
Sinun energiasi ovat hyvin syttymisherkkää, joten vältä huonontuulen purkauksia, mutta muista hiukan myös hillitä liian innokasta asennetta, sillä joku voi sitä säikähtää. Kuitenkin jos yhteinen sävel on sama, tanssikaa ja nauttikaa täysillä niistä tunteista. Jos järkeilystä uskalletaan luopua, äkillinen inspiraation leimahdus saattaa valaista kaikkea. Tämä viikko on siis yksi sinun parhaista ja kaikkein energisin viikko tässä kuussa.  Käytä sitä hyväksi.

PAKKA 2.
Kaipaat muutosta elämääsi. Tällä viikolla on hyvä hetki pysähtyä miettimään ympätilläsi olevia asioita ja henkilöiitä. Varinkin parisuhde-asiat nousevat pintaan. Tällä viikolla on oivallinen hetki aloittaa jotain uutta ja pysyvää. Tämä vuosihan on tarkoitettu rakentamaan pysyviä suhteita ja sinulle tämä viikko on tarkoitettu juurikin tuohon rakentamiseen. Muista että itse voit pitää kiinni ohjaksista ja määrätä suunnan sekä vauhdin. Jos nykyinen vakiintunut suhde on ollut säästöliekillä niin olisi hyvä hetki lämmitellä sitä ja antaa palaa tai vaikka roihuta täysillä. 
Viikonteema jatkuu sinulle 9 pv ajan eli se jatkuu silä seuraavalle viikolle sekä mahdollisesti sinulle annetaan lisäaikaa syyskuuhun asti. 
Vaikka välilä vauhti voi tuntua liian kovalta ja pelkäät lentäväsi kyydistä, iin luota siihen että elää kyllä kantaa ja siinuua opastetaan kulkemallasi polulla. 

Oletko mahdollisesti kahden henkilön väliissä? Tai pyöriiikö joku kolmas osapuoli elämässäsi mukana. Mieti mikä on takoitus kaikelle tuolle. Jäsentele ajatuksesi. On hyvä aika siivota paikkoja. Myös voit siivota elämääsi. Jos ympärilläsi on negatiivisia energioita tuottavia henkilöitä, niin et sinä heitä tarvitse mihinkään. Etsi oma mukavuusalue, jossa haluat olla. Vain silloin voit oikeasti levätä. 
Kaikki asist eivät aina kestä päiivänvaloa, mutta muista että roskia ei voi piilottaa vaan ne on vietävä aina looppuun/roskiksseen asti. Siivoa siis paikat ja elämäsi. Älä heittäydy tyranniksi tai muiden vietäväksi. Sinulta tarvitaan täydellinen asenteen muutos. Kukaan muu ei voi järjestellä elämääsi kuin sinä itse. Aloita joo heti tänään tuo siivuos. Toimi kuitenkin erittäinhienovaraisesti kaikessa ettet loukkaa muiden tunteita. Olet tällä viikolla rohkea ja käytä sitä hyväksi. 

VKO 32

Viikon energia pöyrii henkilöiden ympärillä. Tämä viikkon on tarkoitettu pitämään yhtä läheisten kanssa. Toisaalta tämä on hyvä viikko solmia uusia suhteita. Kaikki tällä viikkolla alkavat ihmisuhteet tulevat saavuttamaan suuremman ja kauaskantoisen tulevaisuuden. Eli mitään pelkkiä tähdenlentoja ei tällä viikolla pitäisi näkyä. Jos sinulla on jo se oma, jota rakasta, niin tulet kokemaan jotain suurempaa tunnetta hänen suhteen. Ole valmista ja ota vastaan kaikki tunteet, sillä ne kuuluvat elämään.
Valitse pakka intuitiolla kuka näistä ns. henkilöistä sinua nyt puhuttelee. Lue tulkinnat alta. 

Jätkä
 Sinun viikkosi on onnekas. Tulet saavuttamaan jotain sellaista mitä olet jo pitkää halunnut. Tämä voi olla rikkautta monella tasolla. Toisille taloudellisesti hyvä viikko ja toisille henkisesti hyvä viikko. On hyvä muistaa että rikkautta on monenlaista. On osattava nauttia kaikesta siitä mitä meillä on. Itse voit siis vaikuttaa tämänkin viikon tunnelmaan ja sen kulkuun. On huomattavasti kevyempää kulkea kun osaa arvostaa niitä pieniäkin onnen hippusia joita universumi meille jakaa. Eli sinun viikkosi on hyvin onnekas. Korjaa tuo sato ja muista ahkerat ihmiset pääsevät päämääräänsä keksiliäisyydellä ja tunnollisuudella, toiset saavuttavat rahaa tai titteleitä ja toiset henkistä pääomaa ja onnea.

Rouva
Viikkosi pyörii ehdottomasti kumppanin ympärillä. Kumppanilla on selkeä ajatusmaalma ja hän voi olla fyysisesti sekä henkisesti hyvin vahva. Jos kuitenkin halutaan nostaa ajatukset omaan minään, niin voit olla varma siitä, että tällä vikkolla onnistut hyvin älyllisissä haasteissa. Ajatus luistaa ja on helppo tehdä päätöksiä. Muista että sinun on aina vastuu itselläsi kaikesta mitä teet ja mitä tavoittelet. Tämä viikko on tarkoitettu juurikin suurempien haasteiden käsittelyyn. On ne sitten yksityiselämässä, ihmissuhteissa tai työssä. Luota itseesi, sillä tällä viikolla tulet huokumaan itseluottamusta.
Ota kiinni kädestä elämäsi rakasta. Joskus se voi tarkoittaa sinua itseäsi, mutta myös kumppania. Kulje viikko turvallisin mielin, sinä selviät kyllä aina kaikesta.

Kuningas
Sydämenkaipuun kohde tulee lähemmäksi, mutta muista mikään ei ole ilmaista. Aina joutuu antamaan itsestään paljon ja jopa uhrautumaan asioiden eteen. On siis hyvä hetki miettiä, mistä on valmis luopumaan tai mitä on valmis tekemään rakkuden eteen. Kun tämän haasteen selvittää on jo helpommilla vesillä, suuret kuohut ja tyrskyt voi välttää. Voit joutua
joko-tai tilanteeseen, jolloin on tehtävä ratkaisuja. Pyri aina siihen että saavuttat mielenrauhan, vaikka mieli voi olla nyt hajaantunut. Kuitenkin syvät tunteet löyvät yhteen ja ainoa keinoa saattaa ne sopusointuun  on kääntää huomio ulkomaailmaan ja käytännön näkökohtiin. Kärsivällisyys on sinun viikon sanasi.
Pelaa siis ns. uhkapaliä, sillä tällä viikolla on parhaat mahdollisuudet voittaa tuossa pelissä. Onnekasta ja kärsivällistä viikkoa. 

VKO 30

On jälleen uudenkuun aika ja lomat alkavat olla usealla ohi. Niin myös minulla ja paluu arkeen alkaa. Tässä kohtaa on hyvä muistaa että ei arki ole huono asia, vaan se on juurikin parasta aikaa elämästä. Huomioi siis, miten haluat viettää arkea ja tehdä siitä juhlaa. Viikko on tarkoitettu uuden luomiselle ja toteuttamiselle. Kirjaa ylös itsellesi mitä toivot tulevalta kuukaudelta ja loppuvuodelta. Ole realistimen, mutta joskus voi hullutella ja silloin täytyy muistaa että kaikki toiveet voivat toteutua. Näin ollen viikko tuo mystisiä unia ja kokemuksia, ole valmis ja lähde elämään unelmiesi arkea.
Valitse kolmesta pakasta mieleisin ja lue tulkinnat. Aurinkoa viikkoosi!

PAKKA 1.
Perhepiiri nousee esiin viikon aikana ja jos perheen sisällä on ollut eripuraa, on tämä viikko hyvä sopia ne. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy mitä kuuluu. Tunne-elämän heilahdukset kuuluvat viikon teemaan, joten niitä ei kannata säikähtää. Kaikella on aina joku tarkoitus. Yritä löytää ns. kultainen keskitie kaikessa mitä teet ja miten toimit.
Sinun viikkosi on tarkoitettu juurikin uusien asioien rakentamiselle ja uusille aloituksille. Jos et vielä tiedä miitä haluat, on korkea aika pohti asioita syvällisesti.
Jos olet kulkenut matkaasi hitaasti viime aikoina ja sinusta tuntuu, että välillä nuo askeleet menevät mieluummin taaksepäin kuin eteenpäin. Olet mahdollisesti sahannut jotakin asiaa nyt liian kauan. Muuta asennloisetta ja etsi ilo elämääsi. Löydä niitä asioita joita oikeasti haluat ja mistä nautit. Ystävät, läheiset ja lemmikit tuottavat erityisesti sinulle iloa, oten nauti ajasta heidän kanssa. Järjestä heille aikaasi, lähde vaikka picnikille tai ulos kävelylle. Rauhaisaa ja aurinkoista viikkoa.

PAKKA 2.
Mahdollisesti vielä lomailet ja olet matkoilla. Nautiti suunnattomasti kesän lämmöstä ja auringosta. Sinua ei haittaa kesän lämpö ja loistat tällä viikolla. Ota hetki omaa aikaa ja tee niitä asioita jjoita oikeasti hauat. Voit lähteä yksin kävelylle tai miksei vaikka matkalle. Muista että kaikki asiat aina vievät kuitenkin samaan lopputulokseen eli vaikka joskus eksyt tieltäsi, se ei vaikuta lopputulokseen, ainoastaan hidastaa sinne pääsyä. Perhe nousee ajatuksiin ja onkko joku joka haluaisi sinun huomioitasi. Tämä henkilö voi olla perheen ulkopuolelta ja muista että myös he ovat tärkeitä. Auta siis heitä jotka apuasi pyytää. On myös hyvä huomata että kaikki eivät osaa pyytää vaan odottavat että joku auttaa. 
Jokin asia antaa odottaa itseään joten varaudu viivytyksiin. Nyt ei ole aika kiirehtiä vaan odotus kyllä palkitaan. 
Pientä flunssaa pukkaa joten huolehdi erityisesti terveydestäsi tällä viikolla. Älä työskentele pimeässä vaan tee kaikki asiat päivänvalossa ( tämä voi olla mysö vertauskellisesti ilmaistu asia).  
Jos huomaat ettäjokin hanke ei tunnu onnistuvan, jätä se siihen. Sen aika ei ole nyt. 
Ota viikko mahdollisimman rennosti ja nauti siitä.

PAKKA 3.
On tullut aika miettiä omia valintoja. On aika tehdä muutoksia ja esittää toiveita universumille. Olet ehkä väsynyt ja kaipaat hemmottelua. Varaa siis aika vaikka hierontaan. 
Nyt on tullut aika myös aloittaa asioita puhtaalta pöydältä. Lakaise roskat ja aloita uusia asioita. Sinulle tulee vielä aika, kun huomaat, että kaikki sujuu helposti ja juuri niinkuin olet halunnut. Kiinnitä huomio syyskuun alkuun. Silloin viimeistään tulet saamaan palkinnon. 
Pidä huoli että tulevaisuuden suunnitelmat ovat vankalla pohjalla. Jos et ole niitä vielä luonut, luo ne tällä viikolla. Tee visiokartta ja mieti mitä sinne oikeasti haluat. Nyt on myös hyvä aika aloittaa opiskelut tai uusien asioiden oppiminen. Kaikki uudet alut ovat tämän viikon teema. 
Viikon aikana voit käydä läpi menneitä, nykyisiä ja tulevia asioita. Poitiivinen asenne auttaa monessa ja tekee sinusta päättäväisen. Käytä viikon positiivisia energioita hyväksi. Tarmolla kohti uusia tuulia!

VKO 28

Viikko 28 on hyvin erilainen kuin muut. Alkuviikon energiat ovat tahmeat ja voit jopa tuntea alakuloa. Silloin on vain parasta antaa tunteiden tulla. Keskiviikon jälkeen tuo olo helpottuu. Avaa verhot ja anna valon tulla elämääsi. Toiset ovat vetäneet eteensä paksun verhon, jotta aurinko ei paistaisi. Jos olet näitä ihmisiä, jotka sulkevat kotinsa auringolta, vaikka vain sen vuoksi että on kuuma. Silloin tulkinta nro 1. on sinulle.
Jos kuulut niihin, jotka haluavat vetää ikkunan eteen vain kevyen verhon ja antaa auringon lämmittää ja valaista kotia niin silloin tulkinta nro 2. on sinulle.
Aurinkoa ja täyden kuunvaloa sinulle. Älä sulje ikkunaa tuolle kuunvalolle. Ota se vastaan keskikviikkona

Tulkinta nro 1.

Elämäsi on välillä työteliästä. Tuntuu raskaalta ja tämä sisältääkin varoituksen putoamisesta, jos yrittää istua kahdella tuolilla yhtä aikaa. Suorita jokainen hanke ensin loppuun, ennen kuin aloitat uutta. Näin saat kuormaasi vähennettyä. Huomaa että asioilla ei ole niin kiire. Kiireen luo helposti itse. Kiinnitä siis tähän huomiota.

Jos olet allekirjoittamassa jotakin sopimusta/paperia niin luo se huolella. Joskus niihin voi sisältyä kohta mitä et ole huomannut. Myös tietovuodot voivat heikentää asemaasi. Jos kohtaat pieniä vaikeuksia viikon aikana, niin se on vain ohimenevää ja asiat kyllä korjaantuvat loppuviikosta. Luota ja usko itseesi ja muihin on viikon motto.
Sinulle on luvassa onnea ja jopa romantiikkaa. Perheenjäsenet voivat olla hyvin taipuvaisia ehdotuksiisi, joten käytä viikon energiaa hyväksi, jos olet suunnitellut jotain, mitä et ole vielä julki tuonut.
Niille, jotka suunnittelevat perheen perustamista tämä viikko on suotuisa. On se sitten koiranpennun hankkimista, Kahden perheen yhdistämistä tai vaikka vauva uutisia. Viikkoon sisältyy mahdollisesti lyhyt matka, joka liittyy työhön tai käytännön tavoitteisiin. Vähemmän tärkeät käytännön elämän puolet, kuten esim urheilu, ovat nyt etualalla. Matka kotipaikkakunnan ulkopuolella tuo uusia ideoita ja antaa mahdollisuuden päästä tilanteen tasalle.
Huolehdi siis, että joka asiassa otat askeleet eteenpäin ei taaksepäin. Pysy lujana ja unohda epäilykset jos niitä nousee. Keskiviikko on sinun päiväsi, siitä kääntyy suunta. 

Nro 2.
Jos jokin asia ei ole mennyt niin kuin suunnittelit niin älä lannistu, äläkä anna periksi. Aika vaan ei ollut vielä oikea. Jos raha-asioissa on ollut huolta, huomaat huolen olevan paljon pelättyä pienempi. Tarvitset viikkoon itseluottamusta ja voimaa, keskity siis tulevaan äläkä murehdi menneitä.

On hyvä välillä pysähtyä miettimään, kuinka asiat ilmaiset ja mitä haluat sanoa.
Pysähdy hetkeksi enenkun annat puhetulvan puhjeta.
Elämäsi yksi vaihe saa päätöksen, jotta uusi voisi alkaa. Jos kuitenkin roikut siinä kynsin ja hampain kiinni tuo muutos ei pääse vielä tapahtumaan. Elämääsi tulee yllättäviä käänteitä ja ne voivat aluksi aiheuttaa tilapäisen pysähdyksen. On paljon itsestä kiinni, kuinka nopeasti pääset eteenpäin. Eli muista oma asenne on tärkein. Toiset saavat uutta tuulta purjeisiin henkilökohtaisilla ponnisteluilla. Älä anna pelkojen ja epäilysten häiritä suunnitelmiasi. Muista että hyvät teot kyllä palkitaan aikanaan.
Jonkinlainen muutos tai palkinto odottaa sinua. Voi olla saavutus uralla tai joku muu tavoite pääsee päämäärään.
Viikon aikana saat viestin, joka kohauttaa tunteitasi. Nyt onkin aika heittää kaikki vanhat asiat pois ja tehdä uusille tilaa. Tämä voi tarkoittaa, vaikka vaatekaapin siivuosta. Elämä on sinulle toisaalta hyvin tyydyttävää mutta toisaalta siinä on tiettyä levottomuutta.
Viikko on täynnä toimintaa liikkeelle panevia voimia. Käytä niitä nyt hyväksesi. 


