Hyvä arki kuuluu jokaiselle 

Välillä pysähdyn miettimään, saanko elää omaa elämääni? Vai kuuluuko minun elää tiettyjen normien mukaisesti, niinkun kaikki muutkin?
Teenkö oikeita ratkaisuja ja mitä muut niistä ajattelevat?

Vielä toivon, toivon kuitenkin..
Tuntuu että kaikki toivo on menetetty. Vaikka kuinka olen toivonut, unelmoinut ja haaveillut... en saa sitä, mitä haluan. Onko toiveeni mahdoton? Miksi minä en voi saada mitä haluan? Onko niin ettei minun kuulu onnistua, saavuttaa tavoitteita ja haaveita. Olenko epäonnistunut?

Onko sinullakin välillä tunne, että et...

Onko valitsemani tie oikea? Pitääkö minun kuitenkin muuttaa elämääni? Elän täyttä elämää, elän maailmassa jonka itse rakensin. Teenkö väärin? Vaikka tieni murheita tois, omiahan ne ois. Älä siis yritä mua muuttaa. Vai pitääkö muuttaa?

Minun tekemät valinnat eivät kaikkia miellytä. Pitääkö aina miellyttää muita? Pitääkö elää täydellistä elämää?...

Tää ilta ei mennyt ihan putkeen, vaik mä olin niin upee. Ei minussa voi olla vika, että jään aina yksin. Vai voiko vika olla minussa? Enkö tapaa koskaan oikeita tyyppejä? Mikä tässä maksaa?

Taas mä meen, niinku aina ennekin. Käännän selkäni ja jatkan matkaani. Vai olisiko sittenkin jäätävä? Ehkä menetän jotain? Onko Lähteminen sittenkin se oikea ratkaisu?