palvelut ja kurssit

Täältä löydät lisätietoja palveluista sekä voit varata ajan tulkintaan tai ilmoittautua kursseille.
Järjestän erilaisia henkisiä kursseja ja tapahtumia, joihin voit tutustua täältä. Kursseja on usealla paikkakunnalla.
 Voit myös pyytää minua omaan tapahtumaasi tai järjestää ystävien kesken illan,
jonne tulen pitämään teille haluamanne workshopin.
Tervetuloa!

Kortit selvännäön tueksi

Kurssi

Kurssilla opetellaan tekemään tulkintoja selvännäköisesti tavallisia kortteja apuna käyttäen. Kortit ja materiaalit sisältyy hintaan. Avoimin mielin mukaan vaikka et olisi koskaan tulkintoja tehnyt. Mukava kurssi järjestää vaikka illanistujaisiin.
Jatkokurssilla opetellaan käyttämään muita kortteja tavallisten korttien tukena. Muita kortteja voivat olla esim Tarot-kortit, Lenormand-kortit tai muut samankaltaiset kortit. Kurssilla mahdollista myös ostaa muita korttipakkoja jotka tukevat tulkintoja. Jos sinulla on  muita korttipakkoja jo olemassa niin voit ottaa ne mukaan.
Nyt uutena palveluna live-verkkokurssi.

Kurssit järjestetään jos osallistujia on 4-10.
Kurssin hinta 25 €/osallistuja.

Myös jatkokurssi puolen vuoden päästä tai jo aiemmin asiaan perehtyneille. 


Visiokartta

kurssi

Kurssin tarkoitus on keskittyä hetkeksi unelmoimaan ja luomaan oma unelmakartta. Kurssin aikana käydään läpi kuinka omat haaveet ja unelmat voivat toteutua. Visiokartta -menetelmä on uskomaton, lähes taianomainen tapa saavuttaa se, mitä toivot. Kaikki käy helpommin kuin kuvitteletkaan. Se on paljon enemmän kuin "leikkaa ja liimaa"-menetelmä, millaisena jotkut sitä pitävät. Sen avulla useat ihmiset ovat toteuttaneet omat unelmansa. Tee sinä samoin!
Kurssi kestää n 2 h ja hinta 35€/hlö, osallistujia 4-10. Hintaan sisältyy kaikki materiaalit.
Nyt myös mahdollista saada kurssi etäkurssina. Kysy Lisää.
Voit myös kerätä oman porukan ja ehdottaa päivää/iltaa. Mukava ajatus ja yhteinen hetki haaveille esim. syntymäpäivä- tai polttariporukalle. Mahdollisuus myös pieneen purtavaan sopimuksen mukaan lisähinnasta.
Elämä on täynnä hetkiä ja sinä päätät
millaisia hetkiä haluat elää💕30 pv verkkokurssi hyvään arkeen


Lähde mukaan kuukauden mittaiselle matkalle itseesi ja hyvään arkeen
Voit haaveilla asioista, jotka ovat hyvinkin arkipäiväisiä; kuten puoli tuntia omaa aikaa kahvin ja kirjan parissa, mukava kävelyhetki luonnossa tai vaikka puoli tuntia kunnon unta.
Nämä kaikki ovat asioita, joista voi haaveilla, mutta joskus sen toteuttaminen vaatii paljon enemmän energiaa, kuin mitä se voi antaa.

Tämän kuukauden mittaisen kurssin tarkoitus on rauhoittaa mieli ja keho sellaiseen tilaan, että pystyt nauttimaan arjen pienistä asioista. Rentoutumaan päivittäin, jolloin illalla nukkumaan käydessä mieli on levollinen.
Tee kaikki harjoitukset tunnollisesti ja sitoudu kurssin antiin. Tällä tavalla saavutat pieniä askeleita hyvinvoivaan elämään. Tämä kaikki vie päivästäsi vain pienen hetken ja siitä voi tulla loppuelämän kantavia rutiineja. Lähde rohkeasti mukaan.

Jos nyt olet väsynyt ja tuntuu että et jaksa, niin lupaan että viikon päästä jo odotat päivän ohjeita ja huomaat että saat niistä lisää energiaa.

Kurssin hinta 150€ ja se sisältää materiaalin kuukauden jokaiselle päivälle.

 

Lähde siis kulkemaan kanssani Auringonsiltaa.


Seuraa minua

Instagram