VKO 27

Viikko on täynnä uudelleen järjestelyä ja suunnittelua. Joillakin asiat ja elämä on muuttunut ja asiat on laitettava uuteen järjestykseen. Tämä viikko on siihen hyvin otollinen aika. Ne, joilla muutoin asiat on pysyneet järjestyksessä, on aika asettaa itselle ja elämälle tavoitteita. Tämä kasvava kuu on hyvin voimakas ja sillä on uudistavia ja liikkeelle ajavia energioita. Käytä ne hyväksi ja suunnittele ja haaveile. Tutkaile alla olevaa kuvaa ja mieti mitä se mieleesi nostaa. Joku korttipakka siinä nousee ylitse muiden ja se on sinua varten. Katso sen tuoma viikkotulkintasi. Uudistavaa ja puhdasta energiaa viikkoosi.

Auringon lasku
Sinun elämässäsi on nyt tasapainon kanssa ollut ongelmia. Tasapainoilua ihmissuhteissa perheen, kumppanin tai kumppanien välillä voi herättää ajatuksia. Ole rehellinen itsellesi ja mieti mitä oikeasti haluat. Katso kauemmaksi ja tutki niitä asioita, jotka vaikuttavat sinun tulevaisuuteesi. Nyt on aika tehdä muutoksia. Olet nyt auringonlaskun edessä, on herättävä uuteen aamuun, uuteen päivään.  Aloita jotain uutta ja kestävää. Älä anna nykyisen tilanteen rikkoa omaa harmoniaasi. Tee täydellinen asenteen muutos ei vain työtä vaan koko elämää kohtaan. Sen täytyy tapahtua omasta aloitteesta eikä kolmannen osapuolen yllytyksestä. 

Suven tunnelmaa
Kotiasiat ja ulkopuolinen elämä aiheuttavat harmaita hiuksia sinulle. Nyt jos koskaan on toimittava ja tehtävä kaikki ne työt ja asiat, jotka ovat sinua jo pitkään häirinneet. Tee muutos. Jos energiat ovat vähissä, niin on ladattava omia akkuja ja odoteltava parempaa energiaa. Joskus on parempi olla tekemättä mitään kuin tehdä virheitä. Tutki elämääsi hiukan ulkopuolelta. Onko se kuitenkaan niin huonoa kuin olet ehkä ajatellut tai oletko ymmärtänyt kuinka hyvin asiat ovat. Kaikki sujuu tällä viikolla kuin tanssi ja muut ihmiset ovat taipuvaisempia kuin ennen, joten käytä tätä hyödyksi. Kuuntele omaa sisäistä ääntäsi ja kunnioita sitä. 

Hyvää oloa
Kun pelaat korttisi oikein, niin menestys on taattu. Sen jälkeen voit kokea hyvää oloa.
 Kuitenkin on pidettävä silmällä suunnitelmia. Älä missään vaiheessa hellitä ohjaksista, sillä silloin on vaarana menettää hallinta ja vaarat uhkaavat. Kirjaa tarkoin ylös budjettisi ja mieti mihin rahoja tai voimavaroja käytät. Henkilökohtaisessa kehityksessä otat pitkän askeleen eteenpäin. Nyt seuraa jännittävä vaihe, jonka jälkeen koet aivan uusia ulottuvuuksia. Koe tämä matka, jonka elämä sinulle nyt tarjoaa. Hyppää rokeasti ratsun selkään ja nauti vauhdista, siitä vauhdista, jota voit aivan itse säädellä. Nauti elämästäsi juuri nyt kun sen on mahdollista, koskaan ei voi tietää mitä matkallasi on tarjottavana. Aurinkoa ja hyvää oloa viikkoosi.


VKO 26

Keskikesän juhla on takana ja on aika korjata satoa. Toisille nousee tarve ruoskia itseään tekemättömistä töistä ja toiset taas voivat soimata itseään tehdyista asioista. Nämä molemmat kannattaa nyt heittää kompostiin maatumaan. On etsittävä neliapiloita heinien joukosta. Viikko tarkoittaa onnen ja ilon hetkiä. Niitä voit löytää mitä yllättävimmistä paikoista ja asioista, jos vain annat itsellesi siihen mahdollisuuden. Aurinkoista viikkoa ja ainakin lämmintä piisaa, joten nautitaan siitä, kun sitä meille nyt tarjoillaan. Valitse alla olevists pakoista se joka tuottaa sinulle eniten aurinkoista mieltä ja lue alta pakan kertoma tulkinta viikollesi. 

Pakka 1.
On tullut aika kerätä satoa kuluneen vuoden teoista. Pysähdy mietiimään mitä alkuvuosi on sinulle tarjonnut.
Jos olet jo lomalla, voit nauttia sen tuomista hetkistä sekä palkinnosta jotka ovat jokaiselle erillaisia.
Kesä koetaan usein hyvin erilaisena aikana, Toiset nauttivat vain levosta ja leppoisista päivistä. Jollekin lomarahat tuovat helpotusta arkeen ja toisille taas ystävät ja perhe nousevat tärkeään rooliin. On aivan itsestä kiinni, minkälaisia kukkia omaan elämän kimppuunsa kasaa. Ne voivat olla kaikki samanlaisia ja samanvärisiä, mutta itselle hyvin tärkeitä. Toisen kimmppuun nouseee useita eri lajeja ja värejä. Nyt on paras aika värittää omaa elämää uusillä väreillä ja asioilla. Pysähdy hetkeksi miettimään mitä värejä sinä kaipaat omaan elämääsi. Unohda tuhoisat ajatukset, jos niitä mielessäsi pyörii. On paljon kevyempää asekeltaa, kun ei murehdi liikaa tai kasaa mieleensä synkkiä/negatiivisia ajatuksia. Unohda kielteisyys edes hetkeksi ja kerää valoa sisääsi. Sitä luontoäiti meille nyt tarjoilee. Lähde uudelle matkalle, joka näyttää palkinnon viimeistään syyskuussa. Antoisaa matkaa uuteen ajatusmaailmaan.

Pakka 2.
Alkuvuosi on voinut tuntua raskaalta ja vaikealta. Älä kuitenkaan tuhlaa kaunista kesää näiden asioiden miettimiseen. Älä ainkaan käytä aikaa itsesyytöksiin. Huomaa mieluummin itsestäsi kaikki hyvät puolet ja ominaisuudet. Niitä kannattaa nyt vahvista. Jokainen on hyvä jossain ja kun sitä puolta itsestään vahvistaa, löytää paljon uusia puolia, jotka ovat olleet piilossa. 
Tee yhteistyötä mielluummin kuin että puurrat itseksesi.
Tällä viikolla sinulla on hyvät henkiset voimavarat uusien ideoiden luomiseen ja toteuttamiseen. Kotirintamalla voit saavuttaa hyviä tuloksia ja  tulevaisuuden rakentaminen onnistuu helposti.
"Kolmas kerta toden sanoo", on viikon sanonta ja jokainen voi miettiä mitä sillä tarkoitetaan juuri sinun elämässäsi. Voit miettiä ns. kolmen pyynnön lakia. Tasapainoilu on nyt tarpeen, jotta asiat saadaan sujumaan helpommin.
Kesäkuun loppu on sinulle helpotus ja huomaan että odotat heinäkuun alkua, ensi viikolla se selviää viimeistään miksi. Ole kärsivällinen ja tee kaikki keskeneräiset työt pois heinäkuun alta. 

Pakka 3.
Avaa ovi uusiin mahdollisuuksiin ja ulottovuuksiin. Matka toiseen maailmaan on jo alkanut. Voit soittaa omaa sävelmää ja nauttia elämän suomista rikkauksista. Olet viikon onnellisin ja elämä tuntuu nyt kevyeltä askeltaa.
Ota vastaan kaikki se hellyys ja kauneus mitä sinulle tarjotaan. Jos et ole vielä ymmärtänyt olevasi onnekas, on aika pysähtyä miettimään mikä mättää. Kuun ja tähtien asentoa ei nyt voi syyttää, vaan olisiko tällä kertaa vika omassa ajatusmaailmassa. 
Muutoksen tuulet puhaltavat ja kaikki on tällä viikolla mahdollista. Tunteiden alueella voit kokea jotain uutta ja ihmeellistä. Menestystä on tarjolla kaikessa mitä tällä viikolla olet suunnitellut tekeväsi.
 Aurinkoista ja kevyttä viikkoa. Sinä olet sen nyt ansainnut. 

Pakka 4. 
Onnea olet löytänyt oman neliapilasi. Ole kuitenkin nöyrä ja kunnioita elämääsi. 
Viikko tuo mahdollisesti jotain juhlan aihetta ja viikko kuluukin hyvin leppoisissa merkeissä. Sinulla ei pitäisi olla huolen häivää. 2.7 on viikon paras päivä ja sitä onkin syytä juhlia. Nosta malja läheisille tai vaikka vain itsellesi. Voit odottaa romantiikaa ja onnea. Viikko on myös hyvin hedelmällinen. On elonkorjuun aika- palkintoja on luvassa. Onnen runsautta kannattaa nyt koota myös varastoon pahan päivän varalle. Kuuntele omaa sisäistä ääntäsi ja kunnioita sitä. Luota omaan intuitioosi. Malja viikollesi.


VKO 25

Viikko voi alkaa hyvinkin ahdistavalla tunteella. Tunne, että asiat ei etene vaikka kuinka olisit yrittänyt. Onkin siis aika päästää irti vahvoista ajatusmalleista ja siirtyä kevyempään tapaan ajatella ja toimia. Alkuviikko kannattaa ottaa niin rennosti kuin vain voi. Loppuviikko onkin monelle täyteläinen ja luo tiettyjä paineita, vaikka pitäisikin olla kyseessä keskikesän juhla. Juhlavuus voi olla kaukana, mutta ajattele ainakin kevyemmin ja tee arjestakin juhlaa. Nautitaan kesästä ja Hyvää Juhannusta.

PAKKA 1.

Irtipäästäminen! Järkeistä asioita ja pyydä apua toisilta. Ei aina tarvitse pärjät yksin ja on muistettava myös itse auttaa muita hädän hetkellä. Huomaa mahdollisuuksia, joita sinulle tarjotaan. Joskus joutuu päästämään irti jostain, saadakseen tilaisuuden uuteen. Irtipäästäminen voi olla hyvinkin vaikeaa, mutta liika asioiden puntaroiminen on haitallista. Jos epävarmuus iskee kesken kaiken, ota pieni aikalisä. On myös tunnistettava se, mitä kukin osaa ja jaksaa, voit jopa kuvitella eläväsi pilvilinnoissa jotta asiat etenevät kevyemmin. Ota ns. poikamainen asenne, sillä pääseen paljon pidemmälle kuin liian tiukalla otteella. Anna auringon paistaa viikkoosi ja päästä irti kaikesta turhasta. 

PAKKA 2. 
Unelmaelämä! Osaatko ja pystytkö elämään unelmien elämääsi? Tätä kannattaa pysähtyä pohtimaan. Kumppanuus nousee vahvasti ajatuksiin ja toimintaan. Yhteistyöllä onnistuu moni asia paremmin kuin yksin puurtamalla. Ajattele kaikesta hiukan positiivisemmin ja ota askel kohti unelmaelämääsi. Usko omaan itseen voi horjua, mikä alentaa itsseluottamusta ja lisää turvattomuuden tunnetta. Mielialat voivat vaihdella rajusti. Tämä kuuluu viikon teemaan, koska on aika lähteä kohti parempaa tulevaa, kohti unelmaelämää. Ensin on koettava tuo alakulo, jotta osaa nauttia ja iloita onnistumisista. Apua tarjotaan, on vain itsestä kiinni oletko valmis vastaanottamaan sitä. Käytä älyä vaistojen ohella niin monimotkaisemmatkin asiat yksinkertaistuu.

PAKKA 3. 
Muutos! Valintoja, sinun on tehtävä joku tärkeä valinta, jotta tuo muutos voi alkaa. Uusien mahdollisuuksien ovi avautuu, mutta sinun on ensin luotettava intuitioon, jotta tiedät mistä ovesta voit astua. Jos kyse on ihmissuhteista, täytyy varmistaa että tavoite on sama. Voi olla vaikea ylläpitää tasapainoa, jos sitä jatkuvasti horjutetaan. Joten etsi viikkoon tasapainoa ja ole huolellinen itse kuinka asiat ilmaiset. Jos sinulla on huolia, niin niillä ei voi puolustella omaa käytötä. Vältä joutumasta riitatilanteeseen. Kyvyttömyys muuttaa luutuneita ajatusmalleja muodostaa mielen ympärille muurin. Vapauta itsesi siis kahleista ja ajattele positiivisemmin. 

PAKKA 4.
ILO! Koetko jääneesi yksin jossakin tilanteessa? Vai oletko sittenkin halunnut ottaa asioihin etäisyyttä. Ilo on ollut välillä hukassa ja nyt on aika astua omasta maailmata ulos valoon ja kohdata muut. Etenet ehkä harkiten, mutta sinun tulee oivalttaa että on aina jotain uuttaa opittavaa. Älä siis uhraudu, vaan elä omaa elämääsi. Yksipuolinen rakkaus ei vie pitkälle ja jos sellaista koet on aika muuttaa suuntaa, jotta ilo astuu taas elämääsi mukaan. Älä anna sydämesi sanella toimintaa täysin vapaasti. Tähän viikkoon voi liittyä asiakirjoja tai lyhyt matka. Vältä tietovuotoja ja pidä omat asiat itselläsi. Ole huolellinen kommunikoinnissa varsinkin kirjoitetun tekstin osalta. 


VKO 24

Viikko alkaa täydenkuun merkeissä. Nyt on aika puhdistaa vanhat pölyt pois harteilta ja jatkaa eteenpäin kevyemminn mielin. Viime viikko jo laittoi puhtia asioihin. Nyt alkaa kasvun aika. Kukat kukoistaa ja värit puhkeaa. Tämä näkyy luonnossa ja meidän mielissä. Kun kuljet kadulla, kiinnitä huomioa hymyileviin kasvoihin. Niitä tulet bongaamaan huomattavasti enemmän kuin surullisia tai kireitä ilmeitä. Annetaan siis kaikkien kukkia ja loistaa, sekä loistetaan mekin itse. Ahmitaan täydenkuun energiaa. Laita vesilasi ikkunalle kuunvaloon illalla ja aamulla voit nauttia uudistavan energian vettä.
Valitse alta pakka joka sinua puhuttelee ja lue millaisia energioita ja loistoa viikkosi tuo tullessaan. 

PAKKA 1
Sinulla on tullut jokin asia päätökseen. Olet huomannut raskaiden enrgioiden seuranneen sinua jo jonkin aikaa. Ne ovat vain odottaneen sitä hetkeä kun voit karistaa pölyt harteilta. Nyt on suunta eteenpäin. Itse voit vaikuttaa millaisen polun valitset. Onko polkusi suora, puiden ympäröimä vai varjojen leikki. 
Suuntaa askeleet nyt vain uutta vaihetta kohti. On aivan turha kerrata vanhoja ja pinttyneitä asioita ja tapoja. Uudistaminen on puhdistavaa, mutta on muitettava että suuri uudistus vie myös voimia. Onkin siis huolehdittava raikkaan veden juonnista, suihkusta ja valosta. Näistä koostuu uudistuva energia, jota sinä tarvitset. 
Viikkosi tuo tullessaan vakautta ja selkeyttä. Luota vaistoihin ja siihen että elämä kantaa.

PAKKA 2.
Viikon alussa joudut miettimään valintojasi. On hyvä pysähtyä, varsinkin jos kevään tahti on ollut kova. Nyt olisi aika lomalle ja unelle. Kuitenkin uni voi tällä viikolla aiheuttaa hamaita hiuksia, sillä energiat ovat uudistavia, jolloin unen laatu voi kärsiä. Näet ehkä paljon unia, joita on hyvä aamulla kirjailla ylös. Ajanjaksot ovat tärkeitä. Tuleeko uniin aikoja, kirjaa kaikki ylös mitä muistat. Muutenkin viikko tuo uusia asioita elämääsi ja mahdollisesti jopa sioutumisia. Jos olet vielä vapaa, niin voi olla että tulet ottamaan askeleen kohti parisuhdetta. Taas jos olet haaveillut perheenlisäyksestä, niin nyt on hyvin hedelmällinen viikko siiihen. Käytä hyväksi kaikkea uudistuksiin taarvittavaa energiaa, mitä sitten oletkin haaveillut uudistavasi. 
Viikon jälkeen kaikki asiat ovat huomattavasti kevyempiä ja täynnä uusia alkuja.

PAKKA 3.
Oletko rakentanut ympärillesi suojamuurin? Mitä pelkäät?
Viikon alussa on hyvä käydä keskutele itsensä kanssa omista peloista ja rajoitteista. Miksi olet niitä ympärillesi rakentanut? Jos jokin asia on takkuillut, on aika heittää roskiin vanhat luutuneet tavat ja ajatukset. uudista mielesi ja ole rohkea. Täydenkuun energia antaa sinulle rohkeutta aloittaa ja toteuttaa niitä asioita, jotka ovat vain odottaneet ja junnanneet paikallaa. 
Joillekin viikko tuo ylennyksen, uuden työn tai rohkeuden tehdä aloitteita. Älä jää kiinni menneisiin, vaan jatka matkaasi. Ota vastaan ideat joita sinulle satelee tai joita huomaat itselle putkahtelevan. Lähde toteuttamaan asioita rohkeasti ja suuntaa askeleet eteenpäin. Lupeta turha murehtiminen sekä asioiden vatvaminen.

PAKKA 4.
Viikko on hyvä aika yhteistyölle. Älä yritä selvitä kaikesta yksin. Voimat vain hupenevat. Tämä viikko on hyvä aloittaa projekteja ja saada muutkin innostumaan niistä. Kommunikointi toisten kanssa on helppoa ja rakentavaa.
Käytä viehätysvoimaasi ja rakkauttasi, kun haluat saada asioita läpi. On huomattavasti helpompaa toimia kun on hyvä itseluottamus. 
Rakastuneille ja sinkuille viikko lupaa hyvää rakkausrintamalla. Parisuhteissa olevien viikko sujuu helposti, ilman kitkaa. 
Käytä näitä energioita hyväksi koko viikon ajan. Nauti helppoudesta, koska aina viikot eivät suju näin mallikkaati.
Unohda turha kireys. 

VKO 23

Nyt on uudelleen rakentamisen aika. Menneiden viikkojen tahmeat energiat ovat väistyneet ja voit tuntea helpotusta ja lisääntyvää energiaa, joka auttaa sinua kaiken uuden rakentamiselle. 
Jos olet jo lomalla, koet vaihtuvia hetkiä, jotka antavat sinulle voimaa.
Kaikki uusi on hyvä aloittaa jo heti tänään. Ei kannata pidätellä intoa ja tarmoa, jos sellainen iskee, vaan lähde liikkeelle. Tuulet ovat nyt suotuisat kaikkeen uuteen, mitä se sitten kenellekkin tarkoittaa. Tästä voitt ottaa selvää, valitsemalla yhden alla olevista pakoista ja lue sen tulkinta sinulle.

PAKKA 1.

Sinun aikasi on päättää elämänvaihe joka on ollut haastava ja vaikea. Oikeudenmukaisuus vallitsee  ja saattaa tuntua jopa armottomalta, sillä luonollinen syyn ja seurauksen laki ei ota tunteita huomioon. Käytännössä voidaan joutua sovittelemaan riitoja ja omaisuusasioita. Tästä selviää vain kovalla ja hyvällä asenteella.
Varo näkymättömiä vaaroja. Suojaudu hyvin. Ratkaisu voi tarkoittaa kykyä pysyä maksuvarojen puitteissa, jos kyse on omaisuudesta ja rahasta.  
Usko lujasti itseesi, vaikka tuntuu että elämä pakottaa joskus polvilleen. Sieltä kuitenkin noustaan aina. Rakenna hyvä perustus, jonka jälkeen anna aikaa kasvulle. Kun tästä lähdetään eteenpäin, nähdään kuinka kaikki istuttamasi kukat puhkeaa kukkaan. Sinulle on annettu työkalut joilla voit korjata omaa elämääsi. Vain sinä, jos kuka osaat käyttää niitä.
Elä siis omaa elämääsi tunteella että, Minä osaan ja Minä voin. 
Rauhaisaa ja rakentavaa viikkoa.

PAKKA 2

Olet saanutkin jo tuulta purjeisiin ja vauhti vain kasvaa. Jokin mukava yllätys tuo hyvää oloa. Huomaa kuinka suotuisasti sinun veneesi keinahtelee aallokossa. Ilmassa on nyt odotuksen tuntua. Tällä on myös puskurivaikutus joka suojaa negatiivisilta toimenpiteiltä. 
Jos odotat romantiikkaa, niin sitä on luvassa tällä viikolla. Kuitenkin on hyvä muistaa että itse täytyy olla valmis ottamaan vastaan jos sitä tarjotaan. Ei kukaan sitä väkisin sinulle tuo.
Jos saat siis kutsun esim. syömään, älä jätä sitä käyttämättä, sillä voi olla kauaskantoisia seurauksia.
Viikon aikana voi tulaa tarve paeta todellisia tunteita. Itseluottamusta vain peliin. Tietoinen ja alitajuntainen mieli vaihtelee, joten on hyvä erottaa ne toisistaan. Käytä silloin mieluummin energiasi johonkin fyysiseen harrastukseen, esim urheiluun tai vaikka seksiin. 
Nauti viikon tuulista, sillä ne ovat suotuisat. Aurinkoa viikkoosi.

PAKKA 3.

Elämä tuo eteen välillä viikkoja, kun ei oikeasti tiedä onko kaikki hyvää vai huonoa. Joskus joudutaan kamppailemaan ajatusten välillä. Usko siihen, että asiat ovat hyvin, voi kaatua ajatukseen että tämä tarkoittaa kaiken loppua. On kuitenkin muistettava, kun jokin asia loppuu, se antaa mahdollisuuden uuden syntymälle. Ota itseäsi kädestä kiinni ja taluta eteenpäin, vaikka välillä tiesi on kivikkoinen. 
Ole huolellinen asioiden ilmaisussa, sillä joku toinen voi käsittää sanomasi toisin, kuin itse ajattelet.
Kulje matkaasi askel kerrallaan. Nyt ei ole aika ottaa isoa harppausta, vaan tunnusteltava mitä tiellä on. Katso jalkoihisi, jotta et komapastu aina samaan kiveen, vaikka polkusi olisi sinulle tuttu. 
Viikon teema uuden rakentaminen osuu sinulle hyvin vahvasti ihmissuhteiden osalta. Muista, että on kuitenkin päätettävä keskeneräiset asiat ennenkun aloittaa uuden rakentamista. 
Luo hyvä perustus kaikelle mitä rakennat, joskus on hyvä pysähtyä miettimään rakennusaineita. Kun sijoittaa niihin hiukan enemmän, voi saada paremman looputuloksen. Sinun viikon teema on kärsivällisyys ja tunnollisuus.VKO 22

Viikko on täynnä mystiikkaa. Rakastuneet voivat odottaa vastakaikua haaveittensa kohteelta. Suuret päätökset kannattaa tehdä tällä viikolla, koska on alkanut kasvun aika. Toisille nuo päätökset voivat olla jopa niinkin dramaattisia kuin ero kumppanista tai irtisanoutuminen työstä. Kuitenkin on muistettava, että kun jotain suurta päättyy, se antaa uudelle kasvulle tilaa. Älä siis enää lykkää suuria päätöksiä vaan tee ne nyt kun niiden aika on. Tällä viikolla on myös hyvä aika allekirjoittaa sopimuksia, jotka liittyvät työhön tai omaisuuteen. Viikon alku voi tuntua hyvinkin raskaalta, kun tietää mitä kaikkea pitäisi tehdä ja aloittaa. Luota kuitenkin siihen, että sinulle annetaan voimaa ja rakkautta selviytyä ihan mistä vain. Valitse pakoista se, joka kuvastaa parheiten viikkosi tunnelmaa, lue tulkinnat alta.
Rakkaudellista energiaa viikkoosi. 

PAKKA 1.

viikon 6 päivää kuvastavat sinun omaa olotilaasi. Tarkkaile, mitä kehosi ja mielesi haluaa sinulle kertoa. Sanoman vaikutus kestää kesäkuun loppun asti. Kasvu on alkamassa, jos et vielä ole sitä huomannut. Jokin projekti joka liittyy itseesi on alkamassa. Sinulle tarjotaan mahdollisuuksia, jotka voivat jäädä toteutumatta tai voivat toteutua, mutta kaikki on sinusta itsestäsi kiinni. Mutoksen tuulet puhaltavat, joten kaikki on mahdollista. Tunteiden alueella koetaan jotain uutta, hankkeet saavat eloa tai älyn maailmassa koetaan neronleimauksia. Avaa rohkeasti ovi uuteen. Älä jää roikkumaan vanhoihin kaavoihin ja pysähtyneeseen tilaan. Nyt on tullut aika tehdä se suuri päätös, jota olet jo mielessäsi pyöritellyt. Lähde matkalle, joka on sinulle uusi ja ihmeellinen. Koet valtavia tunneryöppyjä tulevan kuukauden aikana. Älä säikähdä niitä, sillä ne kuuluvat sinun projektiisi. Näin pääseet irti niistä asioista, jotka sinua pidättelee tai ehdistaa. Kun tuollaisia muutoksia tekee, on päivän selvää että tunteet nousevat pintaan. Anna kaikki ne kyyneleet purkautua, on ne sitten ilosta tai surusta.
Ole itsellesi armollinen. Ansaitset kaiken sen, mitä voit vain toivoa. Heitä toivon kivi veteen, kuule molskahdus joka aloittaa toiveen toteutumisen. Tästä se lähtee, älä pelkää vaan anna mennä, Lennä!

PAKKA 2

Koet ehkä joutuneesi muiden käskytetetäväksi tai sinua yritetään ohjailla johonkin suuntaan, mikä ei ole sinulle mieleinen. Muista, ei sinun tarvitse tanssia toisen pillin mukaan, voit itse päättää omasta elämästäsi. Vain sinä voit tehdä nuo päätökset ja aloitteet, mitkä koskevat omaa elämääsi. Parisuhde voi tuntua nyt raskaalta ja olet ehkä pyöritellyt sitä koskevia päätöksiä mielessäsi. Tämä viikko on päätöksiä varten. Jos niitä ei tehdä tällä vikkolla, ne kannattaa siirtää syksylle. Keskustelu on avain sana, jolla saat selvitettyä omat ja hänen ajatukset. Joko ne kohtaavat tai sitten ne poikkeavat täysin toisistaan. Älä jätä asioita arvailujen ja olettamusten varaan. Kaikessa kannattaa löytää totuus, vaikka joskus se satuttaa. Mutta yleensä sen tehtävä on helpottaa omia ajatuksia ja selkeyttää suuntaa minne mennään. Sinun suuret päätökset tällä viikolla koskevat parisuhdetta/ kumppanuutta. Jos et ole vielä kumppania löytänyt, sinun on tällä viikolla aloitettava toimenpiteet sen etsimiseksi. Onko se jokin kesätapahtuma minne olet lähdössä, sovellus jonne voi tuon toiveen ladata tai päätös lähettää viesti henkilölle joka on ajatuksissasi. Jos tällä viikolla et saa aloitetta tehtyä, se kannattaa siirtää loppukesään. Muista, että kaikki toiveet voivat toteutua, jos vain itse uskot niihin. Toivotaan ja tehdään päätökset tällä viikolla, ei siirretä niitä kesän yli. Kesä on kevyempi kulkea, kun ei ole painolastia harteilla ja ajatuksissa.

PAKKA 3. 

Sinun päätöksesi koskevat työtä tai harrastuksia. Nyt on heitettävä verkot vesille ja tehtävä jotain sellaista, mitä olet ajatellut mutta et ole vielä aloittanut. Yhteistyö sujuu tällä vikkolla hyvin sekä työssä että vapaalla. Viikon teema pyörii vahvasti raha-asioiden ympärillä. Nyt on hyvä viikko tehdä kauppoja, solmia työsopimuksia, hakea työpaikkaa tai tehdä järjestlyjä joita elämä vaatii. Itseluottamus on avainsana sinun viikkoosi. Luota itseesi ja kykyihisi. Kukapa muu sinuun uskoo, jos et sinä itse. Tämän vuoksi hankkeet ja toiveet saavat hyvän päätöksen. Ole rohkea ja tee itse ne toimenpiteet mitkä elämäsi tälllä hetkellä vaatii. Ahkerat ihmiset pääsevät päämäärään helpommin, joten ei kannata nyt siirtää projekteja, jotka ovat auki. Aloita ne ja laadi suunnitelma milloin projektisi on valmis. Tämä helpottaa aloittamista ja varmastat sen, että kaikki tulee tehtyä ajallaan. Kesäsi on helpompi, kun alta saa pois tekemättömiä töitä, silloin voi vain nauttia luonnosta, kesästä ja auringosta.
Sinulle annetaan rikkautta, joko aineellista tai henkistä. Ole sinnikäs ja päätä haluta vain parasta. 


 

VKO 21

Moni huomaa, että on ehkä pitkästynyt ja uupunut. Koko talven ja kevään raskaat energiat ovat tehneet tehtävänsä. Olisi aika ja halua kömpiä ulos kuorestaan ja aloittaa kesä. Kuitenkaan se ei ole aivan niin yksinkertaista. On karistettava nuo negatiiviset energiat harteilta ja ladattava uutta positiivista energiaa. Sen jälkeen on helpompaa lähteä kohti kesää. Puiden lehdetkin jo tekevät tuloaan ja aurinko lämmittää, joten on aika tulla ulos kuorestaan. Tämän viikon sanoma onkin ulkoilu. Kulje luonnossa, katsele ympärillesi ja kuuntele. Kaikki kesän merkit ovat ilmassa. Sinunkin kesäsi ja kasvusi voi alkaa. 
Valitse pakoista sinua kutsuvat kortit ja lue tulkinnat.

PAKKA 1.
Ankkuri on kiinnitettävä. Olet mahdollisesti ollut tuuliajajolla tai ehkä haaksirikkoutunut. On ollut tunne, että ei ole vielä täysin paikallaan. Tämä viikko on sinun sitoutumisesi aikaa. Koskee se sitten parisuhdetta tai jotain muuta asiaa elämässäsi. Huomaat että ympärilläsi oleva energia rauhoittuu ja matkasi helpottuu. Sinulla kumpuaa energiaa välillä vähän liikaakin. Ilmaantuu otollinen tilaisuus moniin uusiin asioihin, tuttavuuksiin tai vaikka rakkauteen. Vahvoja tunteita onkin hyvä kontrolloida, sillä joskus ne menevät yli, varsinkin silloin kun sydän hallitsee päätä. Viikon aikana nousee myös myötätunto esille. Sitä voit käyttää kaikissa tilanteissa, joissa puuttuu rakkautta ja ymmärrystä.
Viikkosi on siis kaikin puolin hyvä ja tunteikas. Ota vastaan se mitä annetaan ja ole siitä kiitollinen.

PAKKA 2.
Sinun matkasi on alkamassa. Oletko lomalla? Jos et ole vielä päättänyt mitä lomallasi teet, niin on korkea aika tehdä suunnitelmia. Aluksi asiat voivat kohdata vastustusta, kuitenkin kun päästään liikkeelle, tie menestykseen on avoin. Älä siis luovuta, vaikka kaikki ei aluksi lähde käyntiin. Voi olla tuota energian vähyyttä, jonka raskas talvi ja kevät on sinusta vienyt. Puhalla tuulta purjeisiin. Lepää ja nauti kesän alkamisesta. Aurinko on sinulle parasta lääkettä tällä hetkellä. Nyt ei kannata sijoittaa voimavarojaan mihinkään turhaan tai työhön, jota ei ole pakko tällä viikolla tehdä. Joskus voi ihan luvan kanssa siirtää seuraavaan viikkoon niitä asioita, joita ei ole pakko vielä tehdä.
Sinä jos kuka olet loman tarpeessa ja sen ansainnut.

PAKKA 3.
Oletko mökki-ihmisiä? Jos olet, niin käytä viikko mökillä oloon. Siellä pääset kaikkein lähemmäksi kesää ja sen alkua. Istu ulkona terassilla ja kuuntele lintujen laulua. Kuulet mahdollisesti käen kukkuvan ja joutsenten laulavan, kun ne alkavat pesää kohentaa. Sinun viikkoosi nousee henkilökohtaisia mahdollisuuksia, joita ei pidä jättää käyttämättä. Jos olet harkinnut muuttoa, on aika tehdä asian eteen jotain. Tämä voi olla myös muutto ns. kesäkotiin. Ne, jotka jäävät töihin ja kotiin, on hyvä käyttää aikaa ystävien ja läheisten kanssa olemiseen. On tehtävä uusia suunnitelmia, keskityttävä miettimään mitä kesältä ja ehkä koko elämältä vielä haluaa. Uudet suunnitelmat pitää rakentaa menneisyyden kokemusten pohjalle. Silloin saadaan irti positiivista energiaa, joka lupaa menestystä kaiken päätteeksi. Nauti viikosta ja kesästä, anna auringon paistaa.


Vko 20

Tuntuuko sinustakin, kuin jokin painaisi hartioita alaspäin? Päänsärkyä on alkuviikosta ilmassa.
Nämä ovat kosmisia vaikutuksia, joita tuo kuun pimennys ja täysikuu aiheuttaa. On suurten muutosten aika.
Joillekin tämä ajanjakso on täynnä yllätyksiä ja taas toiset ovatkin siihen jo varautuneet hyvissä ajoin. Joten nyt on aika tehdä suuria suunnitelmia. Ota kynä käteen ja kirjaa suunnitelmasi paperille. Jos osaat, niin tee tänään tuo unelmakarttasi. Muista kirjata myös, milloin tai mihin mennessä nuo unelmat haluat toteen. Ole siis kuitenkin realisti, älä aseta tavoitteita liian pitkälle tai lyhyelle ajalle. Samoin on hyvä miettiä mikä on realistinen tavoita.
 Aloita nyt elämään tuota suurta haavettasi kohti. Aurinkoa viikkoosi.
Valitse se pakka joka mielestäsi kuvaa olotilaasi tänään, lue sen tuoma tulkinta.

Ruusu
Viikonpakka kuvastaa omakuvaa ja sisäistä minuutta. Tästä viikosta alkaa sisäinen kasvusi vahvasti ja matkasi kohti suuria muutoksia. Nämä tulet huomaamaan kehossasi sekä ulkoisissa elämänasioissa. Haaveiletko uudesta urasta, autosta tai matkasta ulkomaille. Luo tuo unelmakarttasi, joka ylettyy kaukaisempiinkin haaveisiin.
Sinun kasvusi alkaa hiljalleen, pienin askelin mutta lopputulos on suurempaa kuin osaat nyt kuvitellakaan.
Käytä hyväksesi tällä viikolla omaa viisauttasi. Sinulta tullaan kysymään neuvoja ja luota, että juurikin sinulle annetaan nuo oikeat sanat, jotka auttavat ystävää/läheistä kun hän apuasi tarvitsee.
Vietä aikaa haaveillen ja katso kaukoputkellasi eteenpäin kauemmas. Muista kuitenkin kävellessä katsoa jalkoihin, ettet vain kompastu.
Sinun paras aikasi tänä vuonna on vko 29-32 välissä. Nauti siitä

Sokeripala
Jospa oisit kultaseni sokerpalanen? Nyt on rakkaudellisten haaveiden ja niiden toteutusten aika. Mieti mitä elämältäsi vielä haluat? Minkälaista rakkautta haluaisit ja minkälaista rakkautta antaisit. On hyvä miettiä kohtaavatko nämä kaksi toivetta. Niiden tasapainon löytäminen on joskus vaikeaa. Sinulla aukeaa kuitenkin nyt viikko, jolloin voit näitä unelmia ja haaveita alkaa luomaan ja toteuttamaan.
Viikot 27-33 on ajanjakso jolloin tunteet syvenee ja syttyy. Jos et näiden viikkojen aikana löydä tasapainoa, niin se voi siirtyä seuraavaan vuoteenkin. Rauhoita mielesi ja lopeta vastaantaistelu, mitä se sitten kenellekin tarkoittaa. Toisille sitä, että luovutan rakkauden suhteen, toisille sitä että uskallan vihdoin kokeilla tuota minulle annatettua rakkautta.
Tehdään siis itse ne valinnat rakkauden suhteen. Huomaa, että ei niitä kukaan sinulle valmiina tuo tai jos tuokin, niin silloin niitä ei osaa arvostaa. Kun kuljet, niin katsele ympärillesi ja huomaat mahdollisesti lukkoja ja avaimia viikon aikana. Tämä on sinulle merkki siitä, että on aika löytää oikea lukko ja siihen oikea avain. Rakkaudellista viikkoa

Kivi
Joko olet aloittanut tuon unelmakartan tekemisen? Jos et ole niin sinun on se tällä viikolla tehtävä, sen taika laskee viikko viikolta tänä vuonna.
Tavoittele suuria, sillä sinulle on tulossa suurempaa voittoa elämääsi. Kirjoita vaikka kirje toiveistasi; mitä minun elämäni on vuoden päästä. Lue tuo kirja vuoden päästä. Nämä toiveet ja haaveet ovat toteutuneet juurikin siinä mittakaavassa jossa olet ne tehnyt. Tään vuoksi on hyvä miettiä realistisesti omaa elämää.
Jos haluat edetä uralla, löytää uuden työn tai vaihtaa asuntoa/muuttaa, nyt on niiden suunnitelmien aika. Sinun parhaat viikkosi näiden toteuttamiseen ovat 27-34.
Puno verkkosi vesille.

Höyhenet
Koet ehkä, kuinka olet lähtöpisteessä. Elämäsi muuri on sortunut alkuvuodesta ja on uudelleen rakennuksen aika. Rauhoita hetkeksi mielesi ja mieti mitä haluat vielä tälle vuodelle. Sinun suunnitelmasi voivat olla muita pienemmät, mutta on aina hyvä luoda edes joku suunnitelma. Sinulle on varattuna yllätyksiä vko 26-29. Nuo yllätykset ovat mieleisiä tapahtumia tai asioita joita et ehkä ole edes osannut odottaa. Kun lähtee rakentamaan elämää ns. alusta, on haaveet usein pieniä ja varovaisia. Älä kuitenkaan epäröi tehdä suurempia toiveita. Jos sinulle ilmestyy tilaisuus toteuttaa itseäsi, käytä se viipymättä hyväksi. Uskollisuus palkitaan tällä viikolla. Ole lojaali ja uskollinen. Odottamattomat tapahtumat tuottavat sinulle iloa ja onnea, kun osaat katsoa niitä sieltä omasta näkövinkkelistäsi. Muista tämä on sinun oma elämäsi ja kaikki tunteesi ovat sinun omia ja tärkeitä. Kukaan toinen ei voi niitä tuntea samoin, joten onkin hyvä, että ei arvostele tai vähättele koskaan toisen tunteita.
Ota vaikka hyvä kirja tai elokuva, joka vie ajatuksiasi kauemmas tästä päivästä, lue ja rentoudu. Olet sen ansainnut.


Vko 19 


Viikon aikana nousee usealle meistä voimattomuuden tunnetta. Kasvava kuu voi aiheuttaa paineita. On hyvä ottaa rennosti aika työpäivän ulkopuolella. Suorittaminen ja talven pimeys on vienyt voimia. Tee valintoja. Valitse mitä tekisit mieluiten. Lähdetkö ulos kävelylle ilta aurinkoon vai siivoatko kaapit. Toisille tuo kaappien siivous on myös terapiaa ja toisille taas suorittamista. Siivoa pois ne asiat ja tavarat, joita et elämässäsi tarvitse. On turhaa kerätä kaikkea ympärilleen. Pienemmälläkin tulee toimeen.
Tyytyväisyys omaan elämään onkin viikon avainsana. Oletko tyytyväinen? Onko toiveita, joiden haluat toteutuva? Ystävät ja läheiset nostetaan jalustalle, vietä hetki heidän kanssaan. Iloiset tapaamiset ja juhlat ovat aina virkistäviä. On erinomainen viikko kaikelle ryhmäaktiviteetille. Lähde reippaasti mukaan ja kerää ne onnenhippuset, joita sinun matkallesi annetaan. Nautitaan keväästä yhdessä.

PAKKA 1

On muistettava mitä korkeammalla kiipeää, sitä korkeammalta voi pudota. Käy mielessäsi läpi omat tavoitteet. Oletko asettanut ne hiukan liian korkealla. Joskus on parempi aloittaa helpommasta tavoitteesta. Älä kuitenkaan luovu tuosta suuremmasta haaveesta, mutta sen aika ei ehkä ole vielä. Tartu tilaisuuksiin, joita sinulle tarjotaan. Ideoita syntyy helposti, samoin pilvilinnoja. Vakaalla pyrkimyksellä ne on saavutettavissa. Kaikki viittaa nyt laajoihin tulevaisuuden näkymiin.
Jokin asia tai henkilö yrittää rikkoa harmoniaa. Tilanne ei ole onnellinen, mutta joskus on parempi sanoa suoraan, kuin piilottaa ajatukset ja sanat. Älä ole oman elämäsi este. Voit itse vaikuttaa siihen, miten asiat menevät ja toteutuvat. Pyri pitämään yllä harmoniaa. Ole hienovarainen ja käytä mahdollisesti naisellisia energioita hyödyksi.
Viikko on siis siivousta monessakin mielessä. Anna pölylle kyytiä, se ei näytä hyvältä kevät auringossa. 

PAKKA 2
Kompromissi on joskus väistämätön. Tämä pätee tunne-elämässä tai ystävyydessä. Sisäinen rauha voi olla hetken hukassa. Tee päätökset niin, ettet aina vaadi muiden antautuvan sinun tahtoosi. Kuuntele muita ja ota oppia siitä, kuinka he saman asian käsittelevät. Et ehkä heti huomaa tuota opetusta, joka sinulle tarjotaan, kun sama tilanne tulee myöhemmin vastaan, olet jo viisaampi ja voit ajatella, että olet itse tuon asian osannut hoitaa oikealla tavalla. Toiset saattavat häikäilemättä käyttää hyväksi sinun uskollisuuttasi. Toisaalta tällainen uhrautuminen voi olla todellinen lahja niille, jotka tarvitsevat kipeästi apua.
Huomaat henkilön, joka ehkä välillä elää haavemaailmassa. Hän on rakastettava ja uneksija. Hän voi helposti ikävystyä, joten kannattaa hänelle suunnata neuvo johonkin harrastukseen tai toimintaan, mitä hän voisi tehdä, jotta masennus ei valtaa häntä. Tämä tarkoittaa tälle henkilölle uutta innostuksen puuskaa. Ota hetki aikaa hänelle ja kuuntele mitä hänelle kuuluu.

PAKKA 3

Sinun viikkosi on täydellinen käytännön mielessä. Noudata vain syyn ja seurauksen lakia, niin viikko on positiivinen ja menestyvä.
Käytännön suunnitelmat pitää laatia nyt heti, ei vasta ensi viikoilla. Tee ns. to do- lista.
Kommunikointi on sujuvaa tällä viikolla ja kaikki erikoisetkin viestit kannattaa lähettää tai kertoa eteenpäin. Älä pelkää tuoda omaa mielipidettäsi julki.
Elämäsi näyttäytyy uudesta näkökulmasta ja uusilla toiveilla on nyt mahdollisuudet toteutua. Unet osoittautuvat hyvinkin valaiseviksi. Kirjoita ne siis heti aamulla ylös ja mieti mitä ne sinulle yrittävät kertoa. Jos et tartu kaikkiin otollisiin tilaisuuksiin, niin voit katua sitä jälkikäteen. Arvioi uudelleen kaikki käytännön asiat ja tulevaisuuden suunnitelmat.
Viikkosi on hyvin tasapainoinen ja sisäiset sekä ulkoiset tunteet sisältävät kallisarvoisia viisauksia.
Huomioi, että tämä viikko on sinun vuoden merkittävin viikko jollakin tunteisiin liittyvällä tasolla


VKO 18

Viikon teemana on tasapaino. Elämässä vaaditaan jatkuvasti tasapainottelua. Tämä on usein ahdistavaa, kun ymmärtää, että joutuu elämään kahden maailman välissä, oma maailma ja ulkomaailma. Välillä on hyvä pysähtyä miettimään näitä kahta maailmaa. Elänkö oikeasti siinä maailmassa missä haluan vai onko kaikki olosuhteista johtuvaa. 
Sinussa on voima muuttaa tuota maailmaa missä elät. Voima joka on sisälläsi, se voima voi olla hukassa ja unohdettuna. Kevään voiman voi huomata katsoessaan ulos. Lumen ja jään alta alkaa uusi elämä. Tuo uskomaton voima, jonka aurinko ja luonto saa yhdessä aikaan, kannattaa ottaa omaan kasvuun mukaan. Anna itsellesi nyt aikaa omaan kasvuun. Rauhoita hetkeksi mielesi, hengitä syvään ja haaveile missä maailmassa haluat elää juuri nyt. Nyt on tullut aika löytää oma kasvu ja voima. 
Nautitaan keväästä ja auringosta, ainakin pieni hetki arjen keskellä. Aloita aamusi rauhallisesti hengitellen ja avaa ikkuna uuteen aamuun. Kuiskaa hiljaa, "Minä elän" ja sen jälkeen sano se uudelleen ääneen "Minä Elän!". Huomaa tuo kasvu, jonka nuo sanat saavat aikaan. Tästä on hyvä jatkaa.

PAKKA 1.

Sinun viikkoasi kantavat sanat onnellisuus ja rakkaus. Huomaat viikon aikana kuinka sinussa herää halu tehdä aloitteita. Voit siis toimia sen mukaan mitä sydän sinulle kertoo. Nyt on se viikko jolloin voit löytää ja elää suurta rakkautta. Rakkaus on tunne joka ilmenee meillä kaikilla eri tavalla. Huomaat ehkä rakastavasi itseäsi eri tavalla kuin ennen. Näet ympärilläsi rakkautta ja tämä herättää sinussa suuria hyvän olon tunteita. Toiset voivat löytää suuren rakkauden tällä viikolla elämäänsä. Joten kehotan sinua huomaamaan nuo asiat ympäriltäsi. Mieti mikä on sinun suuri rakkautesi. Onko se aina välttämättä kumppani, rakastettu? Luo haaveita ja lähde niitä kohti, löydä uusia tunteita ja polkuja. 
Viikko on kaiken kaikkiaan hyvin harmoninen. Löydät itsestäsi tuon sisäisen ja ulkoisen maailman harmonian. Tämä on hyvin harvinainen viikko vuodessasi. Ota irti kaikki se mitä näet ja koet. 
Joillekin viikko voi tuoda tullessaan uuden ystävyyden, rakkauden tai jopa kosinnan. Ota se riemulla vastaan ja huikkaa elämälle kiitos.

PAKKA 2.

Tällä viikolla nousee vahvasti esille miespuoleinen henkilö. Hän voi kuvastaa isä-tyyppiä tai esimiestä. Ajatuksesi ovat hänen puolella. Nauti hänen seurastaan ja kuuntele mitä hänellä on sanottavaa. Kerro hänelle, kuinka tärkeä hän on, on hän sitten läsnä, kauempana tai jo edesmennyt. Odota viestiä jonka hän sinulle tuo. Nuo sanat kumpuavat syvältä ja niillä on sinulle suuri merkitys. Negatiiviset ihmiset keräävät helposti negatiivista energiaa ympärilleen, joten on hyvä puhdistaa energiat välillä. Jos sinulla on tuon miehen kanssa jotakin keskusteltavaa, anna tilaisuus poistaa tummat pilvet yltänne ja katsokaa mitä tulevaisuudella on annettavaa. Nyt on siis aika sopia kaikki erimielisyydet. On myös aika nauttia niistä hetkistä joita saamme viettää läheistemme kanssa. Ota rakkaudella vastaan kaikki se mitä sinulle annetaan.
Riittämätöntä uskoa tämän maailman ulkopuolisiin voimiin on vahvistettava pykimällä jatkuvasti kokemaan uusia ilmiöitä ja tunteita. Sivuuta vastareaktiot joita kohtaat, varsinkin jos ne ovat negatiivisia. Luo mieluummin itse positiivinen ilmapiiri ympärillesi. Huomaat kuinka paljon helpommin kohtaat asiat ja tilanteet. On siis meistä itsestä kiinni, kuinka energiat ympärillämme vaikuttavat ulos- ja sisäänpäin. Tarkastele omaa suhdettasi sisäiseen ja ulkoiseen maailmaan. Miten voin itse siihen vaikuttaa? 

Pakka 3.

Sinulla on takana tai meneillään rankka jakso elämässäsi. Olet mahdollisesti kadottanut tuon sisäisen voimasi. Kyyneleet ovat polttaneet silmissä. Kaikki toivo sekä into on poljettu maahan. Nyt on aika löytää sisäinen voima, jolla saat aikaan muutoksen. Kaikki viikon 7 päivää on varattu sinun sisäiselle ja ulkoiselle muutokselle. On tullut aika saattaa loppuun lievästi sanottuna vaikea kausi. On löydettävä ketjun heikoin lenkki ja vahvistettava puolustusta ulkoisia tekijöitä vastaan. Innottomuutta vastaan täytyy taistella, on voitettava, mikäli halutaan ylläpitää elämää käytännöllisellä, tunneperäisellä ja taloudellisella tasolla. Pidä kiinni omista suunnitelmista ja tavoitteistasi. Älä katso taaksesi, vaan jatka kohti uusia seikkailuja. Huolehdi riittävästä veden juonnista, siitä saa puhdasta uutta energiaa. Älä tuhlaa voimavarojasi turhiin asioihin, joita et voi muuttaa. Käytä mieluummin energiasi  itseesi ja omaan sisäiseen kasvuun. Ota siis tällä viikolla omaa aikaa. Tutustu siihen "kuka minä oikeasti olen tai kuka minä oikeasti haluan olla?" Kun löydät vastauksen, mieti mitä minä voin tehdä, jotta olen sellainen kuin itse haluan tai mitä minun täytyy tehdä, jotta maailmani on sellainen missä haluan elää. Luota itseesi ja sen sisäiseen voimaan. Katso peiliin ja kuiskaa "Olen upea juuri tällaisena kuin olen!"


VKO 17

Viikon teema on henkilökohtaiset asiat. Oletko kokenut sen että toisen asioihin sekaantuminen voi aiheuttaa hankalan tilanteen. Joskus joudutaan kantamaan toisten ihmisten taakkoja. Joten keskitytään tällä viikolla itseemme. Nautitaan omasta seurasta ja otetaan lisäaikaa asioiden hoitamiseen ja kulkuun. Nyt tarvitaan itseluottamusta ja voimaa. Ei murehdita menneitä vaan keskitytään tulevaan. Joskus on parempi pitää suuta pienemmällä, kuin huudella totuuksia julki. 
Joten käytetään viikko oman sisäisen rauhan löytämiseen. Valitse mieluummin rauhallinen ilmapiiri kuin häiritsevä melu.
Valitse kuvasta sinua puhuttelevat kortit ja noudata pientä tehtävää jonka sinulle annan. Olisin onnellinen jos annat palautteen viikon lopussa kuinka tuo tehtävä toimi ja mitä se sinulle antaa. Kiitos Aloitan itse uuden opiskelun tällä viikolla ja teen itsekin tehtäviä jotka liittyvät hyvään arkeen. 
Aurinkoa viikkoosi


PAKKA 1.

Sinulla on jotakin kunnianhimoisia tavoitteita. Joskus niiden saavuttaminen tuntuu mahdottomalta. Älä kuitenkaan anna periksi. Suorita aina yksi hanke kunnialla loppuun, jotta seuraava voi alkaa. 
Sopimuksia kannattaa noudattaa ja niiden tekemisessä on käytettävä huolellisuutta. 
Varo viikon aikana riitoja ja huonon tuulen purkauksia. Niitä on nyt valitettavasti ilmassa. 
Vahva yhteys menneisyyteen. Jokin asia tai tuttava menneisyydestä nousee esiin. Tässä tilanteessa löydät oikean toimintatavan, kun mietit kuinka olet toiminut ennen. Älä pelkää jättää menneitä taaksesi tai muuttaa vanhaa toimintatapaa. On parasta kuunnella sydäntään ja luottaa itseensä tilanteissa joissa on epävarma. Tee jotain sellaista mitä oikeasti haluat.
Sinun viikon tehtäväsi on miettiä mitä ongelmaa pakoilet? Kirjaa ylös tuo ongelma ja mieti kuinka olet ennen toiminut ja miten voisit toimia, kun olet uudelleen samassa tilanteessa. 
Kuuntele rehellisiä vastauksia, joita sydämesi sinulle antaa. Usko itseesi ja näytä muille taitosi rakentaa jotain uutta. 

PAKKA 2.
Talven jäljiltä energiat ovat huvenneet. Voi nousta vahvasti tunne, että varoja hupenee useaan eri suuntaan. Nyt on aika painaa jarrua. Usko omaan itseen voi horjua ja tämä alentaa itseluottamusta. Mielialojen vaihtelu on tällä viikolla voimakasta, mutta onneksi se on vain tilapäinen vaihe ja usein liittyy tuohon energian vähyyteen. Yritä kulkea siis keskitietä tämä viikko. Tiedosta se että sinussa on kyllä sisällä voimaa, jolla voit kesyttää vaikka leijonan. Ole valmis taistelemaan omasta edustasi ja muista että vastoinkäymiset opettavat aina jotain uutta. Nähdään siis nuo vaikeudet positiivisina kohtina elämässämme, jolloin meille annetaan tilaisuus oppia jotain uutta. 
On aika tehdä ratkaisu jonkin asian suhteen, Puntaroi tarkasti vaihtoehtoja. Joskus tarvitaan raju asenteenmuutos jotta päästään haluttuun päämäärään. Kuuntele itseäsi ja tunteitasi. Kunnioita sitä mitä olet jo saavuttanut elämässäsi.
Viikkotehtäväsi on kirjoittaa ylös tilanne, joka on horjuttanut viimeksi tasapainoasi. Mieti mitä positiivista oppia se sinulle toi. Näin näet asian huomattavasti valoisammalla tavalla ja voit kääntää jatkossakin vastoinkäymiset uuden oppimiseksi. Aina se ei ole helppoa, mutta muista tuo sisäinen voimasi.
Aurinkoa ja voimaa viikkoosi.

PAKKA 3.

Sinun viikossasi pyörii vahvasti tunteet. Saavutat korkean romanttisuuden tason ja sen kautta maailma näyttää kauneuttaan. Muista että kaikki rakastavat rakastunutta. Joten Rakasta itseäsi, sen näkyy ulospäin ja sinua on helppo rakastaa.
Elämäsi tällä viikolla tuntuu ruusuiselta ja huolet haihtuvat. Nauti niistä tunteista joita kohtaat. 
Muista että täydellinen mielenrauha tuo suurta onnea. Jos et tuota ole vielä kokenut, niin suosittelen. 
Ailahtelevia tekijöitä kannattaa yrittää hallita, jotta päästää haluttuun lopputulokseen. Itsehillintä ja mukautuvuus on välillä tarpeen. 
Sinulle tarjotaan tilaisuutta tai sopimusta. Hyvät puhujan lahjat ovat nyt tarpeen. Tartu mahdollisuuteen, joka sinulle tuodaan eteesi. Tämä voi olla ainutlaatuinen mahdollisuus, joten älä päästä sitä ohitsesi, sillä on kauaskantoisia vaikutuksia. 
Sinun tehtäväksi tälle viikoille annan miettiä mitä itsessäsi rakastat ja miten voisit näyttää sen ulospäin niin että muutkin rakastavat sinua. 
Viikkosi on kaiken kaikkiaan kaunis ja lämmin. Ota välillä omaa aikaa ja kietoudu auringon säteisiin. Lataa auringon energiaa kehoosi ja anna elämän loistaa.


VKO 16

Kesän alkuun on enää hetki aikaa. Tämä viikko on kasvun alkua. Toisille nousee kevät istutukset, toisille parisuhde ja joillekin työ. Eli uutta pukkaa, vaikka et haluaisikaan. On vain uskallettava ja annettava kasvun tapahtua. 
On upeaa nähdä, kuinka luonto herää pitkän talven jäljiltä. Lumet ja jäät sulaa, ruoho tulee esiin ja saa jälleen vihreän värin pintaan. Myös luonto käy omaa kamppailuaan keväällä. Sielläkin on asioita, jotka eivät selvinneet. Lumen alta kaikki ei lähde enää uuteen kasvuun. On siis hyväksyttävä ne tosiasiat, jotka meitä kohtaa. Ne asiat, jotka eivät selvinneet talven yli, on aika haudata. Muistot jää ja ne kannetaan syvällä sisimmässämme. Uudet tullet kuitenkin auttavat meitä eteenpäin. Ota ne rakkaudella vastaan. 
Kaunista ja voimaannuttavaa viikkoa kaikelle kasvulle.

PAKKA 1.
Sinun kasvusi tarjoaa kumppanuutta. Sitä tarjoillaan työ- tai parisuhde-elämässä. Kun tavoite on sama, vallitsee sopusointu. Jos toinen osapuoli menettää päämäärän näkyvistä on tuloksena riitasointuja. On siis parempi pysyä suunnitelmissa ja mennä niitä kohti. Vältä ylimääräistä heilumista asiasta toiseen. Kaksinaisuus vain hankaloittaa päätösten tekoa. Pyri siis yllä pitämään tasapainoa kaiken suhteen. On kyse hyvin erikoislaatuisesta henkilöstä tai tilanteesta, jossa piilee nerokkuuden siemen, mutta siitä kehittyy jotain vain siinä tapauksessa, että siemen kylvetään tutulla ja hyväksi havaitulla tavalla. Psyykkinen herääminen avaa oven uuteen maailmaan. Sinun matkasi toiseen maailmaan on alkanut tai alkamassa. Tämä tarkoittaa salakuoppia ja aarteita, sekä ennen kaikkea yllätyksiä. Ole avoin ja anna tuon kylvetyn siemen kasvaa. 
Mielihyvä, elinvoima ja hyvä terveys, tämän viikon teemat.  Etsi elämän aurinkoisia paikkoja. 

PAKKA 2.
Olet tehnyt suuren työn. Sinulla talvi on syönyt varastoja ja oikein mitään ei ole jäänyt säästöön. Huomaat terveysongelmia, jotka sinua ovat vaivanneet. Kaikki on täytynyt tehdä ja käydä läpi omalla ajallaan. On vaikea sovittaa unelmien valtakuntaa yhteen realistisen ulkomaailman kanssa ja tämä aiheuttaa henkisiä ristiriitoja. Yksi ilman toista on epätäydellinen. On siis yhdistettävä molemmat maailmat. Ne vastaavat mielen tietoista ja alitajuista tasoa ja niiden välille on löydettävä yhteys.
Tällä viikolla olet täynnä elinvoimaa ja tavoitteesi on nostettava korkealle. Sinulla on kyky kerätä pääomaa, joko henkistä tai taloudellista. Ota siis riski jonkin hankkeen, idean tai haaveen suhteen. Käytä vihjeitä kaikin puolin hyväksi, sillä tällainen tilaisuus ei ehkä tule uudelleen. Sinun kasvusi sijoittuu kunnianhimoisiin päämääriin tai haaveiden toteuttamiseen. Huomaa että tämä viikko on vasta alkua. Näillä eväille kohti suuria tuottoja ja kesää.


PAKKA 3.
Parisuhde on tämän pakan ja viikon teema. Naiset ovat hyvin aktiivisia ja avokätisiä tällä viikolla. Hyväntekeväisyys ja töiden organisointi sujuvat hyvin. Miehet käyvät läpi tunnetasolla viikkoa. Heidän ajatuksensa käyvät sydämen kautta. 
Tämä asetelma on haasteellinen. Aivan kuin roolit olisivat kääntyneet päälaelleen. 
Parisuhteen rakentaminen tai sen uudelleenrakentaminen nousee pintaa. Väljähtäneiden suhteiden henkiin herättämiseen tämä viikko on oikea. Luo kumppanillesi ilmapiiri, josta hän ei voi kieltäytyä. On muistettava myös miettiä omia käytösmalleja ja kuinka ne toimivat tässä suhteessa. Jos niissä on itselle ja toiselle huomautettavaa, on lähdettävä miettimään omaa käyttäytymistään. Viikon energiat ovatkin tässä suhteessa hyvin antoisat. Käytä niitä hyväksi.
Taas ne, jotka ovat aloittamassa parisuhdetta, on kultainen aika sille. Huomioi tulevassa kumppanissa hänen hyvät puolet. Tunteet menettävät vuosien mittaan merkityksensä joten nauti nyt siitä tunteesta, jonka tuo suhde sinussa saa aikaan. Kun katsoo elämää pelkästään tunneperäiseltä kannalta, kuva jää hyvin yksipuoleiseksi. Joten hankkikaa yhteisiä ulkoisia harrastuksia, jotta tasapaino saadaan pidettyä yllä. 
Rakastakaa ja antakaa tunteiden kasvaa. 

PAKKA 4.
Kohtalo näyttää puuttuvan peliin. Sisäisiä motiiveja on hyvä tarkastella lähemmin. Nyt on kuitenkin toiminnan aika ja tuo tarkastelu kannattaa jättää lyhyeksi. Ilmassa on odotuksen tuntua. Tämä kutkuttava tilanne suojaa sinua negatiivisilta toimenpiteiltä. Siirrä syrjään negatiiviset ajatukset ja energiat. Sinulle on varattuna viikkoon juhla, ystävän kanssa kohtaaminen tai perhetapahtuma, joka herättää tunteet pintaan. Pyydä siis sinulle tärkeät henkilöt syömään tai kahville. Vietä aikaa heidän kanssa. 
On vaarallista lähteä kulkemaan polkua, jolla täydellisyys vallitsee. On tunnistettava symbolit ja tunteet. Vapaudu kahleista. Huomaat kun päästät irti, kaikki helpottuu. Usein roikumme kiinni niissä ajatuksissa ja asioissa, jotka olemme määritelleet meille tärkeiksi. Kun muuttaa suuntaa ja ajatusta, elämä näyttäytyy uudesta ja kevyemmästä näkökulmasta. 
Rakenna elämääsi uusiksi niistä kahleista joissa olet liian tiukasti kiinni. Nauti vapaudesta ja anna tuulten puhaltaa.
Raikasta kevättuulta elämääsi ja viikkoosi.


VKO 15

On tullut aika juhlia. Vuoden alku on ollut monelle kamppailuja, selviytymistä ja väsymystä. Tämä viikko tuo tullessaan uusia energioita ja valoa. Onnellisuus nostetaan suureen rooliin. Muistutetaan siitä että onnellisuus löytyy usein pienistä asioista ja aivan läheltä. Ei siis aina tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan. Huomaa ne asiat, joita lähelläsi on ja jotka ovat hyvin. Ole niistä kiitollinen ja sano se ääneen. Tämä viikko on tarkoitettu kiitoksen ja onnellisuuden viikoksi. Sillä on hyvin perinteikkäätkin vaikutukset. Nyt halutaan muistuttaa maailman tilanteen raadollisuudesta ja siitä, että oltaisiin onnellisia ja kiitollisia siitä mitä meillä on. Joskus on hyvä herätellä myös kanssakulkijoita. Pieni hyvä ele tai hymy voi pelastaa päivän tai vaikka koko viikon. Hymyillään ja nauretaan. Meillä on siihen lupa. Aurinkoista ja rakkaudellista pääsiäistä kaikille. Ollaan läsnä.

PAKKA 1.

On tullut aika tehdä päätöksiä. Jos on ollut vaikea alkuvuosi, niin nyt on aika kömpiä valoon. Nouseminen vie joskus aikaa, mutta vastoinkäymisten aika alkaa olla nyt ohi. Täytyy vain saattaa päätökseen vaikeat asiat. On hyvä muistaa kommunikoinnin merkitys. Väärinkäsityksiä syntyy helposti jos asiat ilmaistaan ilman harkintaa. On hyvä tehdä myös varatoimia, jotta vene saadaan pysymään pystyssä tuulisinakin päivinä. Nykyiset harmit ovat väistymässä, joten otetaan kaikki uudet ja pienet hetket vastaan ilolla ja kiitollisuudella. 
Velvollisuudet ja stressaavat tilanteet aiheuttavat taakkoja meille kaikille. Jokaisella on oma tapansa selviytyä niistä. Käy siis läpi omat selviytymistapasi. Ovatko ne ennen toimineet? Jos koet että tarvitaan muutosta ja päivitystä, tee niihin tarvittavat toimenpiteet. Joistakin velvollisuuksista kannattaa luopua. Nauti elämästä, älä tee siitä liian tiukkaa ja raamitettua. 
Loppuviikosta saat yllätyksen. Iloinen viesti tai lahja saa sinut hymyilemään. Hymyile takaisin ja jaa sitä hyvää fiilistä eteenpäin. Aurinkoa viikkoosi.


PAKKA 2.

Sinua kohtaa tällä viikolla arvokas yllätys. Se voi liittyä lahjaan tai rahaan. Jos olet yrittäjä niin viikkosi on sinulle tuottoista. Tee siis toimenpiteitä, mitkä auttavat tuon voiton saavuttamiseksi. Jos taas olet avio-/avoliitossa, niin luvassa rikkautta sillä alueella. Taas ne jotka suorittavat loppuun eroa, siihen liittyvät asiat tuovat helpotusta.
Huomaat että epävarmuus ja negatiiviset asiat väistyvät. On hyvä suorittaa loppuun keskeneräiset asiat, jotta loppuviikosta auringon säteet pääsevät sisään ja tuomaan uutta voimaa sekä energiaa. Tämä viikko on sinun kannalta hyvin onnekas. On vain itsestä kiinni, miten sen käsittelee. Sinulle tarjotaan suuria mahdollisuuksia. Ota siis koppi ja toimi sen mukaisesti. Positiiviset ja negatiisiset psyykkiset kyvyt yhdistyvät harmonisella tavalla, joten ota tilanteesta kaikki irti.
Onnellista ja aurinkoista pääsiäisviikkoa. 

PAKKA 3.

Tilaisuus tekee varkaan. Tämä sanonta on myös positiivinen eli tartu niihin tilaisuuksiin, jotka tulevat vähän yllättäen tai ns. takavasemmalta. Ole tarkkaavainen ja huomaa ympärilläsi tapahtuvat muutokset ja asiat. Joudut tekemään vaikeitakin ratkaisuja ja tarjolla on usein kaski vaihtoehtoa. Luota tässä omaan intuitioosi ja toimi sen mukaan. Joskus liika pohtiminen vain hankaloittaa tilannetta. Kevään merkitys on suuri ja sen merkitystä ei voi väheksyä. Sillä on hyvin voimakas vaikutus maallisiin asioihin. Huomaa mikä on helppoa nyt, ei välttämättä onnistu myöhemmin. Joten on aika toimia. Varoitetaan liika luottavaisuudesta. Kaikkea ei kannata kertoa eteenpäin, ainakaan suunnittelu vaiheessa. Joskus tuo tieto menee väärälle ihmiselle ja voi aiheuttaa hankalia tilanteita. Kun pohdit vaihtoehtoja niin muista että jokin uusi tie voisi olla hyvä ratkaisu. Helppoa nyt ei välttämättä ole onnistua, varsinkin jos tämä liittyy rahaan ja talouteen. Joskus tilanne vaatii aloittamista tyhjästä, mutta lopputulos on sitäkin parempi. Laadi suunnitelma ja etene sen mukaan. Tulevaisuus ja sen suunnittelu on osana tämän viikon antia. 
Rohkeus ja kärsivällisyys ovat sinun viikon sanasi. Nauti kevään tuomasta lämmöstä ja auringosta. 


VKO 14/22

Viikon alussa voi tuntea onnen kaipuuta. Se heijastaa omaa tunneperäistä puolta, sitä minkä vain itse voi tuntea. Yllättäen mielessä pyörii taloudellinen turvallisuus, Tulevaisuuden rakentaminen ja tasapainoinen mieli. Eletään viikkoa jolloin Tulevaisuuden rakentaminen pitäisi olla jo käynnissä. Ne jotka eivät ole vielä saaneet perustuksia kuntoon, tuntevat vahvasti painostavat energiat. Taas toisilla jotka ovat jo perustan luoneet, alkaa kaikki sujua helpommin ja ehkä nopeammin kuin oli itse kaavaillut. 
parisuhteet voivat olla myös koetuksella. Tällä viikolla varsinkin naisten pyydetään miettimään puheita ja sitä kuinka asiat ilmaisevat. Miehet ovat hyvin herkissä tunnelmissa tällä viikolla. Rakastakaa ja kunnioittakaa siis toisianne.


PAKKA 1. 
Olet valmis ja matkalla omaan taisteluusi. Muista, sinulla on se kaikki, mitä siihen tarvitset. Joskus äkkipikaisuus voi olla hyväkin asia, mutta harkitse kuitenkin askeleita, joita olet nyt ottamassa. Olipa taistelusi sitten uusi asunto, työ tai parisuhde, niin sinun matkasi sitä kohti on nyt alkanut tai alkamassa. Yksi elämänvaihe päättyy ja toinen voi alkaa, kun vain muistaa pitää oven avoinna. Varaudu kuitenkin yllättäviin käänteisiin, jotka voivat tilapäisesti lykätä suunnitelmia. Muista tämä on vain hetkellinen murhe ja matkasi kyllä jatkuu. Joskus voi olla hyvä tehdä varasuunnitelma, silloin tuo yllätys on huomattavasti pienempi. Keskiviikosta alkaen tarvitaan ehdottomasti tarmokasta toimintaa, jotta kohtalon ja onnen pyörä jatkaa pyörimistä. Viikkosi on auringon varjoisalla puolella, joten älä raahaa perässäsi menneitä asioita. Nyt on tullut aika jatkaa ja katsoa pitkälle tulevaisuuteen ja nähdä auringon säteet. 

PAKKA 2.

Olet siinä matkallasi siinä kohdassa jossa olet jo päässyt auringonvalon etupuolelle. Tämä on hyvä sillä Sinun viikkoosi yhdistyy tasapaino ja osittain asioissa negatiivinen luonne. Älä säikähdä. Joskus viikko voi alkaa negatiivisesti, mutta päivä päivältä se on valoisampi ja kun auringon säteet loistavat tiellesi niin matkasi on turvattu. Jos sinulla on huolia, riitoja tai väittelyitä alkuviikosta, voi tuntua sille, että kaikki uhkaa sortua. Tässä tapauksessa on hyvä pysähtyä ja miettiä hetki. On etsittävä ketjun heikointa lenkkiä ja sen mukana vaikeuksien alkusyitä. Alkuviikosta kannattaakin mieluummin istua ja odottaa. Rentoudu päivän mittaan aina kun se on mahdollista.
Tulet saamaan apua ja tukea joltakin toiselta. Muista aina voi pyytää apua jos sitä tarvitsee. Toisaalta, kun sinulta pyydetään, niin ole valmis auttamaan. Näin onnen-ketju kasvaa ja vahvistuu. Älä haaskaa lahjojasi, joita sinulle on annettu vaan käytä niitä viisaasti. Onni ja rikkaus lähtee sisältäpäin. Sinun täytyy vain olla valmis ottamaan vastaan ja antamaan, silloin kun sitä tarvitaan. Nautit loppuviikosta ystävien ja läheisten seurasta. Ne ovat sitä elämän parasta antia. Suunnittele matkaa tai pientä irtiottoa sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. On siis tullut aika tehdä kevään ja kesän suunnitelmia. 


PAKKA 3.
Koti on pääosassa tällä viikolla. Katsastelet sitä hyvin tarkasti ja voi olla että on tullut aika vaihtaa asuinsijaa. Niille jotka ovat muuttamassa, viikko on hyvä aloittaa tavaroiden pakkaaminen. Taas niille jotka pysyvät kodissaan, on hyvä aloittaa siivous jossa luovutaan turhasta tavarasta ja muistoesineet kerätään laatikkoon. Kaiken ei tarvitse olla aina esillä. Kyllä ne muistot kulkevat meidän sydämessä mukana. Joten viikon teema on kodin puhdistus ja samalla sen energioiden tasapainotus. 
Jos olet kokenut että kodissasi on tunkkainen ja osittain negatiivinen ilmapiiri niin siivoa, pyyhi pölyt ja imuroi. Aseta vesilasi ikkunalle ja avaa hetkeksi ikkuna. Näin tuo vesi poimii huonot energiat kotoasi ja tuuli tuo uusia puhtaita energioita sisään. Tuuletus on hyvä tehdä kaikissa huoneissa. Pidä ikkuna auki vähintään 20 min ajan. Tämän jälkeen kaada tuo vesi pois. Tulet huomaamaan viikon aikana huiman muutoksen. Tummat pilvet saavat poistua ja annetaan auringon säteiden tulla sisään. 

PAKKA 4.
Sinun viikkoosi mahtuu paljon. Alku voi jopa tuntua ahdistavalta. Pidä siis pää kylmänä. Sinulla on valtavasti energiaa, mikä kannattaa käyttää viipymättä hyväksi. Nyt on hyvä aika tehdä tutkintoja tai toteuttaa käytännöllisiä ja älyllisiä hankkeita. Kunnianhimoiset päämäärät on saavutettavissa. Tähän viikkoon voi sisältyä asiakirjoja jotka koskevat omaisuuteen, liikeasioihin, työhön, uraan tai muihin tärkeisiin päämääriin. Kulissien takana tapahtuu usein paljon asioita, vaikka sitä ei ehkä aina huomaa. Kiinnitä huomiota taustalla oleviin asioihin tai henkilöihin. On pyrittävä pitämään yllä harmoniaa ja tasapainoa. On myös hyvä tehdä varasuunnitelmia. Vararahaston kartoitus voi olla myös tarpeen. 
Pidä kiinni omista haaveista ja tavoitteista. Olet ehkä joutunut aiemmin tekemään kompromisseja, jotka eivät ole sinua tyydyttäneet. Nyt kannattaa pitää oma pää jos vähänkin epäilet joutuvasi tekemään ratkaisuja, joita voit myöhemmin katua. Ole oman elämäsi Kuningatar/Kuningas.


VKO 13/22

Viikko 13 alkaa pysähtyneissä tunnelmissa. kaikki vie joskus aikaa ja jos tunnet että olet kärsimätön, älä ole huolissasi. Kaikki kyllä lähteen uuteen kasvuun. Onhan nyt kevät jo tuloillaan ja pian huomaat vihreän nurmen tuoksun ja kasvun. Henekinen kasvusi saa uuden kasvualustan tällä viikolla. Ota siis vastaan oppaiden ja enkeleiden sinulle tuomat viestit. Lähde kohti uutta valoisampaa kevättä. Tämä viikko on tosiaankin kasvun aikaa. Nyt on myös hetki istuttaa siemenet kesäkasveille. Osta multaa ja kylvä siemenet jos et ole sitä vielä tehnyt. On huikeaa huomata kuinka innokkaasti nuo versot lähtevät kasvuun. Näin myös meidän oma sisäinen kasvu versoaa uusia asioita elämäämme. Kylvä siis myös omat unelmien ja haaveiden siemenet tällä viikolla. 

PAKKA 1.

Sinulle tarjoillaan nyt valinnanvaraa rahan ja varallisuuden hankkimisen suhteen. Välillä tarvitaan paljon työtä ja vaivannäköä ennekuin voidaan edes jokseenkin luottavaisin mielin siirtyä eteenpäin. Koetko välillä vetäväsi perässäsi liian isoa taakkaa. Palkkio voi olla suhteessa tuohon taakkaan pieni, tulot ja menot pysyvät juuri ja juuri tasoissa. Tämä tilanne ei kuitenkaan ole pysyvä. Huolellinen suunnittelu on tärkeää. Käytä myös vaistojasi älyn ohella. Joskus nuo omat tavoitteet ja haaveet voivat tuntua pitkältä matkalta. Muista että mitään ei saavuta jos ei laita asioita alulle. Eli kylvä tuo siemen ja aloita sen kastelu. Suurempiakin haaveita voi saavuttaa kun vain lähtee rohkeasti liikkeelle. Tämä voi tarkoittaa uuden projektin aloittamista, uuttaa työpaikkaa tai miksei vaikka parisuhdetta. Eli sinun viikon teemasi on aloittaminen. Lähde rohkeasti liikkeelle. Tavoittele niitä asioita jotka voivat tuntua haasteellisilta. Huomaa kuinka versot nousevat ja kasvavat. Uusi polkusi on alkamassa. Luota itseesi ja haaveile.

PAKKA 2.

Sinulle tarjoillaan muutoksien tuulia. Istahda siis rohkeasti vankkureille ja lähde kohti muutosta. Kaikki alkaa unelmien ja haaveiden tekemisestä. Sinulla on jokin suuri toive ja tavoite. Se kantaa pitkälle tulevasuuteen. Joten on aika toimia. Sinulle annetaan tällä viikolla suuret energia lähteä toteuttamaan tavoitteita ja asioita. Tämä enteilee uutta työtä, asuntoa tai muuta omaisuuteen liittyvää asiaa. Voi olla että tulet saamaan kirjeen tai asiakirjan joka saattaa muuttaa tulevaisuutesi. Jos opiskelet, tällä viikolla saat tenteistä hyviä tuloksia. Kristallin kirkas ajattelu auttaa keksimään oikoteitä sekä keksimään ratkaisuja ja ottamaan turvallisia riskejä. Terveys ja energisyys näkyy hyvänä tällä viikolla. Kuitenkin halutaan muistuttaa veden tärkeydestä. Juo siis päivittäin puhdasta vettä. Se puhdistaa ja ruokkii energiakenttiäsi. Eli kuten kasvitkin tarvitsevat vettä ja valoa kasvaakseen, myös sinä tarvitset niitä jaksaaksesi. Jos viikon puolivälissä uuvuttaa, niin tämä johtuu vain siitä että olet kenties unohtanut nauttia vettä ja valoa. Lähde siis pienelle ulkoilulenkille ja ota mukaasi vesipullo. Nuuhki alkavan kevään merkkejä ilmassa ja löydä maasta pieniä kevään merkkejä. On upeaa kuinka luontokin alkaa heräillä talviunilta. Nyt on sinunkin aika herätä. 

PAKKA 3.

Jokin elämänvaihe on päättymässä ja uusi alkamassa. On siis kasvun aika. Jos olet kokenut että elämässäsi on ollut vaikeaa viime aikoina niin tämä vaihe on päättymässä. Tästä viikosta asiat voivat mennä vain parempaan suuntaan. Kun kurkista menneeseen, huomaat kuinka asiat kiersivät kehää. On kuitenkin hyvä aloittaa viikko varotoimilla. Puolustaudu! Sinun ei tarvitse ottaa vastaan negatiivisia kommentteja tai päästää lähellesi negatiivisia henkilöitä. Kuitenkin on hyvä muistaa tehdä aselepo niiden henkilöiden kanssa, jotka ovat taistelurintamalla. Tällä viikolla tuo aselepo nousee vahvasti myös maailmantilanteeseen. 
On tärkeää puhdistaa ilmapiiriä ja ajatuksia. Olet ehkä kerännyt aivan turhaan tummia pilviä pääsi päälle. Usein ajatukset tulevat syvältä sisimmästäsi, joten myös nuo pilvet kertyvät kun kasaamme sisällemme tummia asioita ja energioita. On aika puhdistaa omat energiat. Myös tuo puhdas vesi nostetaan tärkeään asemaan. Se puhdistaa elimistöämme. Haaveile ja unelmoi kauniista asioista. Kerää sisällesi kauneutta ja puhdasta valoa. Loppuviikosta huomaat kuinka tummat pilvet loittonevat ja aurinko alkaa paistamaan. Nauti viikosta, uudet tuulet tuovat hyviä asioita elämääsi. 


VKO 12/22

On vihdoin aika tulla pimeydestä valoon. Karistaa pölyt turkista ja kaivaa yllensä kepeät ja vaaleat vaatteet. Näillä halutaan kertoa sinulle, valosta ja vapaudesta. Vapaus ei ole itsestäänselvyys. Meidän kaikkien pitäisi saada elää vapaana ja valossa. Paneudu tähän teemaan kuluvan viikon aikana. Onneksi taivaan valokin näyttäytyy meille päivittäin ja sitä kannattaa varastoida. Pimeä talvijakso on syönyt energia varastomme tyhjiin, joten sen täyttäminen alkaa tänään. Anna valon tuoda elämääsi uusia positiivisia asioita. Nautitaan keväästä. 🌻☀️🧚

PAKKA 1.

Valonlähettiläs lähestyy sinua viikon aikana. Tunnet sen energiatasojen ailahteluna. Alkuviikko voi olla hyvin tahmea ja väsyttävä. Näin käy, kun valoa aletaan lataamaan. Ensin se tuntuu siltä, että en jaksa ja onko minun aina pakko jaksaa. Mutta jo torstaista eteenpäin huomaat olosi keventyvän. Nauti siitä tunteesta, kun alat taas elämään. Joku tuoksu voi tuoda sinulle muistoja mieleen. Hyvät muistot kannattaa muistella mutta jos siihen liittyy negatiivisia asioita, niin anna niiden mennä. Mitään huonoja muistoja ei kannata elämän repussa kantaa mukanaan. Huomaat kun riisut tuon repun selästäsi, kuinka ryhtisi paranee ja kipeytyneet hartiat alkavat voimaan paremmin. Älä siis kerää turhaa taakkaa harteillesi. Nauti viikon antimista, kaikista niistä hyvistä asioista joita ympärilläsi on ja unohda nuo hankalat hetket elämässäsi. 🙏☀️💛

PAKKA 2.

Maljojen tanssi on alkanut. Sitoudut johonkin asiaan suurella sydämellä. Koe kuinka sinulle tarjotaan mahdollisuuksia. Kahden ihmisen välinen rakkaus ja ymmärrys nousevat viikon aikana esille. Ystävyys tai yhteisymmärrys työyhteisössä on mutkatonta. Sinun viikkoosi annetaan nyt paljon rakkaudellisia asioita ja tunteita. Jaa niitä eteenpäin, älä pidä kaikkea itselläsi. Huomaat, kuinka ympärilläsi on niitä henkilöitä, jotka todella kaipaavat nyt rakkautta ja rauhaa. Katsele ympärillesi. Näet valoa joka puolella ja juo siitä maljasta, jota sinulle tarjotaan. Liittoudu ja sitoudu kaikkeen mitä oletkin tekemässä. Tämä viikko on sinun mahdollisuuksiesi viikko, joten käytä se hyväksesi. ❤️☀️

PAKKA 3

Energiasi uhkaa huveta vääriin asioihin. On vaarana, että juuri mitään ei jäävarastoon. Joten nyt on aika painaa jarrua, jäljelle jää ainakin perusta, jolle voidaan rakentaa turvallinen tulevaisuus. Pyri pitämään yllä harmoniaa ja tasapainoa. Luota itseesi. Älä pelkää jättää menneitä asioita taaksesi. On siis kevätsiivouksen aika. Sinulle tarjotaan paljon nähtävää ja koettavaa, mutta ensin pitää päästä eroon vanhoista taakoista ja negatiivisista energioista. Kuuntele sydäntäsi ja tee sellaista, mitä oikeasti haluat. Ota vaikka kimppu värikkäitä kukkia pöydällesi ja näe nuo elämän upeat värit, joita sinulle eteen tuodaan. Olet ehkä pimeänä aikana kadottanut elämäsi värit, joten niitä kannattaa hamstrata itsellesi.
Aloita päiväsi tällä viikolla niin että päätät, mikä on päivän väri. Päivän mittaan katsele ympärillesi ja huomaat kuinka, tuota väriä löytyy yllättävistäkin paikoista. Nukkumaan mennessä muistele missä näit päivän väriä. Näin sinulle aukeaa se, kuinka sinulle tarjotaan niitä asioita elämääsi mitä haluat etsiä. Värikästä ja aurinkoista viikkoa. ☀️💐🌺🌹🌼

PAKKA 4.

Joskus on lähdettävä pisteestä, jossa jäljellä on vain rauniot. On rakennettava uusi pohja, joka on entistä vahvempi ja tukevampi. Jos elämässäsi on pitkä epäonnen jakso takana ja koet olevasi voimaton, niin muista pyytää apua. Sitä on tarjolla yllättävissäkin paikoissa. Meidän on opittava ottamaan apua vastaan ja annettava sitä aina kun joku tarvitsee. Ole rohkea ja uskalias tällä viikolla. Mitä suurempia asioita tavoittelet, sitä suurempia asioita saat. On siis kyse vain uskalluksesta.
Vältä niitä henkilöitä lähelläsi, joista huokuu negatiivisia energioita. Näin voit välttää harmeja ja ongelmia. Joskus on vaikea ymmärtää vaikeuksia ja vastoinkäymisiä. Ne vain ovat välttämättömiä kokemuksia ja opettavat meille elämäntaitoa. Alkuviikosta voit käydä läpi näitä vaikeitakin asioita mutta jo keskiviikosta kannattaa aloittaa uuden kevään metsästys. Lähde liikkeelle, ulkoile ja huomaa ilmassa olevat kevään merkit. Nämä tuovat uutta voimaa ja askeleesi kevenee yksi kerrallaan.
Älä siis luovu haaveista ja toiveista. pidä kiinni siitä mitä haluat ja lähde niitä kohti. Viikko antaa sinulle uutta voimaa ja jaksamista.  💫🙏☀️💛


VKO 11


Viikon aikana tullaan saavuttamaan vaihe, jossa uusia ja tuottoisia ideoita syntyy monilla eri tasoilla.
Henkilökohtaisella tasolla tulee vastaan arvokkaita kokemuksia sisäisten voimavarojen lähteestä.
On päästettävä irti kaikista meitä rajoittavista kahleista. Uskallettava lähteä omaan taistoon ja suunnata voimat siihen, että kaikesta selviää voittajana.

Avaa sydäntäsi ja katso asioita myös toisesta näkökulmasta. Vaikka ympärillä koet negatiivisia asioita, niin huolehdi omasta suojauksesta ja jaksamisesta. Muista kun ensin pelastaa itsensä voi vasta sitten auttaa muita. Aurinkoa ja voimaa kaikille tähän viikkoon. 

s

PAKKA 2.

Sinun viikkosi on perheen ja ystävien aikaa. Muista kaikkia läheisiä ja ole heihin yhteydessä. Pieni illanvietto tai yhteinen ruokailuhetki saa aikaan hyviä energioita, joilla on hyvin kauaskantoisia merkityksiä. Voit kokea, että joku läheinen kaipaa nyt sinun hyviä energioitasi ja suojelustasi. Levitä siis siipesi kaikkien ylle ja levitä ympärillesi rauhaa ja rakkautta.
Nyt on aika myös suunnata katse tulevaisuuteen. Kesäsuunnitelmat kannattaa laittaa alulle. Rauhoita mielesi ja kirjoita vaikka päiväkirjaa tai muistikirjaa, jonne merkitset viikon tähtihetkiä sekä ajatuksia.
Lomat kannattaa nyt löydä lukkoon, jollet sitä vielä ole tehnyt.
Rauhoita mielesi ja kerää varastoon energiaa, jota tuleva kevät ja kesä sinulta vaativat. Muista myös lepäämisen tärkeys. Nauti viikon antimista sinulle rakkaiden ihmisten kanssa.

PAKKA 3.

Sinulta vaaditaan rohkeutta ja johtajuutta tällä viikolla. Uudet kiinnostuksen kohteet ilmaantuvat ajatuksiisi ja näköpiiriisi. Ne voivat liittyä harrastuksiin tai työhön, mutta myös matkailu voi käydä mielessäsi. Tartu niihin tilaisuuksiin, joita sinulle tarjotaan. Istahda rohkeasti keinuun ja anna tuulen viedä. Nauti hetkistä ja kun huomaat kuinka kevyesti asiat voivat mennä, kun et ole liian tiukasti kiinni maassa ja tavoissasi.
Tunne-elämässäsi voi jokin asia tai henkilö horjuttaa tasapainoasi. Tämä yrittää rikkoa nykyisen harmonian. Joskus tässä tilanteessa tarvitaan täydellinen asenteen muutos, ei vain työtä vaan koko elämää kohtaan, mutta sen tulee tapahtua omasta aloitteesta eikä kolmannen osapuolen yllytyksestä.
Päivät voivat kulua hyvinkin kevyissä merkeissä loppuviikosta. Ulkoile ja nauti marjoja sekä hedelmiä, jotta saat vitamiineja ja energiaa. 


VKO 10/22

Viikon alku pyörii raha-asioiden merkeissä useammalla henkilöllä. On hyvä aika tehdä sijoituksia tai aloittaa uusi projekti. On se sitten työhön tai omaisuuteen liittyvä. Myös kaikenlainen remontointi on viikon teema. Kodin remontti voi tuntua kaukaiselta haaveelta mutta elämän remontti voi olla tarpeen.
Käytä viikon energiat omiin suunnitelmiin ja haaveisiin. Aloita jotain uutta mistä olet jo kauan haaveillut. Luota siihen, että haaveet toteutuvat, kun niihin uskoo. Kannattaa myös tähdätä hiukan korkeammalle kuin mihin alun perin on tavoitellut. Mitään ei saavuta, jos ei uskalla.
Viikko tuo tullessaan myös kevään odotuksen. Loppuviikko on hyvää aikaa tehdä istutuksia kesää ajatellen. Työntää sormet multaan ja laittaa vaikka kesäkukat itämään. On otollinen aika kaikelle kasvulle.
Nautitaan viikon uudistumisen energiasta. Ota vastaan kaikki mitä sinulle tarjotaan ja hiukan enemmänkin. Aurinkoa viikkoosi ja ihanaa naistenpäivää kaikille naisille.

PAKKA 1.

Sinulle annetaan uhkapelurin riskikortti. Eli riskinotto kannattaa. Siirry siis syrjään tavalliselta polulta ja uskaltaudu kohti uusia haasteita. Nyt mahdollisuudet ovat hyvät. Jos olet tekemässä kauppoja tai sijoittamassa tulevaisuuteen niin se kannattaa tehdä tällä viikolla. Tee huolelliset suunnitelmat. Kuuntele sydäntäsi mitä se neuvoo ja toivoo. Sinulla on paljon energiaa ja onnea tällä viikolla. Jos suoritat tutkintoja niin niiden tulos on hyvä.

Käytä kekseliäisyyttä, omaperäisyyttä ja päättäväisyyttä elämän käytännöllisillä ja älyllisisillä alueilla.
Se minkä kylvät tällä viikolla, tuottaa myöhemmin suuren ja kauniin sadon.

PAKKA 2.
Jos sinulla on huolia niin muista, että niillä ei voi puolustella omaa huonoa käytöstä. Kun antaa mahdollisten onnettomuuksien pelon värittää elämää, niin nykyisyyden yllä makaa synkkä pilvi. Tee siis muutos ja Käännä ajatukset positiivisempiin asioihin. Negatiiviset ihmiset luovat ympärilleen negatiivistä energiaa. Vältä näiden ihmisten seuraa ja suojaa oma energiakenttäsi, jotta et ime niitä itseesi.
Maailman tilanne ja muut murheet ovat olleet ajatuksissasi hyvin voimakkaasti. Nyt kannattaa siirtää ajatukset johonkin mukavampaan asiaan, jotta et kuluta omaa energiaasi näihin murheisiin. Voit lähettää positiivista energiaa ja valoa niille henkilöille, jotka sitä kaipaavat. Jos koet että sinun täytyy auttaa, niin tee lahjoitus keräykseen. Pienikin apu auttaa paljon ja saat hyvän mielen.
Alkuviikosta käperryt omiin ajatuksiin mutta loppuviikosta kannattaa riisua jo huppu päästä ja ottaa vastaan auringon säteitä. Lumi sulaa ympäriltäsi ja huomaat kevään merkit; linnunlaulua, pajunkissoja ja voit kuvitella ympärillesi vihreyttä. Muista hoitaa kukkiasi. jos olet unohtanut lannoittaa niitä, niin tämä viikko on hyvä siihen ja uusien siemenien istuttaminen kannattaa. Tuottaa paljon iloa, kun huomaat pienten versojen kasvun. Aurinkoa viikkoosi. 

PAKKA 3.

Voit nostaa voiton maljan ilmaan. Olet saanut palkinnon siitä minkä olet jo aiemmin aloittanut. Voit olla onnellinen ja näyttää sen myös muille. Kohenna ryhtiäsi ja nauti saavutuksistasi.
Oletko ajatellut käydä kampaajalla? Voisi olla hyvä viikko itsensä hemmotteluun. Osta kukkia pöydälle tai sisusta kotiasi. Sinun viikkoosi kuuluu kauniit asiat ja niiden arvostaminen. Pimeiden aikojen jälkeen huomaat pieniä kauniita yksityiskohtia. Kun lähdet ulos, katsele ympärillesi. Kuuletko ja näetkö kuinka linnut ovat alkaneet sirkuttamaan ja kuinka kauniilta nuo pienet olennot näyttävätkään.
Huomio niitä läheisiä, jotka kaipaavat huomiotasi. Jos sinulla on lapsia, niin vietä hetki heidän kanssaan.
Naistenpäivänä on kiva muistaa läheisiä, vaikka iloisella viestillä.  

PAKKA 4.

Oletko ajatellut lähteä konserttiin tai vaikka elokuviin? Jos se ei ole mahdollista niin kuuntele rauhoittavaa musiikkia ja rentoudu. Sinulle tarjotaan uutta mahdollisuutta tai tilaisuutta. Tartu siihen, sitä ei välttämättä tarjota toista kertaa. Matka tai jokin harrastus rentouttaa ja sillä on kauaskantoisia seurauksia. Nauti ja rentoudu viikon mittaan aina kun vain voit.
Sinun viikkosi on tunteellinen ja se tarjoaa sinulle parastaan. Toivo ja haaveile. Arjen pienetkin asiat näyttäytyvät ruusuisilta.
On hyvä viikko tehdä aloitteita. Mitä sitten oletkin ajatellut niin kannattaa laittaa aluilleen. Viikon romanttinen taso on korkealla ja maailma näyttäytyy hyvin kauniilta. Ei tarvita kuin vähän vaivannäköä ja salaisimmatkin haaveet voivat toteutua. Yksinäisyyskin voi tällä viikolla tuntua hyvin tyydyttävältä. Syvällinen sisäinen elämän kokeminen lisää määrätietoisuutta ja valaisee sielun pimeitäkin sopukoita.
Nauti viikon antimista. Tämä on sinun viikkosi. 


VKO 9/22

Viikkotulkinta tulee päivän myöhässä. Omat energiat ovat olleet suurissa muutoksissa, joita minulle on annettu. Nyt olen täynnä uutta virtaa ja aion jakaa sitä teille. Ota vastaan hyvät Energiat, jotka sinulle lähetän. Pyydä sanoilla; Aurinko ja kuu, luo minulle uusikuu!

Monen ajatukset ovat nyt synkissä ja tummissa vesissä. Murehdimme maailman tilannetta ja samaan aikaan nousee pintaan myös omat asiat. Moni ehkä pohtii omia valintoja ja pärjäämistä.
Nyt tarvitaan valoa ja iloa elämään. Keskitä siis tämän viikon voimat ja ajatukset kohti aurinkoa ja valoa. Onneksi viikko tarjoaa meille aurinkoisia päiviä. On tärkeää olla läsnä läheisille ja ystäville. Unohda turhat riidat ja ongelmat. Älä maalaa tummaa taustaa tauluusi, vaan keskitä voimavarasi tulevaan kevääseen. Kevät puhkeaa kukkaan, kun se saa tarpeeksi valoa, lämpöä ja energiaa. Näin myös moni meistä puhkeaa kukkaan.
Huomioi että negatiiviset energiat ja ihmiset luovat ympärilleen negatiivisia energioita ja syntyy helposti kiistoja. Joskus nämä asiat opettavat meille elämäntaitoja. Kuitenkin usein ne ovat vain turhia ja vievät meiltä kaikilta voimia. Suunnataan katse kohti kaikki negatiivisissa energioissa olevia henkilöitä ja lähetetään yhdessä heille kaunista, puhdasta valoa. 

PAKKA 1.

Sinussa on johtajamaisuutta ja pystyt toimimaan tilanteissa missä sitä tällä viikolla tarvitaan. Ota vastaan tilanteet, joita eteesi tarjotaan. Ne eivät välttämättä tule toista kertaa.
Jos sinulla on mahdollista lomailla tällä viikolla, niin nauti siitä ja rentoudu kun se on mahdollista. Kerää voimia kevään koitoksiin. Matkat ja harrastukset ovat tämän viikon teema. Joskus matka voi olla hyvin lyhyt mutta sitäkin antoisampi.

Sinulla on viikossa 7 hyvin antoisaa päivää. Viikkosi on positiivinen ja näe kaikki ne asiat, jotka sinulla on hyvin ja kiitä niistä. Tee vaikka kiitollisuuspäiväkirja tälle viikolle. Se antaa voimia tulevaan ja auttaa sinua näkemään kuinka hyvin asiat elämässäsi on.

PAKKA 2.

Jokin asia tai henkilö horjuttaa tasapainoasi ja järjestystä. On tärkeää nostaa asiat esille kun niitä ilmenee. Käydä ne läpi ja joskus on tarpeen tehdä asenteen muutos. Muista, se ei ole koskaan sinulta pois jos tulet puolitiehen vastaan. Päinvastoin se tekee sinusta paremman ja helpommin lähestyttävän.
Huolehdi terveydestäsi. Muista tarkistaa, että ruokavaliossasi on tasapainoisesti kaikkea. Vitamiinien tarve on kasvanut. Ulkoile ja nauti auringonsäteistä. Ne tuovat sinulle lisää energiaa ja vitamiineja, jotka ovat huvenneet talven myötä.
Käytä hetki viikosta vanhojen solmujen avaamiseen. Mitä se sitten kenellekin tarkoittaa. Joillekin se voi olla lihaksien hoitoa, toisille erimielisyyksien sopimista ja joillekin vaikka vaikean taloustilanteen aukomista.
Käy läpi tunteita ja ole rehellinen itsellesi. Joskus totuutta on vaikea tunnustaa, mutta vain sillä voi päästä eteenpäin elämässään.
Tämä viikko tarjoaa sinulle uuden mahdollisuuden. Ota vastaan kaikki mitä sinulle annetaan, myös huonotkin asiat tuovat jotain hyvää, vaikka sitä ei heti näkisikään. On vai itsestä ja omasta asenteesta usein kiinni, kuinka ne kohdataan.
Aurinkoa viikkoosi. 

PAKKA 3.
Sinun viikkoosi mahtuu paljon erilaisia tunteita ja asioita. Muutos on avainsana. Se on välttämätön, jotta pääset eteenpäin.
Oletko tekemässä kauppoja tai solmimassa sopimuksia. Tämä viikko on hyvä viikko tehdä niitä ja ne onnistuvat. Eli jos olet jotain suunnitellut niin kannattaa laittaa se alulle tällä viikolla. Jos taas olet jo asiat päättänyt, niin nyt on hyvä viikko toteuttaa niitä.
Viikkosi tarjoilee sinulle makeita hedelmiä. Nauti, sillä tämä on sinun viikkosi.
Sinulle heitetään ns. toivomuskortti eli toivo jotain, mitä oikeasti haluat ja lähetä toive eteenpäin. Sen on aika toteutua tämän vuoden aikana. Rakkaus ja tunne-elämän asiat nostetaan myös esiin tällä viikolla. Elämä alkaa näyttää ruusuiselta ja huolet haihtuvat. Muista olla kiitollinen niistä mitä sinulle annetaan. Kaikki ei kuitenkaan ole aina ollut niin hyvin. Huomaa että asiat eivät tule itsestään, vaan joskus joutuu tekemään paljon töitä niiden eteen, mutta silloin osaa myös arvostaa sitä mitä saavuttaa.

PAKKA 4.
Mietit mahdollisesti elämääsi. Oletko hukannut punaisen langan pään? Se ei ole kaukana, löydät sen kun tutkiskelet itseäsi ja sydäntäsi. Osoita sormellasi niitä kohti itsessäsi, joista huomaat kipuilleesi. Osa tunteista voi johtua väärinkäsityksistä ja ne voivat johtaa alamäkeen. Älä lannistu, vaikka joskus harmia kertyy harmin päälle, niin aina taivaanrannassa pilkottaa valo. Jos jokin suunnitelma kohtaa vastustusta, ota aikalisä. Asiat kyllä korjaantuvat ja kaikki menee hyvin.
Ole tarkka mihin rahasi käytät. Nyt ei ole aika tuhlailla.
Jos eteesi tulee tilanne, jossa tarjotaan kahta vaihtoehtoa ja on vaikea päättää kumpi on oikea. Luota silloin intuitioosi ja toimi sen mukaan. Liika puntaroiminen on haitallista. Jos voit siirtää päätöksentekoa ensi viikkoon niin tee se ja osta ns. lisäaikaa päätökselle. Kysymys voi olla vuodenajasta, koska eri vuodenajoilla on hyvin voimakas vaikutus kaikkiin maallisiin asioihin. Nauti alkavasta keväästä ja huomaa kuinka aurinko sulattaa jään ja antaa energiaa lumen alla oleville kasveille. Näin myös voit ammentaa energiaa omaan sisäiseen kasvuusikin. 


VKO 8/22

Viikon ajatukset ovat ailahtelevia ja väsymys voi painaa. Aurinkoa kaivataan pitkän pimeän jakson jälkeen. Nyt tarvitaan lujaa uskoa siihen että kyllä se aurinko paistaa meille jokaiselle hyvinkin pian. Pitkä talvi syö voimiasi ja energioita. Lähde ulos kun on mahdollista tai lataa valoa muuta kautta sydämeesi. Tarvitaan uskoa ja toivoa. Tämä viikko on talven viimeinen viikko ja ensi viikolla alkaa kevään odotus, jaksa vielä hetki. Ajattele niin että nyt on lupa vielä ottaa rauhallisesti ja levätä.🙏❤️

PAKKA 1.

Viikko alkaa häilyvissä merkeissä. Asiat kokee viivästystä ja tuntuu että olet umpikujassa. Odottele sinnikkäästi, älä kiirehdi ratkaisuja. Voi olla että rakkaussuhteet ovat koetuksella tai ystävien kesken tulee epäsopua. Keskiviikko on ristiriitainen. Kannattaa ottaa levähdyshetki viikon keskelle ja katsoa että seuraava askel tulee otettua eteenpäin eikä taaksepäin. 

Tällä viikolla joudut tekemään valintoja. Sinua kehotetaan lukemaan viestit huolella. Onko joku kohta jäänyt huomaamatta? Kun huomaat tämän niin asiat lähtevät aivan uudella tavalla liikkeelle. Loppuviikosta kaikki selkenee ja energiat tasapainottuu sekä rauhoittuu. 
4 pientä asiaa vaikuttavat viikon kulkuun. Poimi kaikki pienetkin onnenmuruset taskuusi, niitä tarvitaan ensi viikolla.
Ti 22.2 on sinun päiväsi🙏❤️

PAKKA 2.

Aloitat viikon kepeissä tunnelmissa. Viikko tarjoaa hyviä asioita, ”makeita marjoja”. Nauti niistä ja muista säilyttää hyvät muistot mielessäsi. 

Ystävä tai ystävät ovat tällä viikolla pääroolissa. Kannat mahdollisesti huolta jostain läheisestä/ystävästä.  Hän saattaa pohtia liikaa menneitä ja näin ollen suojautuu sillä näkemästä asioiden todellista tilaa. Anna hänelle vinkki että nyt on hyvä aika suunnitella tulevaa. Tehkää se vaikka yhdessä, voit löytää itsellesikin uusia asioita joita et ollut vielä huomannut.
Vietä aikaa niiden kanssa, jotka tuottavat sinulle hyvän mielen. Viikkosi on kevyt ja helpompi kuin olit ajatellut. Nauti siitä.

PAKKA 3.
Joskus mahdoton voi muuttua mahdolliseksi ja sinulle voi käydä niin tällä viikolla. Olet itse jarruna omalla tielläsi. Uskalla irroittaa ote ja katkaista ketju joka hidastaa/estää kulkuasi. 

On usein itsestä kiinni kuinka asiat menevät. Sinulle on varattuna myötätuulta tähän viikkoon, joten hyödynnä se niissä tapauksissa mitkä ovat haasteellisia.
Poimi mukaasi onnen tähtiä. Taivaallasi ei näy synkkiä pilviä, jos niin olet kuvitellut.
Tähyile hiukan kauemmas eteenpäin ja huomaa että moni asia ja unelma on itsestä kiinni. 
Sinun päiväsi on torstai. Käännä viimeistään silloin katseesi tulevaan viikkoon ja unelmoi. Anna toiveiden saavuttaa huippu. Sinulle tämä viikko näyttää ne kevään merkit ja auringonsäteet🤩☀️


VKO 7/22

Hyvää ystävänpäivää meille kaikille. 

Viikon alussa voit tuntea väsymystä ja koet että on jaksettava hymyillä, vaikka aina ei siltä ehkä tunnukaan. Nämä ovat viime viikon energioita, jotka poistuvat keskiviikkoon mennessä. Aloita viikkosi siis leväten ja itseäsi hemmotellen. Torstaista eteenpäin koet voimaantumisen ja loppuviikko sujuukin jo aivan erilaisella vireystilalla. Tulet saamaan energiaa uusiin projekteihin, ystävien/läheisten tapaamisiin tai kodin uudelleen järjestelyyn. Anna tuulen viedä ja ulkoile, nauti kevyestä ilmasta ja auringon säteistä. Usealle tämä tulee olemaan hyvä viikko ja jos näin ei sinusta tunnu niin ensi viikolla viimeistään huomaat asioiden keventyvän.

PAKKA 1. 

Sinun viikossasi on kaikki mahdollista. Viikkosi voi tuottaa täyden harmonian tai pettymyksen. On pitkälti kiinni siitä, minkälaisen energian annat kulkea mukanasi. Nyt jos koskaan on tärkeää unohtaa menneet ja lähteä kohti tulevia uusia asioita. Suhtaudu kaikkeen mahdollisimman myönteisesti ja anna tilaa uudelle. Ojenna kätesi myös niille, jotka ovat jääneet huomiosi ulkopuolelle. Joskus sovinnon ele voi olla hyvin pieni. Riittää pelkkä hymy ja se voi tuoda paljon suuremman vaikutuksen kuin arvaatkaan.

Muista että me kaikki olemme hyvin herkkätunteisia. Tee ratkaisut itsenäisesti, älä anna ryhmän vaikuttaa valintoihisi. Kanna omaa tyyliäsi ja olemustasi ylpeänä ja ryhdikkäästi. Unohda epävarmuus ja ole rohkea. Muista kärsivällisyys. Tiistai on sinun päiväsi loistaa.

PAKKA 2.

Moni asia on kokenut muutoksen tai tulee kokemaan muutoksia sinun elämässäsi. Ota hyvin nöyrästi vastaan kaikki muutokset, jotka tiellesi tulevat. Ne kasvattavat sinua ja niiden tarkoitus on viedä eteenpäin, vaikkakin joskus eri polkua mitä itse ajattelit. Erilaiset luonteet kärsivät välillä mielipide-eroista. Voi olla, että joudutaan lähtemään eriteille mutta palataan takaisin tulevaisuudessa. Sinulle tämä viikko on ns. talven viimeinen viikko ja huomaat että kevät ei ole enää kaukana. Älä anna meilikuvituksen ottaa valtaa koska on vaarana uppoutua unelmamaailmaan, josta ei ole helppoa ulospääsyä. Nyt on aika kurkistaa olan ylitse ja nähdä ne asiat menneestä mitkä ovat sinua hidastaneet tai joihin olet kompuroinut. Muuta näiden asioiden suuntaa ja katso sen jälkeen eteenpäin. Sinun päiväsi tällä viikolla on ehdottomasti sunnuntai.

PAKKA 3.

Tällä viikolla huomaat, kuinka nautit kodistasi, puutarhasta tai perheestäsi. Koet että sinulle on hyvin tärkeää olla rauhassa kotona. Nauti ruuanlaitosta, siivouksesta tai muista kotitöistä. Elämän rikkaus löytyy hyvin läheltä. Sinä olet saanut niitä asioita tähän viikkoon mitkä ovat sinulle tärkeitä ja merkityksellisiä. Nauti kaikesta mitä sinulla on. Anna rakkauden näkyä ja tuntua. Muista myös kiittää kaikessta hyvästä mitä sinulla on. Viikkoosi mahtuu monta onnellista ja hymyn täyttävää päivää. Kuitenkin keskiviikko on niistä antoisin. 

PAKKA 4.

Nyt on loman aika. Lähde matkalle, jos sinulla on siihen mahdollisuus. Näet, kuinka sillä on kauaskantoisia vaikutuksia elämässäsi. Jos et konkreettisesti voi lähteä matkalle niin tee haavematka sinne mihin olet aina halunnut päästä tai paikkaan, joka on sinulle tärkeä. Aluksi voi olla vaikeuksia aloittaa viikko mutta kun se lähtee liikkeelle, tie menestykseen on auki.
Kaikki, ne mahdollisuudet, joita sinulle tällä viikolla tarjotaan, kannattaa ottaa vastaan, sillä niillä on vahva vaikutus tulevaisuuteesi. Jos sinulle tarjotaan, vaikka uutta työtä tai ylennystä, ota se vastaan.


Vko 6/22

Viikon energiat pyörivät mielihyvän ympärillä. Nyt on aika sosiaaliselle elämälle. Mahdollisesti juhlat tai ystävien tapaaminen ovat viikon kohokohtia. kuinka viestintä on helppoa ja uudet ideat kumpuavat. Ota siis malja kauniiseen käteesi ja täytä se asioilla, jotka tuottavat hyvää mieltä. Nauti elämän mukavuuksista ja luota omaan intuitioon. 

PAKKA 1.

Sinulle viikon aikana nousee pintaan tunteet ja sydämen valinnat. Tunnet kuinka, sinusta kumpuaa voimaa ja rakkautta. Tunnet vetovoimaa toiseen ihmiseen, sekä tarvetta kuunnella omia mielihaluja ja tunteita.
Olet tekemässä päätöstä, johon liittyy tunteet hyvin vahvasti. Puntaroi mielihaluja ja velvollisuuksia. Joudut ehkä tekemään asenteenmuutoksen, jotta pääset mieleiseen lopputulokseen. Vahvoja tunteita on syytä kuitenkin kontrolloida, jotta ne eivät aiheuta yksipuolista ja tasapainotonta tilaa.
Luota sisäiseen lapseesi ja kuuntele sen sanomaa. Rauhoita mielesi, jotta voit keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Katso eteenpäin ja kuuntele sydäntäsi, näin viikkosi sujuu tasapainossa. 

Pakka 2.

Koet välillä olevasi tilanteessa yksin. Tie mitä nyt kuljet, on sinulle vieras ja ehkä pelottava. Ota siis varovaisia askeleita ja rauhoita mielesi. Tee uusi tilannearvio. Käy läpi menneitä samankaltaisia tilanteita ja löydät niistä mahdollisia vastauksia. Suo itsellesi kärsivällisyyttä ja itsekuria. Ole varoivainen ja etene harkiten. Loppuviikosta oivallat, että aina on jotain uutta opittavaa. Jos koet että olet kohdannut pettymyksiä, niin ajattele niiden olevan väistämättömiä. Ota seuraavat askeleet rauhallisesti ja etene säilyttäen luottamus asiaasi ja odota muutosta, joka tapahtuu parempaan suuntaa.
Läheinen ihminen tuottaa sinulle iloa. Huomaat hänen ystävällisyytensä ja rehellisyytensä. Arvosta niitä. Ota vastaan kaikki se huomio ja rakkaus, joka sinua kohtaa tällä viikolla. Tarvitset nyt ystävän/läheisen läsnäoloa.

Pakka 3.

Sinulla on edessä haasteita tielläsi. Innostavat haasteet nostavat adrenaliinitasoasi. Haluat näyttää mihin pystyt. Jos olet ajatellut ja olet vaihtamassa työpaikkaa niin nyt on oikea aika edetä asiassa. Uudet kuviot nostavat innostustasi ja koet yllätyksiä, joita et ehkä osannut odottaa. Huomaat että tarmolla ja aloitekyvyllä luodaan tyhjästä varsin vankka asema elämässä. Nyt siis on hyvä viikko neuvotella asioista, jotka koskevat tulevaisuuttasi. Kaikenlaiset sopimukset, jotka tällä viikolla solmitaan ovat hyvä alku uuteen.
Nyt on siis aika miettiä pitkäaikaisia järjestelyjä. Laadi hyvä suunnitelma, sillä se luo pohjan kaikelle. 

Viikko 5/22

Viikon energiat ovat voimakkaat. Välillä olet hyvin tukevasti maan pinnalla ja toisena päivän tuntuu, että itsesyytökset valtaavat mielen. Teet kovasti töitä, toiset innostuvat siivoamaan kotiaan, toiset elämää ja joku paiskii töitä työpaikalla. Viikko on siis hyvin kaksijakoinen. Malta mielesi ja pysähdy puolivälissä miettimään mitä olet saanut aikaan ja mitä enää tarvitsee tehdä. 

TULKINNAT

PAKKA 1.

On hyvin todennäköistä, että talousasiat ovat esillä. On pidettävä silmällä talouteen liittyviä suunnitelmia. Laita tarkoin ylös mihin rahat käytät tai jos teet jotain suunnitelmia, niin laadi siis budjetti.
Joudut tekemään eräänlaisia valintoja. Energiaa sinulla nyt on tarpeeksi, joten käytä se hyväksi tällä viikolla. Teet siis tuota elämäsi siivousta. Muista pyyhkiä joka nurkka huolella, ettei jää ns. porsaanreikiä joihin raha voi kadota. Huolellinen suunnittelu on tämän viikon avainsana. Joskus voi olla parempi, että hetken istuu ja miettii ennen kuin toimii.

PAKKA 2.

On tullut aika saattaa päätökseen asioita, jotka ovat sinua valvottaneet. Kohtaa asiat suoraan ja hyväksy ne. Suunnanmuutos on tarpeen, mutta se vaatii kärsivällisyyttä ja päättäväisyyttä.
Joskus joudutaan lähtemään eritielle mutta voi olla, että tulevaisuudessa palaat takaisin. Nämä ovat niitä matkoja, jotka vain on käytävä läpi, halusit tai et.
Jokin päähänpistos tupsahtaa mieleesi. Käytä mielikuvitusta ja uppoudu haavemaailmaan. Tämä voi olla parempi ratkaisu kuin toimia hetken mielijohteesta.
Muista levätä ja nukkua kunnon yöunet. Sinun ei tarvitse kantaa huolta kaikesta eikä kaikista. Saat ottaa lomaa arjesta, kun suljet silmäsi illalla. Hyvän yöunen salaisuus on siinä että tyhjennät mielesi ennen nukkumaan käyntiä. Eli siivoa vaikka paperille kaikki ne asiat jotka mielessäsi pyörivät ja aiheuttaa levottomuutta.
Kauniita unia tälle viikolle. Kirjaa ylös, jos niitä muistat.

PAKKA 3.
Sinuun iskee asunnon siivous ja järjestely. On aika heittää turhia tavaroita ja roimaa pois. Anna auringonvalon tulla sisään asuntoosi. Avaa siis ikkunaverhot ja poista viimeiset joulukoristeet, jos niitä vielä on esillä. Anna kevään astua sisään. Tämä viikko on hyvä aika tehdä sijoituksia tulevaisuuteen. Ota riskejä sillä ne kannattavat.

Muista myös hyväksyä itsesi ja muut sellaisina kuin olette. Liika analysointi johtaa hämmennykseen ja uusiin ongelmiin.
Kun eteesi ilmaantuu otollisia tilaisuuksia, niin tartu rohkeasti niihin. Olet siis viikon voittaja!